Arcan Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Kiedy schudnę? rycerz denarów, as kielichów, 10 kijów Schudnę pod wpływem ciężkiej pracy...Będę zarobiona i kilogramy same będą lecieć...Podejrzewam,że tutaj rycerzem denarów jestem ja As kielichów wskazuje na wiosnę Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Arcan Cytuj
Taya Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 Rycerzem denarów znaczy się? Ogólnie strata wagi to żmudny i powolny proces, pasuje mi do tego powolny, uparty i metodyczny rycerz monet. Jeżeli tak czytasz czas z kart, to może i wiosna. Jak dla mnie to zależy czysto od ciebie, do tego pytanie zbyt ogólne. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Stycznia 2015 Napisano 30 Stycznia 2015 Kiedy schudnę? rycerz denarów, as kielichów, 10 kijów Schudnę pod wpływem ciężkiej pracy...Będę zarobiona i kilogramy same będą lecieć...Podejrzewam,że tutaj rycerzem kielichów jestem ja As kielichów wskazuje na wiosnę A tam jest rycerz denarów bo piszesz o rycerzu kielichów ? Zrzucisz głównie wodę- as pucharów. A jak tam ci wyszedł rycerz denarów to on nieruchawy taki, więc ja się nie ruszysz to nie zrzucisz. Kiedy ? - czas karty pokazałyjako nieokreślony, bo chyba na razie niewiele robisz w tym kierunku Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 wiosna/lato pod koniec możesz bardziej się do tego przyłożyć, takie z dnia na dzień wyciskanie z siebie ostatnich potów (as kielichów + 10 buław). Na razie są tylko zamiary (rycerz denarów) lub zrobisz to dla jakiegoś pana. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2015 Maestro Napisano 31 Stycznia 2015 Czeka Cię żmudna, mozolna praca, powinnaś więcej ćwiczyć (10 buław skojarzyła mi się z ćwiczeniami siłowymi), pierwsze konkretne efekty pojawią się w znaku Panny. Cytuj
Czarownica Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 Nieprędko, potrzebujesz trochę więcej samozaparcia, bo póki co to tak tylko byś chciała, a już sama myśl o działaniu Cię męczy Schudniesz, jak zaczniesz działać systematycznie, czas nieokreślony jak dla mnie. Cytuj
adivino Napisano 31 Stycznia 2015 Napisano 31 Stycznia 2015 Też tu bardzo czasu nie widzę, ale jeżeli już czytać to wiosna/lato...no w sumie 10 buław to zamknięcie czegoś, więc może i widać w tym wycieńczenie twoje. Ja w rycerzu monet nie widzę zamiarów, to dla mnie konkretny ruch do przodu. No właśnie..robisz to dla faceta? Cytuj
Trida Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Kiedy schudnę?rycerz denarów, as kielichów, 10 kijów Jak dla mnie nie będzie to prędkie. Musisz być cierpliwa i systematyczna (rycerz denarów), ciężka praca na pewno Cię czeka (10 buław) i nie wiem, czy nie będziesz też zmagała się z efektem jojo niestety :/ Ciężko wg mnie po tych kartach określić konkretny czas. Cytuj
Ceres Napisano 1 Lutego 2015 Napisano 1 Lutego 2015 Kiedy schudnę? rycerz denarów, as kielichów, 10 kijów Schudnę pod wpływem ciężkiej pracy...Będę zarobiona i kilogramy same będą lecieć...Podejrzewam,że tutaj rycerzem denarów jestem ja As kielichów wskazuje na wiosnę Jak się za to zabierzesz tak na poważnie i w tym wytrwasz Dosłownie widzę to tak, że 10 buław to ciężka praca nad tym, rycek monet jako kontynuacja a as kielichów okupione potem i łzami Cytuj
Lakshmi Napisano 2 Lutego 2015 Napisano 2 Lutego 2015 (edytowane) zycze ci zebys schudla, ale wg w tych kartach tego nie widac , zebys miala trwale i widocznie schudnac, (moze zapytaj jeszcze kart, co zrobic zebys schudnac +czego nie robic) wyglada tez jakby Ciebie emocjonalne przezycia obciazaly i przeszkadzaly schudnac ( as kiel + 10 bulaw) moze zw. z poczuciem bezpieczenstwa ( rycerz monet) Edytowane 2 Lutego 2015 przez Lakshmi Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 widac twoja trudna walke, ja jednak nie widze tu katy wygranej albo atrakcyjnosci. Obstawiam, ze nie bardzo. Cytuj
x-latek Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 W tym Asie Pucharów to widzę pewne takie czekające na Ciebie pokusy (podjadanie, w ogóle folgowanie sobie) i przez to Twe dalsze zmagania w tych 10 Buławach. Nie, tu nie widać konkretnej karty na pomyślność w tym. Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2015 Napisano 5 Lutego 2015 Kiedy schudnę? rycerz denarów, as kielichów, 10 kijów Karty odpowiedziały, że aby schudnąć będziesz musiała systematycznie trwać w diecie i być może nawet ćwiczyć, a Ty niestety możesz miewać słomiany zapał i w wyniku tego może być ciężko osiągnąć to o co pytasz. Także najpierw popracować nad sobą i wytrwałością, a potem pytać o efekty. Powodzenia! Cytuj
Vivere Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Na odchudzanie w minionym roku kart przetasowałam sporo Wg mnie ten zestaw nie sprzyja odchudzaniu, wręcz przeciwnie spodziewałabym się przybrania na wadze.. Rycerz denarów jest wg mnie najbardziej ociężały z rycerzy a w 10 kijów jest zbędny balast. Cytuj
niiwa Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Co do kiedy trudno powiedzieć, bo i .. schudnięcia nie widzę. Zapytałaś kiedy? - odpowiem więc - wtedy, kiedy weźmiesz się za systematyczne ćwiczenia/Rycerz Den + 10 buław/ - same chęci to za mało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi