Skocz do zawartości

umowa

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

y dostanę umowe na czas nieokreślony. Konczy mi się niedługo i niby obiecywali ze będzie.*

10 denarow / 10 bulaw / 3 bulaw / świat/ 3 miecze*

dziwne. Chyba będzie ciężko i zacznę się rozglądać za czyms innym.*

wkurza mnie ostro.hmmm a może nie przedluza ?

Napisano

Bosz, strasznie dużo kart na takie pytanie...

Dostaniesz, ale nie będzie to zbyt korzystna umowa, raczej Cię rozczaruje.

Napisano

Najpierw byly trzy i to sa główne karty.pozniej doklada łam bo byly trzy bulawy czyli może coś nowego. Później świat...itd

Napisano

No to powinnaś była to opisać w pierwszym poście, że to dołożone, żeby była jasność. Niemniej znaczy to tyle co: tak + nie usatysfakcjonuje Cię to na długo.

Napisano

Hmm, przedłużyć przedłużą ale myślę, że na czas określony.

Napisano

No wlasnie.ostatnio coś mi tak wspominali ze niby nie daja na nieokreślony. wcześniej obiecywali na nieokreślony....

mam tez obawy co do finansów i podwyżki.

Napisano

przedluza ci umowe :) ale czy na czas nieokreslony ? moze tak, ale i tak jakos ciezko ci bedzie w tej pracy... wyglada jakbys w przyszlosci po rozczarowaniu szukala czegos innego, lepszego.

Napisano

przedłużą umowę na czas określony jednak i tak nie będziesz usatysfakcjonowana lub to niezadowolenie będzie wynikało, że przedłużą ale na określony

Napisano

Dobra, ale za interpretacje to podziękuj ludziom jak przystało na ten dział :P