kasiulinek87 Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 Jaki wynik uzyskam z egzaminu kończącego kurs? 7 den 6 den sąd gwiazda Powinnam zdać. Chyba ze gwiazda to płonne nadzieje... ? A w tym sądzie powtórka... Nie ma takiej opcji, muszę zdać Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 jak dla mnie zdasz 7 denarów jako zbieranie plonów 6 denarów - otrzymanie podarunku - tutaj papierek świadczący o ukończeniu kursu gwiazda - pokazuje mi coś odległego sąd - uwolnienie Cytuj
panna.marta Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 zdasz, ale 7 denarów to karta słabych plonów. Myślę, że wynik będzie pozytywny, ale ocena nie będzie zbyt wysoka. Cytuj
adivino Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 A ja myślę, że 7 monet to kończący się kurs;) Zdasz. Sąd przy gwieździe mówi o tym, że wynik będzie pozytywny. Właśnie te karty miałem dzisiaj na pytanie czy Polska wygra dzisiejszy mecz w ręczną zobaczymy Cytuj
kasiulinek87 Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Napisano 29 Stycznia 2015 Pamiętam, że jak stawiałam karty na pracę, i jak wychodziła gwiazda, to nie dostałam tej konkretnej pracy... no zobaczymy Cytuj
Trida Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 Czy jest możliwość drugiego terminu? Wg mnie zdasz Cytuj
kasiulinek87 Napisano 29 Stycznia 2015 Autor Napisano 29 Stycznia 2015 No będzie można poprawiać, ale ja bym chciała zdać za pierwszym razem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi