adivino Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Jak się zachować względem tego o czym się dowiedziałem? Chodzi o plotkowanie o mnie przez kilka bliskich osób. as buław, król kielichów, diabeł Uderzyło to we mnie.. najważniejsze ma być dla mnie to co czuję a nie inne interesy, mam pokazać swoją ciemną stronę... Cytuj
Gość grimmoire Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Iść za swoją intuicją ale też dojść do sedna sprawy, z czego te plotki mogą wynikać, skojarzyło mi się, że ktoś Ci może czegoś zazdrości? Choć w takich sprawach poza kartami rozsądny jest spokój i analiza "na zimno". Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 jesteś mężczyzną, więc król kielichów mógł pokazać Ciebie. Pierwsza karta sama w sobie oznacza początek, kolejne dwie razem skojarzyły mi się z fałszywymi uczuciami. Może więc będzie trzeba nie do końca uczciwie zagrać. Czasami wystarczy przeczekać ten okres, aby tamci znaleźli sobie innego kozła ofiarnego. Drugi sposób to dotrzeć do źródła. Trzeci, puścić w obieg lepszą plotkę na zasadzie odbicia piłeczki, np.: chodzą plotki, że okradasz firmę na grubą kasę. Zamiast zaprzeczyć warto powiedzieć coś w stylu "Jasne. Zbieram na zakup planety Mars i wybudowaniu na nim domu rodzinnego". (przeczytałam to w jakiejś książce) Cytuj
panna.marta Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 zachowaj to dla siebie, bądź życzliwy i nie okazuj im swojego zdenerwowania Cytuj
Davisa Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Jak się zachować względem tego o czym się dowiedziałem? Chodzi o plotkowanie o mnie przez kilka bliskich osób.as buław, król kielichów, diabeł Uderzyło to we mnie.. najważniejsze ma być dla mnie to co czuję a nie inne interesy, mam pokazać swoją ciemną stronę... a o co chodzi? ktoś Cię podejrzewa o jakieś romanse? W czym problem? Cytuj
roszpunka79 Napisano 28 Stycznia 2015 Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Wiem, że to w sumie średni sposób na rozwiązywanie problemów i nie wiem o co chodzi, ale po tych kartach powiedziałabym- zrobić dym ;-). Edytowane 29 Stycznia 2015 przez roszpunka79 Cytuj
Lakshmi Napisano 28 Stycznia 2015 Napisano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Jak się zachować względem tego o czym się dowiedziałem? Chodzi o plotkowanie o mnie przez kilka bliskich osób.as buław, król kielichów, diabeł Przejmij inicjatywe ( as bulaw) i zmanipuluj ich emocjonalnie tak ( krol kiel + diabel) , ze sami potkna sie i zaplączą w swoje klamliwe plotki i intrygi.. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Lakshmi Cytuj
Nattquise Napisano 28 Stycznia 2015 Napisano 28 Stycznia 2015 Nie chowaj głowy w piasek, powinieneś wziąć sprawy w swoje ręce i zagrać nieczysto. Wykorzystaj do tego króla pucharów, w tym wypadku kogoś, kto da sobą zamanipulować i jest względnie Ci przyjazny. Ja bym tak odczytała ten rozkład. Cytuj
adivino Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Napisano 29 Stycznia 2015 Dzięki:) Po dłuższym przemyśleniu stwierdziłem, że to nie jest aż coś tak bardzo wielkiego, bo nie szkodzi mi to, a jeżeli ktoś ma tak nudne życie że musi zajmować się cudzym to jego problem i nie mam ochoty robić takiego dymu jak na początku...ale będę dawał do zrozumienia, że wiem Cytuj
Lakshmi Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 wlasnie, moze wystarczy pokazac, ze wiesz, i pomanipulowac tym sposobem przy ich poczuciu winy .. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi