Skocz do zawartości

Egzamin (ZWERYFIKOWANY)

Eilidh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro mam egzamin i zastanawiam się w jakiej formie (ustny czy pisemny)to będzie. Wykładowca na ostatnich zajęciach powiedział, że się jeszcze zastanowi.

Forma egzaminu: kapłanka, as monet, as kielichów

Mi się wydaje, że bd pisemny, możliwe że będą zadania zamknięte (kapłanka i as kielichów jako kierowanie się intuicją, kapłanka-trzeba będzie poczekać na wyniki, nie dowiemy się od razu jakby to było przy ustnym egzaminie, as monet-wybór) lub termin zostanie przesunięty (raz taką sytuację pokazała mi kapłanka)

jak pójdzie mi sam egzamin: 3 monety, 6 kielichów, król monet

Myślę że zdam i to całkiem nieźle :)

Jutro weryfikacja

Gość Euterpe
Napisano

kapłanka to tajemnica i reprezentuje małomówną osóbkę, więc też stawiam na pisemną formę egzaminu.

Sądząc po kolejnych kartach może Ci pójść całkiem nieźle :)

• Moderator
Napisano

Obstawiam,że pisemny i pójdzie bardzo ładnie. Druga opcja,która przyszła mi do głowy (o ile jest taka możliwość), że wcale nie zrobi Wam egzaminu tylko wpisze oceny np. z cwiczeń tylko powie Wam, że nikt nie może o tym wiedzieć ;) W każdym razie wynik bedzie bardzo zadowalający :D

Napisano

Egzamin będzie pisemny, może nawet test. Zdasz pozytywnie. Powodzenia!

Napisano

ja też obstawiam pisemny. Coś do opisania, krótko, konkretnie.

zdasz :)

powodzenia!

Napisano

Pisemny, bedziesz musiala dokladnie przeczytac pytania, zdasz raczej, wykladowca da komentarz w Krolu.

Napisano

powiedziałabym, że egzamin pisemny i pytania otwarte i to mało pytań, może dwa...

zdasz i będziesz zadowolona z wyniku:-)

trzymam kciuki:-)

Napisano

było kilka pytań zamkniętych i otwartych, poszło mi bardzo dobrze, myślę że zdam :) oceny ma nam podać do końca tygodnia

• Lubię to! 1