Skocz do zawartości

Działanie odżywki

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak ta odżywka zadziała na moje włosy?

rydwan, 7 kielichów,mag

o_O lepsze karty niż się spodziewałam! 7 kielichów u Crowley'a to ''debauch'' czyli rozpusta... Mam włosy suche, więc pewnie odżywka nieźle je natłuści... Mag to potencjał...i lekarz...znachor, bo znachor, ale lekarz :P Uleczy mi włosy

Tylko tego rydwanu to nie rozumiem?

Napisano

Rydwan - odżywka przyniesie szybkie efekty :-)

PS Co to za odżywka? Może mi też dopomoże.

Napisano

Efekt będzie natychmiastowy, odżywka dobrze odżywi i nawilży włosy, w magu to w tym przypadku przejdziesz taką metamorfozę, włosy będą wyglądać inaczej- lepiej.

Napisano

Bardzo szybki efekt, głownie nawilżenie i odżywienia :)

A cóż o za specyfik ;>?

Napisano

tak wypieknieja ci wlosy po tej odzywce, ze zawrocisz w glowie jakiemus facetowi. :-)

Napisano

Jak suche to nie powinna ich natłuścić, a nawodnić :P I to mogą pokazywać właśnie kielichy.

Natłuszczenie zabezpiecza włosy... I jeśli najpierw zechcesz je natłuścić (a są suche) to zabezpieczysz je przed przyjmowaniem wody. Ale to taki mały off topic.

Jak dla mnie szybki efekt nawilżenia, z tym, że ponieważ to jest 7 kieli i jeszcze ten Mag to zalatuje trochę bujdą i może to być jedynie wizualne wow, nierozwiązujące problemu, doraźne.

Napisano

odzywka moze ci podniesie do gory i upuszysci wlosy ( 7 kielichow)

rydwan - twoje wlosy beda robic wrazenie

mag czaruje i 7 kiel to to co wyczarowal, wiec mysle ze bedziesz wygladac czarujaco i bajkowo.

Napisano

super jest... to maseczka jajeczna.... niesamowicie natłuściła włosy i nie mam takiego ''siana''...Po pierwszym umyciu zadziałała! I włosy są takie mięciutkie. ładnie się układają