Lena75 Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 Matka- zona - pracownik Zawsze stawiam karty w pozyzji prostej , ale tym razem cos namieszałam i oto efekt : 6 Pucharów(o) - Mag(o) - 3 Buław(o) 1 opcja- uwazać w pracy na oszusta i na dzisiejsze transakcje lub moje pomyłki , bo mogę zaliczyc straty. 2 opcja -kłopoty w zyciu osobistym, możliwe że spowodowane przez dziecko. 3 opcja - stagnacja,niepewnosc,nostalgia za tym co było, brak oczekiwanych sukcesów. Weryfikacja jutro rano. Cytuj
Alabaster Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 ja bym stawiała na drobne domowe problemy, jakieś nieporozumienia z dzieckiem, a tak poza tym to brak chęci do działania, taki dzień, kiedy nic się nie chce robić i najchętniej nie wychodziłoby się z domu:) Cytuj
pretoria Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 W druga str trzymałaś talię?? Dziś żyjesz przyszłością, a nie przeszłością - postanowiłaś się od niej oderwać lub ktoś zakłóci Twój rytm dnia, poczujesz awersję do tej osoby, odrzucisz czyjąś pomoc ( ew. to Ty nie pomożesz ). Cytuj
Lena75 Napisano 30 Stycznia 2015 Autor Napisano 30 Stycznia 2015 Pretoria ...zawsze zwracam uwage jak trzymam talię przed tasowaniem , ale dzis "cos " mnie zakreciło...;P Cytuj
agaMAJ Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 Będzie Cię dziś wszystko irytować. Marudzenie dziecka i męża, uciążliwej kleżanki itp. Taka będziesz sobie chmurka gradowa Z czego możesz sobie sama nie zdawać sprawy Cytuj
Lena75 Napisano 31 Stycznia 2015 Autor Napisano 31 Stycznia 2015 WERYFIKACJA 1 opcja- uwazać w pracy na oszusta i na dzisiejsze transakcje lub moje pomyłki , bo mogę zaliczyc straty. Zgadza się....przy jednej transakcji mogłam popłynąć z kasą , ale w porę zauwazyłam ( tak na marginesie klient wprowadził mnie w błąd) ... a tak poza tym to brak chęci do działania, taki dzień, kiedy nic się nie chce robić i najchętniej nie wychodziłoby się z domu:) O tak....nudny jak flaki z olejem dzien...i na dokładke 12 godz :/ W druga str trzymałaś talię?? Dziś żyjesz przyszłością, a nie przeszłością - postanowiłaś się od niej oderwać . W wolnej chwili robiłam plany związane z umeblowaniem i upiekszaniem mieszkania ,jak i plany urlopowe Generalnie sampoczucie miałam całkiem ,całkiem...zadnych złosci, podenerwowania czy prychania na innych ...a bałam sie ze bedzie gorzej... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi