Grahanka Napisano 27 Stycznia 2015 Napisano 27 Stycznia 2015 Praca. Wczoraj poznałam pana, który bardzo mógłby mi pomóc. Miał do mnie zadzwonić jeszcze tego samego dnia i się spotkać. To się nie stało. Obawiam się, że pan zrezygnował, gdy przesłałam mu dokumentację. Jak się zrealizuje mój plan, że będziemy współpracować? z przełożenia As denarów 6 buław + 9 mieczy + XX sąd Widzę, że muszę obrać nową drogę, a z kontaktu nici. Dziś planuję mu się jeszcze przypomnieć. Czy uda mi sie go do siebie przekonać? V papież + XXI świat + II papieżyca Tutaj karta świat mówi, że nic już nie zmienię. Wiem, że jako papieżyca rozwiążę tą sprawę, ale bedzie to trwało znacznie dłużej. Proszę o pomoc w interpretacji, nie potrafię obiektywnie odczytać tych kart. Pozdrawiam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Stycznia 2015 Napisano 27 Stycznia 2015 Jak się zrealizuje mój plan, że będziemy współpracować? z przełożenia As denarów 6 buław + 9 mieczy + XX sąd uwolnisz się od niego, ale później okaże się, że wyszło Ci to na dobre. Obecnie możesz się zamartwiać (9 mieczy), ale przejdzie Ci, oczyścisz się z niepokoju (sąd). Czy uda mi sie go do siebie przekonać? V papież + XXI świat + II papieżyca będziesz jeszcze próbować, użyjesz wszystkich możliwych argumentów, aby go przekonać i na tym może się skończyć. W kapłance umilkniesz, zastanowisz się nad kimś innym. Cytuj
Grahanka Napisano 27 Stycznia 2015 Autor Napisano 27 Stycznia 2015 Dziękuję Euterpe. Już ochłonęłam po wczorajszym. Od hurraoptymizmu po totalne nerwy. Nie zadzwoniłam dziś do niego, dam mu kilka dni, ale wiem, że się już wycofał. Cóż. Temat zamknięty. Cytuj
niiwa Napisano 27 Stycznia 2015 Napisano 27 Stycznia 2015 Przełożenie mówi, że jest to znakomita szansa na udaną współpracę - dla Ciebie to Nowa Szansa i powinnaś w to zainwestować/As Denarów/. Jak się zrealizuje mój plan - 6 buław 9 mieczy SĄD -- Na początku będzie spełnienie oczekiwań - /chyba za bardzo zaufasz partnerowi!!/, potem lęki z Twojej strony, ale w konsekwencji dojdziecie do porozumienia, - bo przede wszystkim musicie się dogadać, na czym komu zależy - To jest priorytetem!!! - As den w przełożeniu oraz 6 buł z Sądem mówi, że jeśli dogadasz się z partnerem, to czeka was sukces, aczkolwiek potem trzeba będzie przedyskutować to i owo. 1 Cytuj
Grahanka Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Napisano 31 Stycznia 2015 Dziewczyny dziękuję za odzew. W pt pan odezwał się do mnie sam. Najpierw mailowo, później telefonicznie. Zaproponował inne rozwiązanie - droższe, wymagające podwykonawców. Dał kontakt do innego ważniaka, ten zaznajomiony z dokumentacją (znał sprawę lepiej niż ja, nie próżnowali milcząc przez te kilka dni :-)), rzeczowo odradził współpracę. Zostałam z tym co mam, czyli czekać na 2 przetargi, przy dobrych wiatrach pod koniec roku wykonam tę robotę. Ach gdybym poznała tych gości pół roku wcześniej... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi