kasiulinek87 Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 Co mnie czeka w kwestii macierzyństwa do końca 2015? 6 buław as mieczy 4 kielichów 4 buław Wyjaśnię: zamierzamy się zacząc starać niedługo o dziecko. No chyba nic nie wyjdzie raczej, nie uda mi się zajść w ciąże. Wiem, że mam problemy z hormonami, więc pewnie nie będzie łatwo Cytuj
Lena75 Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 Przykro mi ale w tym roku nie uda sie spełnić marzenia o macierzyństwie. Owszem bedzie działanie w tym kierunku, rozmowy ( możliwe tez zgrzyty w tym temacie) 4kielichów mówi ze nic sie nie zmieni, popadniesz ( cie) w jakis marazm ,zastój - tutaj chce przestzrec przed depresją.Jak dla mnie 4 buław nie przekresla całkowicie posiadania dzieci , wiec jeśli nie w tym roku ,to moze uda sie w przyszłym. Życzę powodzenia I prosze sie nie poddawać Wiem co pisze, dzieki swojej wew. sile i determinacji mam wspaniałą córe Pozdrawiam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 też tego nie widzę. As mieczy i 4 kielichy nie wyglądają zachęcająco. As mieczy przekreśla działania. 4 kielichów to zniechęcenie, rezygnacja. 6 buław + 4 buławy to starania w czterech kątach, a ostatnia karta czasami mówi o napięciach emocjonalnych, tzn. część odczuć chyba zdusisz w sobie zamiast się podzielić całością z drugą osobą. Z sumowania HB 1+4+6+4=15 -> XV Diabeł - seks, zniweczone działania. Podobno w tym temacie, jak się za bardzo chce, to nic z tego nie wychodzi. Może więcej luzu Cytuj
Lakshmi Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 (edytowane) wg. mnie, w tych kartach ciazy nie widac do konca 2015, ale kart sa ogolnie pozytywne, wiec predzej czy pozniej zostaniesz mama. Edytowane 2 Lutego 2015 przez Lakshmi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi