Skocz do zawartości

stały związek

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy do końca 2015 roku wejdę w jakiś stały związek. Na dzień dzisiejszy singielka. Wybrałam rozkład o nazwie krzyż celtycki. Nie wiem czy odpowiedni, ale go lubię.

karta 1 - opisuje problem, aktualną sytuację, stan emocjonalny

kapłanka II

samotna, poważna, niezbyt aktywna w poszukiwaniu

karta 2- co powoduje pogłębienie problemu

6 buław

chęć przezywiężenia tego co jest teraz

karta 3- powód danej sytuacji

10 monet

hmm może za bardzo skupiam się na tym, że jestem singielką i tak mi z tym dobrze?

karta 4- sytuacje z przeszłości

rycerz pucharów

bywali mężczyźni, ale te relacje były zbyt mało poważne

karta 5- moja postawa i cel do krórego dążę

As buław

działam, jestem pełna nadziei, energii

karta 6- najbliższa przyszłość

3 buławy

coś zacznie się dziać w tej kwestii, może stanę się bardziej towarzyska, wyjdę do ludzi

karta 7- moja postawa w tej sprawie

papież V

jestem spokojna, wszystko musi być dla mnie poukładane, rozsądne

karta 8- ocena środowiska

śmierć XIII

może widzę moją przemianę, ale zamknięcie się na coś?

karta 9- moje oczekiwania lub obawy

król mieczy

oczekuję mężczyzny starszego, elokwentnego

karta 10- wynik

cesarz IV

może pojawi się jakiś cesarz :)

z góry dziękuję za wszystkie wpisy!

Marta.

Napisano
Czy do końca 2015 roku wejdę w jakiś stały związek. Na dzień dzisiejszy singielka. Wybrałam rozkład o nazwie krzyż celtycki. Nie wiem czy odpowiedni, ale go lubię.

kapłanka II - jestes Ty, sama, wiesz czego chcesz, ale troche tu chlodno..

6 buław - jak dla mnie poglebienie problemu powoduje jaki pan ktory do Ciebie wraca co jakis czas

10 monet - siedzisz w domu :D

rycerz pucharów -o wlasnie ten pan powracajacy

As buław chcesz poderwac jakiegos faceta

3 buławy - pojawi sie cos na horyzoncie

papież V 'za wysokie progi kolego' ;)

śmierć XIII - chyba srodkowisko nie bardzo zwraca na to uwage

król mieczy nie lubie powdowujnych pytan. Nie wiem czy pokazalo Twoje oczekiwania, czy Twoje obawy

karta 10- wynik

cesarz IV

W 2015 wejdziesz w zwiazek z facetem ktory bedzie powaznie Cie traktowal

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

kapłanka II

Kapłanka jest jak zakonnica, nie tylko w ukryciu i samotna ale i niewidoczna bo swoim ubiorem i zachowaniem nie może się wyróżniać z racji wycofania się z życia aktywnego i poświęceniu się duchowemu.

Widzę to tak - brak z Twojej strony sygnałów że jesteś zainteresowana mężczyznami, ze żyjesz w ukryciu ale sama się tam schowałaś. Kwestia stroju, zachowanie, aktywności - to możesz przemyśleć i znaleźć równowagę, zadecydować na ile chcesz sie otworzyć, jak i kogo szukać

6 buław

Pragnienie wygranej, osiągnięcia mety=związek ale bez opracowanego planu, nie masz drogi do celu. Czy wiesz jakiego partnera masz szukać, w jakiem otoczeniu, co zrobisz jak się pojawi czy będziesz czekać co on zrobi czy sama zadziałasz

10 monet

To już jest full - pełnia i przesyt. Tu gdzie jesteś wyczerpały się wszelkie możliwości, niczego nowego już nie będzie, trzeba zmienić środowisko, poszukać nowego terenu.

10 den to tez stagnacja, zatrzymanie działania i tylko dbanie o to co się ma.

rycerz pucharów

Mężczyźni niedotrzymujący słowa, mało przyszłościowe związki, romanse. I to ze podawałaś się temu bez świadomości czego naprawdę chcesz, na zasadzie jest, zabiega o mnie to super i może nie stawiłaś swoich warunków, nie wymagałaś.

As buław

Nie widać działania, wychodzisz w Kapłance. As buław to energia męska i to jest cel. Mężczyzna z temperamentem który obudzi i przywróci Kapłankę do życia

3 buławy

Zacznie się dziać jak zaplanujesz co ma się dziać. Określ jakiego partnera szukasz żeby uniknąć kolejnych Rycerzy pucharów.

papież V

Papież i Kapłanka, skojarzenie jednoznaczne. W dodatku Papież to skostniałe przekonania.

Dobrze rozumiem (z życia) taki układ kart i wiem ze najlepiej zrobisz jaknajszybciej zmienisz ten stan...

śmierć XIII

Środowisko robi swoje, żyje swoim życiem, a Ty powinnaś zmienić środowisko, Transformacja otoczenia.

król mieczy

Kolejny który się odetnie. Z drugiej strony Król mieczy to intelektualista, dobrze się z nim rozmawia, ciekawie spędza czas.

karta 10- wynik

cesarz IV

Mogą pojawiać się interpretacje że stały partner, czego Ci życzę, jednak bardziej widzę tutaj utkniecie w strukturze przekonań, żze albo Ty czegoś nie możesz zrobić albo świat cię blokuje.

Wygrasz jak równocześnie zmienisz i siebie i swoje otoczenie.

Myślę ze jak zaczniesz wprowadzać zmiany w sobie to otocznie to zauważy i albo się dostosuje a jak nie będzie elastyczne to poszukasz nowego :)

Edytowane przez SooYoung
Napisano

w zasadzie to już zmieniam otoczenie na nowe, może coś jest w tym co piszesz. Dobrze, że wyszedł mi ten cesarz. Czuję, że to dobrze wróży i już niebawem poznam swojego cesarza :)

Gość gość5
Napisano

kapłanka II - siedzisz i czekasz

karta 2- co powoduje pogłębienie problemu6 buław - generalnie pokazujesz Swiatu, ze jest Ci z tym dobrze

karta 3- powód danej sytuacji10 monet nie wiem czy szujasz tylko w swoim otoczeniu- bo na to wyglada a tu juz "rynek nasycony "- trzeba szukac dalej- co najmniej zmienic otoczenie

karta 4- sytuacje z przeszłościrycerz pucharów bywali mezczyzni- ale tak jak napisalas- albo to byly malo powazne "zaloty" albo byli tak niesmiali, ze generlnie to Ty ich musialabys podrywac a nie na odwrót

karta 5- moja postawa i cel do krórego dążęAs buław jak sie nadarza okazja i ktos sensowny- probujesz inicjowac rozmowy itd. - bynajmniej zaczelas dzialac

karta 6- najbliższa przyszłość3 buławy tu jest dzialanie a nawet wyjazdy- zmiana bynajmniej

karta 7- moja postawa w tej sprawiepapież Vee........... to chyba Ciebie musza sluchac i postepowac zgodnie z Twoja wola (i w tym problem, bo czasami musi byc odrotnie- inaczej mozna cos istotnego przeoczyc )

karta 8- ocena środowiska śmierć XIII powiedzialabym, ze otoczenie widzi w Tobie zmiany jakie zachodza od jakiegos czasu

karta 9- moje oczekiwania lub obawy król mieczy- z jednej strony moze oczekujesz mezczyzny starszego i inteligentnego, z drugiej prawdopodobnie boisz sie,ze mozesz trafic na kogos dla kogo okazywanie uczuc drugiej osobie jest zbedne i stosoane minimalistycznie

karta 10- wynikcesarz IV - z pewnoscia pojawi sie ktos- cesarz czesto pokazuje mi tez osoby z ktorymi mamy do czynienia w pracy

Marta.

Napisano

kapłanka II

samotna, zajęta sobą.

6 buław

za bardzo chcesz

10 monet

'uziemienie', może miesjce zamieszkania

rycerz pucharów

ktoś nie wywiązał się z obietnic

As buław

bardzo byś chciała, idziesz w tym kierunku.

3 buławy

może na wyjeździe przelotny flirt, romans

papież V

że tak rzeknę, religijna :D Wszystko zgodnie z planem

śmierć XIII

przejście na inną sytuację, obrót spraw o 180st.

król mieczy

chciałabyś silnego faceta, który jest szanowany w towarzystwie

karta 10- wynik

cesarz IV

ktoś może być na horyzoncie