adivino Napisano 29 Stycznia 2015 Napisano 29 Stycznia 2015 Jakim wynikiem zakończy się jutrzejszy mecz Polski z Katarem? oczywiście nie chodzi mi o wynik liczbowy ;d Chodzi o obstawienie 2 mieczy, gwiazda, sąd Sądzę, że wynik będzie pozytywny, ale mecz ciekawy, emocje i wyrównana gra...będą trudności, ale ostatecznie wygrają. Cytuj
adivino Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Napisano 30 Stycznia 2015 Tak..ale mecz faktycznie był wyrównany. Co myślicie o tej gwieździe? Bo 2 mieczy odczytuję teraz jako to, że wygranie z nimi nie było nam dane...coś co nam w tym przeszkadzało. Sędziowie byli wyraźnie po stronie Kataru. Cytuj
Gość lopses Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 sędziowie będą mieli sprawe w sądzie :zly_na: Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 gdy mam gwiazdę na wyniku, często na nadziejach się kończy 2 mieczy już na samym początku bloku sąd - uf, jak dobrze, że to już koniec Cytuj
Lena75 Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 ...ale gramy o brąz....więc nie jest źle Cytuj
adivino Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Napisano 31 Stycznia 2015 gdy mam gwiazdę na wyniku, często na nadziejach się kończy 2 mieczy już na samym początku bloku sąd - uf, jak dobrze, że to już koniec Heh..pewnie tak...bo w sumie przed meczem było "wiadomo" że Katar wygra. Nie wiem czy słyszeliście o tej nagonce na nich, ale uzasadnionej nagonce. Gwiazda wskazywałaby na dobry koniec gdyby nie 2 mieczy, bo ona to wszystko blokowała... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi