panna.marta Napisano 24 Stycznia 2015 Napisano 24 Stycznia 2015 Czy do końca 2015 roku wejdę w jakiś stały związek. Na dzień dzisiejszy singielka. Wybrałam rozkład o nazwie krzyż celtycki. Nie wiem czy odpowiedni, ale go lubię. karta 1 - opisuje problem, aktualną sytuację, stan emocjonalny kapłanka II samotna, poważna, niezbyt aktywna w poszukiwaniu karta 2- co powoduje pogłębienie problemu 6 buław chęć przezywiężenia tego co jest teraz karta 3- powód danej sytuacji 10 monet hmm może za bardzo skupiam się na tym, że jestem singielką i tak mi z tym dobrze? karta 4- sytuacje z przeszłości rycerz pucharów bywali mężczyźni, ale te relacje były zbyt mało poważne karta 5- moja postawa i cel do krórego dążę As buław działam, jestem pełna nadziei, energii karta 6- najbliższa przyszłość 3 buławy coś zacznie się dziać w tej kwestii, może stanę się bardziej towarzyska, wyjdę do ludzi karta 7- moja postawa w tej sprawie papież V jestem spokojna, wszystko musi być dla mnie poukładane, rozsądne karta 8- ocena środowiska śmierć XIII może widzę moją przemianę, ale zamknięcie się na coś? karta 9- moje oczekiwania lub obawy król mieczy oczekuję mężczyzny starszego, elokwentnego karta 10- wynik cesarz IV może pojawi się jakiś cesarz z góry dziękuję za wszystkie wpisy! Marta. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 24 Stycznia 2015 Napisano 24 Stycznia 2015 Czy do końca 2015 roku wejdę w jakiś stały związek. Na dzień dzisiejszy singielka. Wybrałam rozkład o nazwie krzyż celtycki. Nie wiem czy odpowiedni, ale go lubię. karta 1 - opisuje problem, aktualną sytuację, stan emocjonalny kapłanka II - jestes Ty, sama, wiesz czego chcesz, ale troche tu chlodno.. karta 2- co powoduje pogłębienie problemu 6 buław - jak dla mnie poglebienie problemu powoduje jaki pan ktory do Ciebie wraca co jakis czas karta 3- powód danej sytuacji 10 monet - siedzisz w domu karta 4- sytuacje z przeszłości rycerz pucharów -o wlasnie ten pan powracajacy karta 5- moja postawa i cel do krórego dążę As buław chcesz poderwac jakiegos faceta karta 6- najbliższa przyszłość 3 buławy - pojawi sie cos na horyzoncie karta 7- moja postawa w tej sprawie papież V 'za wysokie progi kolego' karta 8- ocena środowiska śmierć XIII - chyba srodkowisko nie bardzo zwraca na to uwage karta 9- moje oczekiwania lub obawy król mieczy nie lubie powdowujnych pytan. Nie wiem czy pokazalo Twoje oczekiwania, czy Twoje obawy karta 10- wynik cesarz IV W 2015 wejdziesz w zwiazek z facetem ktory bedzie powaznie Cie traktowal Cytuj
Gość SooYoung Napisano 24 Stycznia 2015 Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) karta 1 - opisuje problem, aktualną sytuację, stan emocjonalny kapłanka II Kapłanka jest jak zakonnica, nie tylko w ukryciu i samotna ale i niewidoczna bo swoim ubiorem i zachowaniem nie może się wyróżniać z racji wycofania się z życia aktywnego i poświęceniu się duchowemu. Widzę to tak - brak z Twojej strony sygnałów że jesteś zainteresowana mężczyznami, ze żyjesz w ukryciu ale sama się tam schowałaś. Kwestia stroju, zachowanie, aktywności - to możesz przemyśleć i znaleźć równowagę, zadecydować na ile chcesz sie otworzyć, jak i kogo szukać karta 2- co powoduje pogłębienie problemu 6 buław Pragnienie wygranej, osiągnięcia mety=związek ale bez opracowanego planu, nie masz drogi do celu. Czy wiesz jakiego partnera masz szukać, w jakiem otoczeniu, co zrobisz jak się pojawi czy będziesz czekać co on zrobi czy sama zadziałasz karta 3- powód danej sytuacji 10 monet To już jest full - pełnia i przesyt. Tu gdzie jesteś wyczerpały się wszelkie możliwości, niczego nowego już nie będzie, trzeba zmienić środowisko, poszukać nowego terenu. 10 den to tez stagnacja, zatrzymanie działania i tylko dbanie o to co się ma. karta 4- sytuacje z przeszłości rycerz pucharów Mężczyźni niedotrzymujący słowa, mało przyszłościowe związki, romanse. I to ze podawałaś się temu bez świadomości czego naprawdę chcesz, na zasadzie jest, zabiega o mnie to super i może nie stawiłaś swoich warunków, nie wymagałaś. karta 5- moja postawa i cel do krórego dążę As buław Nie widać działania, wychodzisz w Kapłance. As buław to energia męska i to jest cel. Mężczyzna z temperamentem który obudzi i przywróci Kapłankę do życia karta 6- najbliższa przyszłość 3 buławy Zacznie się dziać jak zaplanujesz co ma się dziać. Określ jakiego partnera szukasz żeby uniknąć kolejnych Rycerzy pucharów. karta 7- moja postawa w tej sprawie papież V Papież i Kapłanka, skojarzenie jednoznaczne. W dodatku Papież to skostniałe przekonania. Dobrze rozumiem (z życia) taki układ kart i wiem ze najlepiej zrobisz jaknajszybciej zmienisz ten stan... karta 8- ocena środowiska śmierć XIII Środowisko robi swoje, żyje swoim życiem, a Ty powinnaś zmienić środowisko, Transformacja otoczenia. karta 9- moje oczekiwania lub obawy król mieczy Kolejny który się odetnie. Z drugiej strony Król mieczy to intelektualista, dobrze się z nim rozmawia, ciekawie spędza czas. karta 10- wynik cesarz IV Mogą pojawiać się interpretacje że stały partner, czego Ci życzę, jednak bardziej widzę tutaj utkniecie w strukturze przekonań, żze albo Ty czegoś nie możesz zrobić albo świat cię blokuje. Wygrasz jak równocześnie zmienisz i siebie i swoje otoczenie. Myślę ze jak zaczniesz wprowadzać zmiany w sobie to otocznie to zauważy i albo się dostosuje a jak nie będzie elastyczne to poszukasz nowego Edytowane 24 Stycznia 2015 przez SooYoung Cytuj
panna.marta Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Napisano 24 Stycznia 2015 w zasadzie to już zmieniam otoczenie na nowe, może coś jest w tym co piszesz. Dobrze, że wyszedł mi ten cesarz. Czuję, że to dobrze wróży i już niebawem poznam swojego cesarza Cytuj
Gość gość5 Napisano 25 Stycznia 2015 Napisano 25 Stycznia 2015 Czy do końca 2015 roku wejdę w jakiś stały związek. Na dzień dzisiejszy singielka. Wybrałam rozkład o nazwie krzyż celtycki. Nie wiem czy odpowiedni, ale go lubię. karta 1 - opisuje problem, aktualną sytuację, stan emocjonalny kapłanka II - siedzisz i czekasz karta 2- co powoduje pogłębienie problemu6 buław - generalnie pokazujesz Swiatu, ze jest Ci z tym dobrze karta 3- powód danej sytuacji10 monet nie wiem czy szujasz tylko w swoim otoczeniu- bo na to wyglada a tu juz "rynek nasycony "- trzeba szukac dalej- co najmniej zmienic otoczenie karta 4- sytuacje z przeszłościrycerz pucharów bywali mezczyzni- ale tak jak napisalas- albo to byly malo powazne "zaloty" albo byli tak niesmiali, ze generlnie to Ty ich musialabys podrywac a nie na odwrót karta 5- moja postawa i cel do krórego dążęAs buław jak sie nadarza okazja i ktos sensowny- probujesz inicjowac rozmowy itd. - bynajmniej zaczelas dzialac karta 6- najbliższa przyszłość3 buławy tu jest dzialanie a nawet wyjazdy- zmiana bynajmniej karta 7- moja postawa w tej sprawiepapież Vee........... to chyba Ciebie musza sluchac i postepowac zgodnie z Twoja wola (i w tym problem, bo czasami musi byc odrotnie- inaczej mozna cos istotnego przeoczyc ) karta 8- ocena środowiska śmierć XIII powiedzialabym, ze otoczenie widzi w Tobie zmiany jakie zachodza od jakiegos czasu karta 9- moje oczekiwania lub obawy król mieczy- z jednej strony moze oczekujesz mezczyzny starszego i inteligentnego, z drugiej prawdopodobnie boisz sie,ze mozesz trafic na kogos dla kogo okazywanie uczuc drugiej osobie jest zbedne i stosoane minimalistycznie karta 10- wynikcesarz IV - z pewnoscia pojawi sie ktos- cesarz czesto pokazuje mi tez osoby z ktorymi mamy do czynienia w pracy Marta. Cytuj
pretoria Napisano 25 Stycznia 2015 Napisano 25 Stycznia 2015 karta 1 - opisuje problem, aktualną sytuację, stan emocjonalny kapłanka II samotna, zajęta sobą. karta 2- co powoduje pogłębienie problemu 6 buław za bardzo chcesz karta 3- powód danej sytuacji 10 monet 'uziemienie', może miesjce zamieszkania karta 4- sytuacje z przeszłości rycerz pucharów ktoś nie wywiązał się z obietnic karta 5- moja postawa i cel do krórego dążę As buław bardzo byś chciała, idziesz w tym kierunku. karta 6- najbliższa przyszłość 3 buławy może na wyjeździe przelotny flirt, romans karta 7- moja postawa w tej sprawie papież V że tak rzeknę, religijna Wszystko zgodnie z planem karta 8- ocena środowiska śmierć XIII przejście na inną sytuację, obrót spraw o 180st. karta 9- moje oczekiwania lub obawy król mieczy chciałabyś silnego faceta, który jest szanowany w towarzystwie karta 10- wynik cesarz IV ktoś może być na horyzoncie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi