Eilidh Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Jutro mam egzamin i zastanawiam się w jakiej formie (ustny czy pisemny)to będzie. Wykładowca na ostatnich zajęciach powiedział, że się jeszcze zastanowi. Forma egzaminu: kapłanka, as monet, as kielichów Mi się wydaje, że bd pisemny, możliwe że będą zadania zamknięte (kapłanka i as kielichów jako kierowanie się intuicją, kapłanka-trzeba będzie poczekać na wyniki, nie dowiemy się od razu jakby to było przy ustnym egzaminie, as monet-wybór) lub termin zostanie przesunięty (raz taką sytuację pokazała mi kapłanka) jak pójdzie mi sam egzamin: 3 monety, 6 kielichów, król monet Myślę że zdam i to całkiem nieźle Jutro weryfikacja Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 kapłanka to tajemnica i reprezentuje małomówną osóbkę, więc też stawiam na pisemną formę egzaminu. Sądząc po kolejnych kartach może Ci pójść całkiem nieźle Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 26 Stycznia 2015 Moderator Napisano 26 Stycznia 2015 Obstawiam,że pisemny i pójdzie bardzo ładnie. Druga opcja,która przyszła mi do głowy (o ile jest taka możliwość), że wcale nie zrobi Wam egzaminu tylko wpisze oceny np. z cwiczeń tylko powie Wam, że nikt nie może o tym wiedzieć W każdym razie wynik bedzie bardzo zadowalający Cytuj
Grahanka Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Egzamin będzie pisemny, może nawet test. Zdasz pozytywnie. Powodzenia! Cytuj
panna.marta Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 ja też obstawiam pisemny. Coś do opisania, krótko, konkretnie. zdasz powodzenia! Cytuj
Koma Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Pisemny, bedziesz musiala dokladnie przeczytac pytania, zdasz raczej, wykladowca da komentarz w Krolu. Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 powiedziałabym, że egzamin pisemny i pytania otwarte i to mało pytań, może dwa... zdasz i będziesz zadowolona z wyniku:-) trzymam kciuki:-) Cytuj
Eilidh Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Napisano 27 Stycznia 2015 było kilka pytań zamkniętych i otwartych, poszło mi bardzo dobrze, myślę że zdam oceny ma nam podać do końca tygodnia 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi