Skocz do zawartości

Jakie są szanse na sukces?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chodzi o sukces zabiegu na kocie. Weterynarz chce zabiegowo usunąć pewien problem zdrowotny kocurki. Jakieś 70 % szans jest na to, że to rozwiąze problem

Szanse powodzenia?

8 Pucharów--Rycerz Pucharów--Słońce powinno się udać. Odejście od problemu. Oby.

Napisano

Tak, uda się.

Nie wiem na czym polega schorzenie, karty sugerują sprawy kardiologiczne.

Jeżeli nie zdecydujesz się na zabieg, słońce jako metody leczenia wskazuje na samouleczenie (tak kiedyś czytałam gdzieś).

:-)

Napisano

a mi sie wydaje ze to cos z drogami moczowo- plciowymi.

w efekcie bedzie Slonce, czyli OK.

Napisano

to problemy skórne, tylko nie do końca jest pewne czy to zapalenie po jakies wcześniejszej szczepionce, a wtedy wycięcie skóry pomoże, czy tez problemem jest jednak uczulenie na jakieś jedzenie... lub problemy z kocią głową

Napisano

na zabieg jest już umówiona. Nie ma szans by do tej pory jej przeszło

Napisano

Zabieg się uda choć początkowo będzie ciężko i będą myśli, czy to był dobry pomysł z tym zabiegiem (8 kieli). Ale wszystko się dobrze potoczy :)

Napisano (edytowane)

Pytasz o szanse powodzenia, więc po tych kartach szanse są na powodzenie...ale czy tak faktycznie będzie? ja tak widzę pytania o szanse, dlatego nie zawsze je lubię. Szansa to jedno a wykorzystanie jej to drugie. Ale jeżeli zabieg jest już umówiony to powinien się udać :)

Edytowane przez adivino
Napisano

Kociak po zabiegu. Teraz tylko trzeba czekać, czy zabieg był skuteczny a to bedzie wiadomo za jakiś czas dopiero