Skocz do zawartości

Czy to jest związek karmiczny?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie. Czy mogę prosić o odpowiedź, czy to jest związek karmiczny? Ja 10 luty 1984, druga osoba (aktualny partner) 14 kwietnia 1984. I jeśli okaże się to związek karmiczny proszę o opis, jakie lekcje mamy wspólnie do przerobienia itd... Bardzo dziękuję za odpowiedź.

Napisano (edytowane)

ja mam program do tego Numerologia freeware wpisuje date urodzenia dla dwoch osob i przechodze na trzecia zakładkę,

jak jest cyfra 7/16 na sumie drog zycia to oznacza ze zwiazek jest karmiczny, poza tym wyskakuje komunikat ZWIAZEK KARMICZNY - TAK lub NIE

Ja wpisalam daty urodenia moich rodzicow, bylych partnerów i wyszło mi że prawie z kazdym mam zwiazki karmiczne ehhh czasami zastanawiam sie co ja takiego nabroilam w poprzednich wcieleniach zze same armiczne zwiazki mi sie przytrafiaja

Edytowane przez noires
  • Lubię to! 1
Napisano

tylko że ja dalej nie umiem interpretować wyników z tego programu, nigdzie w internecie nie mogę znaleźć interpretacji... jeśli ktoś mógłby mi pomóc to proszę o wiadomość

Napisano

ja jeszcze wiem ze jak sa lata pustki to gdy podejmie się w tych latach np. nową pracę albo założy biznes to najprawdopodobniej nici z tego, wiem bo sama sie o tym przekonalam :)

Napisano

Jeżeli mój związek nie jest karmiczny to czy z góry jest skazany na niepowodzenie skoro nie mamy wspólnych lekcji do przerobienia?

Napisano

To cudownie, że związek nie jest karmicznym! Tylko się cieszyć i budować wspólną szczęśliwą przyszłość.

Napisano

Mógłby mi ktoś to chociaż po trochu zinterpretować , będę wdzięczny. Naprawdę jestem w kropce. Czemu 1PZ pierwszej osoby jest identyczne z DZ drugiej osoby, co to oznacza.

Drogi życia

Pierwsza osoba: 1/10/19/28/37/46/55/64

Druga osoba: 5/14/23/32/41

Suma dróg życia: 6/15/24/33/42/51/60/69/78/87/96

Związek karmiczny: TAK

Pierwsza osoba

DZ: 1/10/19/28/37/46/55/64

1PZ: 5/14/23/32/41

CP: 2/11/29

Druga osoba

DZ: 5/14/23/32/41

1PZ: 9/18