Jump to content

chłopiec samobójca

Recommended Posts

Posted

Witam.

Ostatnio śnił mi się mały chłopiec który czytał swój list pożegnalny.

Chciał on popełnić samobójstwo.

Ubrany był w taką beżową piżamę a dookoła niego wszystko było czarne (pusta przestrzeń)

Co w liście nie powiem wam bo nie mam zielonego pojęcia, jakoś umknęło...

z góry dzięki za pomoc

Posted

Trochę za mało szczegółów.. Czy na jego list jakkolwiek zareagowałeś ? Czy może byłeś jedynie biernym widzem tych wydarzeń?

Posted

on tak jakby był skierowany do mnie, ponieważ nikogo innego nie było w pobliżu a jego wzrok zerkał na mnie.

Posted

A więc może to oznaczać ,że powinieneś zastanowić się czy jest ktoś komu możesz pomóc- może o tym nie wiesz- może pomoc powinna być drobna ale powinna być...

Posted (edited)

internal, ja sądzę iż może chodzić o coś innego. Sen może oznaczać, niepowodzenie jakiegoś przedsięwzięcia, chodzi o plan, który nie został do końca zrealizowany, ukształtowany a już skazany jest na porażkę. Chciałabym jednak jeszcze wiedzieć, jakie Tobie towarzyszyły odczucia w tym śnie, czy np. odczuwałeś chęć pomocy temu chłopcu, chciałeś go odwieść od samobójstwa, czy było Ci to obojętne?

Edited by Sephira
Posted

byłem obecny w tym pomieszczeniu jakby 'duchem' nie mogłem nic mówić, ani działać...

rzadko mam takie sny które tak wejdą mi w pamięć więc dlatego napisałem na tym forum.

wcześniej próbowałem poszukać tego snu w sennikach lecz lipa.

Posted

Podtrzymuję swoją interpretację - coś chyli się ku końcowi, coś co nawet nie zdążyło się dobrze rozwinąć.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...