Skocz do zawartości

egzamin a choroba

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej, jutro mam egzamin z prawa a ja się rozchorowałam na ma maxa :( nie mogłam się do tej pory skupić na nauce,bo miałam w weekend gorączkęi nie wiem nawet czy dam radę pójść na ostatnie zajęcia na których omawiane są przykłady na egzamin.

Czy pomimo choroby uda mi się zdać egzamin z prawa?

4 buławy, 3 buławy, 8 monet dołożyłam jeszcze księżyc XVII, 9 buław i słońce XIX

chyba będę się źle czuła na tym egzaminie, ale skoro pojawiło się słońce, to może są szanse, że zdam to.

będę wdzięczna za wszą pomoc! Marta.

Napisano

4 buławy - ważne wydarzenie- egzamin, a TY w domu,

3 buławy - jako rada: odważ się! idź,

8 monet - własna praca, trud, wysiłek włożony w naukę, nie możesz tego zaprzepaścić.

dołożyłam jeszcze księżyc XVII, 9 buław i słońce XIX - to będzie ciężki egzamin, dosłownie ciężki, bo będziesz się źle czuła fizycznie, ale zdasz!

Powodzenia!

Napisano

Mi się wydaje że jeśli zdołasz dotrzeć na ten egzamin to go zdasz.

Ewentualnie termin egzaminu zostanie przesunięty.

• Lubię to! 1
Napisano

dzięki, planuję pójść. Egzamin jest dziś wieczorem, ale z moich pierwszych obserwacji wynika, że jestem mocno osłabiona i chyba stąd ten księżyc.

• 2 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA: zdałam, ale liczyłam na lepszą ocenę :(