Skocz do zawartości

Karty dnia 30.01.2015(ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Matka- zona - pracownik

Zawsze stawiam karty w pozyzji prostej , ale tym razem cos namieszałam i oto efekt :

6 Pucharów(o) - Mag(o) - 3 Buław(o)

1 opcja- uwazać w pracy na oszusta i na dzisiejsze transakcje lub moje pomyłki , bo mogę zaliczyc straty.

2 opcja -kłopoty w zyciu osobistym, możliwe że spowodowane przez dziecko.

3 opcja - stagnacja,niepewnosc,nostalgia za tym co było, brak oczekiwanych sukcesów.

Weryfikacja jutro rano.

Napisano

ja bym stawiała na drobne domowe problemy, jakieś nieporozumienia z dzieckiem, a tak poza tym to brak chęci do działania, taki dzień, kiedy nic się nie chce robić i najchętniej nie wychodziłoby się z domu:)

Napisano

W druga str trzymałaś talię??

Dziś żyjesz przyszłością, a nie przeszłością - postanowiłaś się od niej oderwać lub ktoś zakłóci Twój rytm dnia, poczujesz awersję do tej osoby, odrzucisz czyjąś pomoc ( ew. to Ty nie pomożesz ).

Napisano

Pretoria ...zawsze zwracam uwage jak trzymam talię przed tasowaniem , ale dzis "cos " mnie zakreciło...;P

Napisano

Będzie Cię dziś wszystko irytować. Marudzenie dziecka i męża, uciążliwej kleżanki itp. Taka będziesz sobie chmurka gradowa ;) Z czego możesz sobie sama nie zdawać sprawy

Napisano

WERYFIKACJA

1 opcja- uwazać w pracy na oszusta i na dzisiejsze transakcje lub moje pomyłki , bo mogę zaliczyc straty.

Zgadza się....przy jednej transakcji mogłam popłynąć z kasą , ale w porę zauwazyłam ( tak na marginesie klient wprowadził mnie w błąd)

... a tak poza tym to brak chęci do działania, taki dzień, kiedy nic się nie chce robić i najchętniej nie wychodziłoby się z domu:)

O tak....nudny jak flaki z olejem dzien...i na dokładke 12 godz :/

W druga str trzymałaś talię??

Dziś żyjesz przyszłością, a nie przeszłością - postanowiłaś się od niej oderwać .

W wolnej chwili robiłam plany związane z umeblowaniem i upiekszaniem mieszkania ,jak i plany urlopowe :)

Generalnie sampoczucie miałam całkiem ,całkiem...zadnych złosci, podenerwowania czy prychania na innych :)

...a bałam sie ze bedzie gorzej...

• Lubię to! 1