panna.marta Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 hej, jutro mam egzamin z prawa a ja się rozchorowałam na ma maxa nie mogłam się do tej pory skupić na nauce,bo miałam w weekend gorączkęi nie wiem nawet czy dam radę pójść na ostatnie zajęcia na których omawiane są przykłady na egzamin. Czy pomimo choroby uda mi się zdać egzamin z prawa? 4 buławy, 3 buławy, 8 monet dołożyłam jeszcze księżyc XVII, 9 buław i słońce XIX chyba będę się źle czuła na tym egzaminie, ale skoro pojawiło się słońce, to może są szanse, że zdam to. będę wdzięczna za wszą pomoc! Marta. Cytuj
Grahanka Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 4 buławy - ważne wydarzenie- egzamin, a TY w domu, 3 buławy - jako rada: odważ się! idź, 8 monet - własna praca, trud, wysiłek włożony w naukę, nie możesz tego zaprzepaścić. dołożyłam jeszcze księżyc XVII, 9 buław i słońce XIX - to będzie ciężki egzamin, dosłownie ciężki, bo będziesz się źle czuła fizycznie, ale zdasz! Powodzenia! Cytuj
Apokalipto Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Mi się wydaje że jeśli zdołasz dotrzeć na ten egzamin to go zdasz. Ewentualnie termin egzaminu zostanie przesunięty. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Napisano 27 Stycznia 2015 dzięki, planuję pójść. Egzamin jest dziś wieczorem, ale z moich pierwszych obserwacji wynika, że jestem mocno osłabiona i chyba stąd ten księżyc. Cytuj
panna.marta Napisano 6 Lutego 2015 Autor Napisano 6 Lutego 2015 WERYFIKACJA: zdałam, ale liczyłam na lepszą ocenę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi