agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2015 Napisano 25 Stycznia 2015 Chodzi o sukces zabiegu na kocie. Weterynarz chce zabiegowo usunąć pewien problem zdrowotny kocurki. Jakieś 70 % szans jest na to, że to rozwiąze problem Szanse powodzenia? 8 Pucharów--Rycerz Pucharów--Słońce powinno się udać. Odejście od problemu. Oby. Cytuj
Grahanka Napisano 25 Stycznia 2015 Napisano 25 Stycznia 2015 Tak, uda się. Nie wiem na czym polega schorzenie, karty sugerują sprawy kardiologiczne. Jeżeli nie zdecydujesz się na zabieg, słońce jako metody leczenia wskazuje na samouleczenie (tak kiedyś czytałam gdzieś). :-) Cytuj
Lakshmi Napisano 25 Stycznia 2015 Napisano 25 Stycznia 2015 a mi sie wydaje ze to cos z drogami moczowo- plciowymi. w efekcie bedzie Slonce, czyli OK. Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Napisano 25 Stycznia 2015 to problemy skórne, tylko nie do końca jest pewne czy to zapalenie po jakies wcześniejszej szczepionce, a wtedy wycięcie skóry pomoże, czy tez problemem jest jednak uczulenie na jakieś jedzenie... lub problemy z kocią głową Cytuj
Iwka78 Napisano 25 Stycznia 2015 Napisano 25 Stycznia 2015 moim zdaniem obejdzie się bez zabiegu Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Stycznia 2015 Autor Napisano 25 Stycznia 2015 na zabieg jest już umówiona. Nie ma szans by do tej pory jej przeszło Cytuj
Trida Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Zabieg się uda choć początkowo będzie ciężko i będą myśli, czy to był dobry pomysł z tym zabiegiem (8 kieli). Ale wszystko się dobrze potoczy Cytuj
adivino Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Pytasz o szanse powodzenia, więc po tych kartach szanse są na powodzenie...ale czy tak faktycznie będzie? ja tak widzę pytania o szanse, dlatego nie zawsze je lubię. Szansa to jedno a wykorzystanie jej to drugie. Ale jeżeli zabieg jest już umówiony to powinien się udać Edytowane 26 Stycznia 2015 przez adivino Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Napisano 28 Stycznia 2015 Kociak po zabiegu. Teraz tylko trzeba czekać, czy zabieg był skuteczny a to bedzie wiadomo za jakiś czas dopiero Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi