Arcan Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 Jak ta odżywka zadziała na moje włosy? rydwan, 7 kielichów,mag o_O lepsze karty niż się spodziewałam! 7 kielichów u Crowley'a to ''debauch'' czyli rozpusta... Mam włosy suche, więc pewnie odżywka nieźle je natłuści... Mag to potencjał...i lekarz...znachor, bo znachor, ale lekarz Uleczy mi włosy Tylko tego rydwanu to nie rozumiem? Cytuj
Grahanka Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 Rydwan - odżywka przyniesie szybkie efekty :-) PS Co to za odżywka? Może mi też dopomoże. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 Efekt będzie natychmiastowy, odżywka dobrze odżywi i nawilży włosy, w magu to w tym przypadku przejdziesz taką metamorfozę, włosy będą wyglądać inaczej- lepiej. Cytuj
Trida Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 Bardzo szybki efekt, głownie nawilżenie i odżywienia A cóż o za specyfik ;>? Cytuj
Lakshmi Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 tak wypieknieja ci wlosy po tej odzywce, ze zawrocisz w glowie jakiemus facetowi. :-) Cytuj
Czarownica Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 Jak suche to nie powinna ich natłuścić, a nawodnić I to mogą pokazywać właśnie kielichy. Natłuszczenie zabezpiecza włosy... I jeśli najpierw zechcesz je natłuścić (a są suche) to zabezpieczysz je przed przyjmowaniem wody. Ale to taki mały off topic. Jak dla mnie szybki efekt nawilżenia, z tym, że ponieważ to jest 7 kieli i jeszcze ten Mag to zalatuje trochę bujdą i może to być jedynie wizualne wow, nierozwiązujące problemu, doraźne. Cytuj
Lakshmi Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 odzywka moze ci podniesie do gory i upuszysci wlosy ( 7 kielichow) rydwan - twoje wlosy beda robic wrazenie mag czaruje i 7 kiel to to co wyczarowal, wiec mysle ze bedziesz wygladac czarujaco i bajkowo. Cytuj
Arcan Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Napisano 30 Stycznia 2015 super jest... to maseczka jajeczna.... niesamowicie natłuściła włosy i nie mam takiego ''siana''...Po pierwszym umyciu zadziałała! I włosy są takie mięciutkie. ładnie się układają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi