GieKa Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Śniło mi się że jestem w sali gimnastycznej w szkole i razem z kumplami gram jakichś turniej kosza. Chociaż trener wziąl mnie bo nikogo innego nie było a ja nie gram w kosza byłem bardzo dobry. Najpierw był mecz z chłopakami wygraliśmy, potem przeciw dziewczynom też wygraliśmy. Skutecvznie broniłem kosza, trafiłem pięknego kosza, a potem trener mnie do drużyny wciągnął i mówił że jedziemy na bilard pograć całym zespołem. W tej chwili przypomniało mi się że u mnie na dzielnicy kolega ro i domówke i tam miałem być. I się skończyło.Co to może znaczyć? bo zupełnie nie mam pojęcia. z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fairy Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 wg mnie masz jakieś problemy (w nauce, szkole, rodzinne czy uczuciowe) potrzebujesz słów docenienia i pocieszenia, chcesz być zauważony. Np. uważasz ze jakiś twój znajomy ma lepiej, dobrze mu się wiedzie i jest doceniany...też tak chcesz, tez potrzebujesz słów otuchy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fairy Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 z maturą ma taki związek...że marzysz, pragniesz już mieć ją za sobą, zdaną i to dobrze. Żeby inny (np. rodzice) byli z ciebie dumni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GieKa Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 no w śnie było jeszcze pare innych sukcesów o których nie wypada mi tu pisać, taki jakby pasmo sukcesów.Ale nie moge sie zgodzić z Twoją intepretacją, ponieważ niczego nikiomu nie zazdroszcze, ani pod wzgledem materialnym ani dziewczyny etc . Robie muzyke od niedawna i chce być lepszy ale nie mam zadnych wzorców którym chciałbym dorównać, mam własną technike etc i chce byc w niej coraz lepszy, ale to chyba sie zaden sposob do snu nie odnosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts