Skocz do zawartości

To co tam los nam zesle?

szmergel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam;)

potrzebuję pomocy w interpretacji

Zadałam kartom pytanie co do rozwoju znajomości z pewnym panem, a konkretnie jak to będzie kiedy wezmę stery bardziej w swoje ręce. Na przedział czasu 6 miesięcy

Karty: 2 Buław, Król Buław, Głupiec

Według mnie wygląda to tak: będzie jakieś spotkanie, może kilka i kurcze nie wiem o co chodzi z tym Królem Buław

Czy facet przejmie inicjatywę, czy może pojawi się ktoś inny?

Głupiec może zwiastować taką niezobowiązującą znajomość

Jak na to patrzycie?

Napisano

wg mnie 2 buław pokazuje twoje wyczekiwanie dawanie mu znaków żeby coś zrobił, król buław to ty biorąca sprawy w swoje ręce a głupiec że to będzie dla ciebie męczące. Droga po której idzie głupiec jest kamienista a on nie ma butów i jeszcze pies go kąsa.

Napisano

Wyczekiwanie na jego ruch. Stagnacji tutaj troche. Moze sie odezwie ale niezobowiązująco

Napisano

No jak na przedział pół roku, to takie właśnie za lekkie te karty, odnoszę wrażenie, że nie jesteś jedyna, Pan sobie tak skacze i się rozgląda za pierwszym lepszym łupem... Coś jest możliwe, ale na zasadzie przelotnego bzyku tutaj.

Napisano

Raczej Ty oczekujesz ze pan wezmie jednak w swoje rece, i nawet jak wezmie, to nie oczekuj czegos powaznego.

• Moderator
Napisano

głupiec kończy rozkład... wygłupisz się

Napisano
Karty: 2 Buław, Król Buław, Głupiec

Przepraszam ze to pisze , ale odnosze wrazenie ze jestes mu niestety obojetna, owszem w głowie mu "bzykanie" ale ten pan nie jest w stanie dac z siebie wiecej. Na koncu Głupiec...pójdzesz swoją drogą.

Hb Kochankowie/ suma Cesarzowa.

Dokonaj wyboru który Cię zadowoli i da spełnienie

Napisano

Nie widzę tu rozwoju znajomości. Jeśli jesteście na etapie "obwąchiwania się" to tak pozostanie. Jeśli zrobisz pierwszy krok, żeby to popchnąć do przodu możesz się rozczarować tym panem z jakiegoś powodu. Albo zajęty albo jakiś wsiowy casanova ;-). Sądzę, że dasz sobie spokój.

Napisano
Jeśli jesteście na etapie "obwąchiwania się" to tak pozostanie.

Etap obwąchiwania się hahaha

Jak zwierzątka hehe

Napisano

Głupiec zniszczył całą konstrukcję.

Pozostałe dwie karty oznaczają oczekiwanie (Król Buław) i zobowiązanie (2 Buław), a Głupiec ostrzega przed kłopotliwością z tą sytuacją oraz nakłania byś sobie zwyczajnie odpuściła.

Napisano

glupiec nie wrozy nic stalego, raczej taka luzna znajomosc jakis romans co najwyzej. pan zdecydowanie nie jest zainteresowany niczym na powaznie.