Koma Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Wlasnie sie dowiedzialam ze moj wujek trafil do szpitala w ciezkim stanie (serce) Nie jest dobrze, bo wiek podeszly. Jestem wsciekla i strasznie sie boje, bo to jakas czarna seria, niedawno byl pogrzeb jego brata Czy sie wykaraska? 9Denarow, Q Pucharow, Sila, 3 Bulawy, 8Pucharow No i po co kladlam,niedobre karty wyszly. Jeszcze niczego nie zakladam, ale nie podoba mi sie te 3 Bulaw i 8Pucharow :/ Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Jeżeli nie jesteś na tyle spokojna i zdystansowana do swoich uczuć i emocji, lepiej nie stawiać. Wtedy zwykle widzi się karty zbyt różowo lub pesymistycznie. Królowa pucharów mogła wskazać pielęgniarkę/lekarkę - ogólnie opiekę medyczną. Twój krewniak może będzie odczuwać duże zadowolenie przez jakąś kobietę, uspokoi się i wróci do normy. 3 buławy skojarzyły mi się tutaj z otrzymaniem wiadomości o powrocie do domu i wyobrażaniu/planowaniu sobie tego. W 8 pucharach samą podróż do domu rodzinnego. Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 powiedziałabym, że to choroba już wynikająca z wieku po prostu (8 pucharów), i raczej będzie powracać, ale tym razem nie będzie jakoś specjalnie źle... wydaje mi się, że się wykaraska, ale musi uważać na emocje... Cytuj
Koma Napisano 26 Stycznia 2015 Autor Napisano 26 Stycznia 2015 Nie mam dystansu, to prawda, moze powinnam kogos poprosic o karty faktycznie. To juz kolejna osoba z rodziny w ciagu ostatnich tygodni i jakos sie przestraszylam. Cytuj
Czarownica Napisano 26 Stycznia 2015 Napisano 26 Stycznia 2015 Wydaje mi się, że tak, ale problem powróci w przyszłości. Zdrowia! Cytuj
Koma Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 Wuj zmarl, po miesiacu w spiaczce. 1 Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Pocieszajace, ze nie odeszla osoba w tak zwanym kwiecie wieku, choc to moze zadne pocieszenie... Wyrazy wspolczucia. Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 baaardzo to przykre... współczuję...:-((((( Cytuj
Lena75 Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 Wuj zmarl, po miesiacu w spiaczce. Przykro mi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi