Maestro Inez2503 Napisano 28 Stycznia 2015 Maestro Napisano 28 Stycznia 2015 Karty netowe..Na razie odłożyłam mojego Tarota na bok, bo wokół mnie dzieją się dziwne rzeczy, ale te karty się świetnie sprawdzają.. Ogólna Aura Król Buław 9 buław 8 mieczy mężczyzna, który może próbować mnie ograniczyć, odciągnąć od świata Uczucia 6 buław Król mieczy Świat przyjazd lub wyjazd mężczyzny za granicę Praca 9 buław Królowa Buław Sąd dam sobie rade, bo rzucę się w jej wir;)))))))))))) Niespodziewane Giermek Buław Wieża As monet 2 mieczy 6 buław jakaś wiadomość, która zburzy wszystko, ew. moje dziecko zrobi coś głupiego, w 6 buław jest poprawa Relacja z X 9 monet Król Monet 10 buław widać, ze on uderzy w wir pracy, może da mi wsparcie finansowe Relacja z Y 7 mieczy 3 pucharów Król Monet tu i tam ten sam facet....hmm...spotkania, na których się nie dogadamy chyba.. Cytuj
Lena75 Napisano 28 Stycznia 2015 Napisano 28 Stycznia 2015 Ogólna Aura Król Buław 9 buław 8 mieczy mężczyzna, który może próbować mnie ograniczyć, odciągnąć od świata Ciężka przeprawa z jakims Panem. Uczucia 6 buław Król mieczy Świat przyjazd lub wyjazd mężczyzny za granicę Mozliwe oddalenie emocjonalne od jakiegoś mężczyzny. Praca 9 buław Królowa Buław Sąd dam sobie rade, bo rzucę się w jej wir;)))))))))))) Wyglada na to że "uspokojenie i ukojenie" nerwow znajdziesz w pracy Niespodziewane Giermek Buław Wieża As monet 2 mieczy 6 buław jakaś wiadomość, która zburzy wszystko, ew. moje dziecko zrobi coś głupiego, w 6 buław jest poprawa Awanturka z dzieckiem , lub z kims bliskim z Twojego otoczenia. Relacja z X 9 monet Król Monet 10 buław widać, ze on uderzy w wir pracy, może da mi wsparcie finansowe Jesli to mąż, a wydaje mi się ze w Q kryje sie własnie on to otrzymasz od niego wsparcie. Relacja z Y 7 mieczy 3 pucharów Król Monet tu i tam ten sam facet....hmm...spotkania, na których się nie dogadamy chyba.. albo ...Y bedzie zazdrosny o Pana X, i na tym tle mozecie sie popstrykac.Poki co ukrywa to co czuje w stosunku do tego Pana ;P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Stycznia 2015 Autor Maestro Napisano 28 Stycznia 2015 Ogólna AuraKról Buław 9 buław 8 mieczy mężczyzna, który może próbować mnie ograniczyć, odciągnąć od świata Ciężka przeprawa z jakims Panem. Uczucia 6 buław Król mieczy Świat przyjazd lub wyjazd mężczyzny za granicę Mozliwe oddalenie emocjonalne od jakiegoś mężczyzny. Praca 9 buław Królowa Buław Sąd dam sobie rade, bo rzucę się w jej wir;)))))))))))) Wyglada na to że "uspokojenie i ukojenie" nerwow znajdziesz w pracy Niespodziewane Giermek Buław Wieża As monet 2 mieczy 6 buław jakaś wiadomość, która zburzy wszystko, ew. moje dziecko zrobi coś głupiego, w 6 buław jest poprawa Awanturka z dzieckiem , lub z kims bliskim z Twojego otoczenia. Relacja z X 9 monet Król Monet 10 buław widać, ze on uderzy w wir pracy, może da mi wsparcie finansowe Jesli to mąż, a wydaje mi się ze w Q kryje sie własnie on to otrzymasz od niego wsparcie. Relacja z Y 7 mieczy 3 pucharów Król Monet tu i tam ten sam facet....hmm...spotkania, na których się nie dogadamy chyba.. albo ...Y bedzie zazdrosny o Pana X, i na tym tle mozecie sie popstrykac.Poki co ukrywa to co czuje w stosunku do tego Pana ;P Mąz to Y... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Stycznia 2015 Napisano 28 Stycznia 2015 Ogólna Aura Król Buław 9 buław 8 mieczy w pierwszej części będzie dominować mężczyzna (szef, mąż, obecny(?)), ale coś Cię może do niego zrazić i postanowisz odejść na bok, poobserwujesz więcej. 8 mieczy może wskazywać, że jak się postarasz, uwolnisz się z niewygodnej dla Ciebie sytuacji, przełamiesz swoje obawy, chociaż z początku możesz nie widzieć wyjścia. Uczucia 6 buław Król mieczy Świat kontakt internetowy z jakimś panem, może powrót znajomego; na początku nastrój może Ci dopisywać, poczujesz się szczęściarą, nie zabraknie energii do działań, zobaczysz kilka spraw w jaśniejszych barwach. Później, chyba za sprawą tego króla mieczy, zamkniesz się w swoim świecie (może więcej czasu przed kompem). Praca 9 buław Królowa Buław Sąd oj, przez jakiś czas możesz być zdystansowana, ale następnie weźmiesz się w garść, pokażesz się z tej energicznej strony, zaczniesz działać, inni Cię zauważą (może poprawisz coś w swoim wyglądzie?). A na samym końcu wypuścisz powietrze, poczujesz ulgę, odpoczniesz, zwolnisz tempo. Może w środku miesiąca będzie więcej pracy niż na początku czy na końcu. Niespodziewane Giermek Buław Wieża As monet 2 mieczy 6 buław wiadomość, która może zmienić dotychczasowy stan, nadejdzie szansa, ale nie podejmiesz decyzji pochopnie, przeanalizujesz wszystkie za i przeciw, w ostateczności powinnaś wyjść z tego zwycięsko. Relacja z X 9 monet Król Monet 10 buław zaczniesz patrzeć swojego dobra, ale nie będziesz też do końca na niego zamknięta, pan może okazać więcej sympatii, ale zważywszy na 10 buław, nie będzie z nim łatwo Relacja z Y 7 mieczy 3 pucharów Król Monet ucieczka (chyba z Twojej strony) od szczęścia (3 puchary) przy panu monetowym Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lutego 2015 Autor Maestro Napisano 24 Lutego 2015 (edytowane) weryfikacja ja ogólna aura król buław 9 buław 8 mieczy mężczyzna, który może próbować mnie ograniczyć, odciągnąć od świata mój dystans ogólnie, zamknięcie się w swoim świecie i...mężczyzna usilnie o mnie zabiegający uczucia 6 buław król mieczy świat przyjazd lub wyjazd mężczyzny za granicę kontakty z mężczyzną i jego wyjazd poza miejsce zamieszkania praca 9 buław królowa buław sąd dam sobie rade, bo rzucę się w jej wir;)))))))))))) niespodziewane giermek buław wieża as monet 2 mieczy 6 buław jakaś wiadomość, która zburzy wszystko, ew. Moje dziecko zrobi coś głupiego, w 6 buław jest poprawa moje dziecko robiło trochę niepoważnych rzeczy, poza tym może wiadomość od ojca, która zburzyła wszystko (niemiłe maile od niego, szkoda gadać...) relacja z x 9 monet król monet 10 buław widać, ze on uderzy w wir pracy, może da mi wsparcie finansowe tak, uderzył w pracę, zaczął zachowywać sie odpowiedzialnie, widać, że zaczyna prace nad sobą relacja z y 7 mieczy 3 pucharów król monet tu i tam ten sam facet....hmm...spotkania, na których się nie dogadamy chyba.. spotkania, i chyba jego kombinacje co do kontaktu ze mna, na zasadzie chce ja widzieć, ale ona nie ma prawa się domyśleć, że mi zalezy.. lena 75 ogólna aura król buław 9 buław 8 mieczy mężczyzna, który może próbować mnie ograniczyć, odciągnąć od świata ciężka przeprawa z jakims panem. Uczucia 6 buław król mieczy świat przyjazd lub wyjazd mężczyzny za granicę mozliwe oddalenie emocjonalne od jakiegoś mężczyzny. Praca 9 buław królowa buław sąd dam sobie rade, bo rzucę się w jej wir;)))))))))))) wyglada na to że "uspokojenie i ukojenie" nerwow znajdziesz w pracy niespodziewane giermek buław wieża as monet 2 mieczy 6 buław jakaś wiadomość, która zburzy wszystko, ew. Moje dziecko zrobi coś głupiego, w 6 buław jest poprawa awanturka z dzieckiem , lub z kims bliskim z twojego otoczenia. relacja z x 9 monet król monet 10 buław widać, ze on uderzy w wir pracy, może da mi wsparcie finansowe jesli to mąż, a wydaje mi się ze w q kryje sie własnie on to otrzymasz od niego wsparcie. relacja z y 7 mieczy 3 pucharów król monet tu i tam ten sam facet....hmm...spotkania, na których się nie dogadamy chyba.. Albo ...y bedzie zazdrosny o pana x, i na tym tle mozecie sie popstrykac.poki co ukrywa to co czuje w stosunku do tego pana ;p euterpe ogólna aura król buław 9 buław 8 mieczy w pierwszej części będzie dominować mężczyzna (szef, mąż, obecny(?)), ale coś cię może do niego zrazić i postanowisz odejść na bok, poobserwujesz więcej. 8 mieczy może wskazywać, że jak się postarasz, uwolnisz się z niewygodnej dla ciebie sytuacji, przełamiesz swoje obawy, chociaż z początku możesz nie widzieć wyjścia. uczucia 6 buław król mieczy świat kontakt internetowy z jakimś panem, może powrót znajomego; na początku nastrój może ci dopisywać, poczujesz się szczęściarą, nie zabraknie energii do działań, zobaczysz kilka spraw w jaśniejszych barwach. później, chyba za sprawą tego króla mieczy, zamkniesz się w swoim świecie (może więcej czasu przed kompem). Praca 9 buław królowa buław sąd niespodziewane giermek buław wieża as monet 2 mieczy 6 buław wiadomość, która może zmienić dotychczasowy stan, nadejdzie szansa, ale nie podejmiesz decyzji pochopnie, przeanalizujesz wszystkie za i przeciw, w ostateczności powinnaś wyjść z tego zwycięsko. Relacja z x 9 monet król monet 10 buław zaczniesz patrzeć swojego dobra, ale nie będziesz też do końca na niego zamknięta, pan może okazać więcej sympatii, ale zważywszy na 10 buław, nie będzie z nim łatwo relacja z y 7 mieczy 3 pucharów król monet ucieczka (chyba z twojej strony) od szczęścia (3 puchary) przy panu monetowym Edytowane 25 Lutego 2015 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2015 Autor Maestro Napisano 25 Lutego 2015 69? :lol: Znalazłam!! Wiem czyja to sprawka, bo wczoraj w trakcie pisania weryfikacji zostawiłam stronę z ezoforum otwartą i poszłam do kuchni, w tym czasie mój synalek usiadł do kompa, a że jest w głupim wieku, gdzie byle co kojarzy się z seksem, zatem na bank to napisał! Wystarczy cena na towarze 69 zł i już głupie komentarze... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 teraz się z tego śmieje, a później będzie się domagał Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2015 Autor Maestro Napisano 25 Lutego 2015 teraz się z tego śmieje, a później będzie się domagał Ha ha ha;))) To już będzie problem jego kobiety:) Cytuj
cinderellaa Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Karty netowe..Na razie odłożyłam mojego Tarota na bok, bo wokół mnie dzieją się dziwne rzeczy, ale te karty się świetnie sprawdzają.. Ogólna Aura Król Buław 9 buław 8 mieczy mężczyzna, który może próbować mnie ograniczyć, odciągnąć od świata Bardzo meski ognisty i z temperamentem facet ktory albo moze miec brak zaufania do cb jakies blokady wookol niego bo 8 mieczy zywiol powietrza Uczucia 6 buław Król mieczy Świat przyjazd lub wyjazd mężczyzny za granicę Wyjazd madrego inteligetnego faceta Praca 9 buław Królowa Buław Sąd dam sobie rade, bo rzucę się w jej wir;)))))))))))) Wyczerpanie natlokiem obowiazkow pracy dzieki wsparciu jakies krolowy bukaw dasz rade moze ty nia jestes? Niespodziewane Giermek Buław Wieża As monet 2 mieczy 6 buław jakaś wiadomość, która zburzy wszystko, ew. moje dziecko zrobi coś głupiego, w 6 buław jest poprawa Klotnie moga byc z kim mlodym i energicznym moze dziecko faktycznie cos nadrobi zagestni sie atmosfera Relacja z X 9 monet Król Monet 10 buław widać, ze on uderzy w wir pracy, może da mi wsparcie finansowe Osoba niezalezna finansowa ktora ma nadmiar zajec Relacja z Y 7 mieczy 3 pucharów Król Monet tu i tam ten sam facet....hmm...spotkania, na których się nie dogadamy chyba.. Uwazaj 7 mieczy mi wyszlo niezle klamstewka i knonowania raz z drugiej strony tylko to zignorowalam 3 puchary spotkanie? Z panem ktory jest ustabilizowany finansowo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi