Skocz do zawartości

poniedziałkowa rozmowa z Szefem (ZWERYFIKOWANY)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W poniedziałek mam mieć poważną rozmowę z Szefem na temat mojej przyszłości w firmie, moje być lub nie być....

Zadałam krótkie pytanie: czym dla mnie skończy się ta rozmowa? jaki będzie miała finał?

8 pucharów, IX eremita, XI sprawka - suma (jeżeli sprawkę liczyć jako VIII) VII rydwan....

widać moje rozczarowanie tą sytuacją, jestem samotna w tym wszystkim i nie mam co liczyć, na zrozumienie...

hm... chyba zostanę sprawiedliwie oceniona, ale co to znaczy, sprawiedliwie?

jeżeli wg zasad Szefa no to nie będzie to sprawiedliwa ocena... bo jeżeli zarzuca się pracownikowi za małe zaangażowanie w pracy, bo ktoś inny zatrudnił całą swoją rodzinę do pracy w tej firmie i niby całą rodziną coś tam robią...

a ja jestem kiepskim pracownikiem, bo dzieci i męża nie angażuję....to jaką ja mam szansę na sprawiedliwość?

Chryste.... co za patowa sytuacja....

Dawno nie byłam tak załamana....

chodzę i ryczę po kątach...

Gość Euterpe
Napisano

rozmowa może zostać przełożona albo wrócisz do swoich codziennych zadań

8 pucharów jako powrót

IX Pustelnik - praca przy komputerze, samodzielne stanowisko

VIII Sprawiedliwość - sprawiedliwa ocena - mnie ta karta jeszcze nie pokazała się w negatywie, tzn, tego racja, kto może więcej dać w łapę.

Rydwan z podsumy mógł pokazać dojazd lub szybką rozmowę.

Napisano

Mi też te karty niezbyt dobrze się widza:/

Jeśli sprawiedliwość policzy się jako 11 to z sumy wyjdzie wieża a ona na tle tych kart niezbyt dobrze wygląda. Patrząc na całokształt możecie się rozstać.

Mam jednak nadzieję, że będzie tak jak Euterpe zinterpretowała, trzymam kciuki i nie załamuj się:) ponadto karty stawiane w emocjach więc mogły pokazać tylko Twoje nastawienie.

Napisano

No więc tak. Na początku powiem Ci, że może po prostu jesteś zestresowana tą sytuacją i przeszło to na karty, więc nie bierz ich też tak do siebie.

Z tego co opisujesz sytuacja jest nieprzyjemna i niestety czasy są takie, że dzisiaj praca wzbudza negatywne uczucia dopóki nie robi się coś na własny rachunek.

Przechodząc do kart:

8 pucharów, IX eremita, XI sprawka - ogólnie ktoś (może szef) postawi Cię w nieprzyjemnej sytuacji. Możesz poczuć się rozczarowana może lekko sfrustrowana, gdyż w moim odczuciu 8 pucharów jest nieco bardziej dynamiczne niż 5 a karty mają identyczne znaczenie. Kiedy mi wychodziła 8 pucharów czułam, że ktoś jest niepoważny, lekceważący i prowadzi do niezręcznej sytuacji zakończonej smutkiem. Eremita jest mądry i szuka dalej rozwiązania. Wydaje mi się, że będziesz szukała racjonalnego i sprawiedliwego rozwiązania tej sytuacji. Nie widzę odejścia, więc nie interpretuję tutaj jako Twoje "nie być" :) Chyba rozłożyłabym dłuższy rozkład na pracę jak ona będzie u Ciebie wyglądała np w ciągu najbliższych 6 miesięcy. Te karty nie są tragiczne, ale ewidentnie mówią, że tam nie jest zbyt przyjemnie a Ty cierpisz i szukasz jakiegoś rozwiązania. Życzę , aby rozmowa przebiegła pomyślnie.

Napisano

8 pucharów, IX eremita, XI sprawka

Moim zdaniem jest duze prawdopodopienstwo że sie pożegnacie ( suma Wieża) , ale też moze sie okazac ze po powaznej rozmowie ( Eremita) dojdziecie do jakiegos kompromisu ( sprawka) i zostaniesz przeniesiona na inne stanowisko ( 8 pucharów).W Hb Koło...więc nie wszystko jest jeszcze przesadzone.

Pozdrawiam i zycze powodzenia w rozmowie.

Napisano

właśnie zobaczyłam ile dostałam wynagrodzenia....

zabrał mi całą premię....

i nawet ze mną nie porozmawiała i nie powiedział osobiście o co chodzi....

oj... nie wiem, czy ja się w poniedziałek pojawię w pracy w takiej o to sytuacji....

Napisano

sądzę, że pożegnasz się z tą pracą, sama podejmiesz taką decyzję

Napisano

***WERYFIKACJA***

nie poszłam do pracy... nie złożyłam wypowiedzenia.... odpoczywam...

zamierzam rozwijać to, co naprawdę chcę w życiu robić...

jak nie wyjdzie to wtedy będę szukać pracy na etacie...

• Lubię to! 1
Napisano

To chyba przeszlo 8 Pucharow (rezygnacja po zobaczeniu odcinka pensji) teraz odpoczywasz w Eremicie, nastepna Sprawiedliwoscc, albo zwolnisz sie z pracy, albo rozwazasz za i przeciw.

Wlasciwie te 2 karty razem.

Napisano
To chyba przeszlo 8 Pucharow (rezygnacja po zobaczeniu odcinka pensji) teraz odpoczywasz w Eremicie, nastepna Sprawiedliwoscc, albo zwolnisz sie z pracy, albo rozwazasz za i przeciw.

Wlasciwie te 2 karty razem.

noooo....

nic dodać nic ująć...