Skocz do zawartości

Waga

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kiedy schudnę?:D

rycerz denarów, as kielichów, 10 kijów

Schudnę pod wpływem ciężkiej pracy...Będę zarobiona i kilogramy same będą lecieć...Podejrzewam,że tutaj rycerzem denarów jestem ja

As kielichów wskazuje na wiosnę:)

Edytowane przez Arcan
Napisano

Rycerzem denarów znaczy się? Ogólnie strata wagi to żmudny i powolny proces, pasuje mi do tego powolny, uparty i metodyczny rycerz monet. Jeżeli tak czytasz czas z kart, to może i wiosna. Jak dla mnie to zależy czysto od ciebie, do tego pytanie zbyt ogólne.

Gość SooYoung
Napisano

Schudnę pod wpływem ciężkiej pracy...Będę zarobiona i kilogramy same będą lecieć...Podejrzewam,że tutaj rycerzem kielichów jestem ja

A tam jest rycerz denarów bo piszesz o rycerzu kielichów ?

Zrzucisz głównie wodę- as pucharów.

A jak tam ci wyszedł rycerz denarów to on nieruchawy taki, więc ja się nie ruszysz to nie zrzucisz. Kiedy ? - czas karty pokazałyjako nieokreślony, bo chyba na razie niewiele robisz w tym kierunku ;)

Gość Euterpe
Napisano

wiosna/lato

pod koniec możesz bardziej się do tego przyłożyć, takie z dnia na dzień wyciskanie z siebie ostatnich potów (as kielichów + 10 buław). Na razie są tylko zamiary (rycerz denarów) lub zrobisz to dla jakiegoś pana.

• Maestro
Napisano

Czeka Cię żmudna, mozolna praca, powinnaś więcej ćwiczyć (10 buław skojarzyła mi się z ćwiczeniami siłowymi), pierwsze konkretne efekty pojawią się w znaku Panny.

Napisano

Nieprędko, potrzebujesz trochę więcej samozaparcia, bo póki co to tak tylko byś chciała, a już sama myśl o działaniu Cię męczy :P

Schudniesz, jak zaczniesz działać systematycznie, czas nieokreślony jak dla mnie.

Napisano

Też tu bardzo czasu nie widzę, ale jeżeli już czytać to wiosna/lato...no w sumie 10 buław to zamknięcie czegoś, więc może ;) i widać w tym wycieńczenie twoje.

Ja w rycerzu monet nie widzę zamiarów, to dla mnie konkretny ruch do przodu.

No właśnie..robisz to dla faceta?

Napisano

Jak dla mnie nie będzie to prędkie.

Musisz być cierpliwa i systematyczna (rycerz denarów), ciężka praca na pewno Cię czeka (10 buław) i nie wiem, czy nie będziesz też zmagała się z efektem jojo niestety :/

Ciężko wg mnie po tych kartach określić konkretny czas.

Napisano

Schudnę pod wpływem ciężkiej pracy...Będę zarobiona i kilogramy same będą lecieć...Podejrzewam,że tutaj rycerzem denarów jestem ja

Jak się za to zabierzesz tak na poważnie i w tym wytrwasz :) Dosłownie widzę to tak, że 10 buław to ciężka praca nad tym, rycek monet jako kontynuacja a as kielichów okupione potem i łzami :)

Napisano (edytowane)

zycze ci zebys schudla, ale wg w tych kartach tego nie widac , zebys miala trwale i widocznie schudnac, (moze zapytaj jeszcze kart, co zrobic zebys schudnac +czego nie robic)

wyglada tez jakby Ciebie emocjonalne przezycia obciazaly i przeszkadzaly schudnac ( as kiel + 10 bulaw) moze zw. z poczuciem bezpieczenstwa ( rycerz monet)

Edytowane przez Lakshmi
Napisano

widac twoja trudna walke, ja jednak nie widze tu katy wygranej albo atrakcyjnosci. Obstawiam, ze nie bardzo.

Napisano

W tym Asie Pucharów to widzę pewne takie czekające na Ciebie pokusy (podjadanie, w ogóle folgowanie sobie) i przez to Twe dalsze zmagania w tych 10 Buławach. Nie, tu nie widać konkretnej karty na pomyślność w tym.

Gość Daffne
Napisano

Karty odpowiedziały, że aby schudnąć będziesz musiała systematycznie trwać w diecie i być może nawet ćwiczyć, a Ty niestety możesz miewać słomiany zapał i w wyniku tego może być ciężko osiągnąć to o co pytasz. Także najpierw popracować nad sobą i wytrwałością, a potem pytać o efekty. Powodzenia! :)

Napisano

Na odchudzanie w minionym roku kart przetasowałam sporo :)

Wg mnie ten zestaw nie sprzyja odchudzaniu, wręcz przeciwnie spodziewałabym się przybrania na wadze..

Rycerz denarów jest wg mnie najbardziej ociężały z rycerzy a w 10 kijów jest zbędny balast.

Napisano

Co do kiedy trudno powiedzieć, bo i .. schudnięcia nie widzę.

Zapytałaś kiedy?

- odpowiem więc - wtedy, kiedy weźmiesz się za systematyczne ćwiczenia/Rycerz Den + 10 buław/ - same chęci to za mało.