Skocz do zawartości

Luty 2015 (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta.

Aura - XIX SŁOŃCE. III CESARZOWA, VII Buław

W lutym towarzyszyć mi będzie pewność siebie i zadowolenie, że np coś mi się udało, złożyłam wniosek do programu dobrowolnych odejść z pracy (to taki program coś jak grupowe zwolnienie ale pracownicy sami się zgłaszają a nie wybiera ich pracodawca i dostają odprawę mimo tego, że sami się zwalniają) więc myślę, że te 7 buław mówi, że będę się przy tym upierać, nie zmienię zdania. W HB Jest XI MOC czyli, że wytrwam w swoim postanowieniu.

Dom : V Mieczy, VIII Kielichów

Nerwowo, jakieś kłótnie i spory, chandra. 8 kielichów skojarzyła mi się z urodzinami, które mam w tym miesiącu. Te kłótnie mogą wynikać z tego powodu iż rozważam wyjazd za granicę.

Praca: Paź Kielichów, XI MOC, VI Mieczy

Jakieś miłe wydarzenie w pracy, radosna wiadomość może dostanę pozytywną odpowiedź na mój wniosek o dobrowolne odejście.

Finanse: V Buław, Paź Monet

Z pieniążkami będzie ok powiedziałabym, że wpłyną nawet jakieś dodatkowe z kilku źródeł ale będę musiała się za nimi nabiegać.

Uczucia: III Mieczy, Paź Mieczy, Król Kielichów

Jakaś wiadomość, informacja, która mnie nieprzyjemnie zaskoczy, ktoś mnie zrani, taki szok uczuciowy, który będę się starała stłumić.

Niespodzianka: X Kielichów, Królowa Kielichów

Impreza rodzinna (urodziny mam), pogodzenie się z kimś albo spełnienie jakiegoś marzenia w każdym razie niespodzianka będzie pozytywna

Ostrzeżenie: Król Buław, XVIII KSIĘŻYC

Stąpać twardo po ziemi, nie reagować nerwowo.

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): XV DIABEŁ, II Monet, IX Monet

Zmiany w sensie finansowym wniesie, polepszy mi się pod tym względem, czyli wyciągnę z mojego pracodawcy tyle ile się da.

Napisano

Szykuje sie bardzo przyjemny miesiąc :) Na pewno wytrwasz w swoim postanowieniu , jakiekolwiek dziedziny ono dotyczy. Karty generalnie skojarzyły mi się z uczuciami , więc jestem zdania że w tym miesiącu mozliwe nowe zaangazowanie uczuciowe, które przepełni Cie radością i szczęściem , a co za tym idzie poczujesz sie spełniona.

Świadomie podejmiesz decyzję o odejsciu z domu rodzinnego( wyjazd za granice), co wzbudzi raczej niezadowolenie domowników.

Prawdopodobnie Twój wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony, i bedziesz z tego powodu zadowolona....z koncem miesiaca mozliwe juz odejscie z pracy.

Byc moze pokazało Twoja odprawę.

Mozliwa kłotnia z pewnym facetem która Cie bardzo zaboli.

1 opcja spełnienie zyczeń, marzeń...2opcja.spełnienie uczuciowe

Pochamowac gwałtownosc i niecierpliwosc...nie postepowac egoistyczniei nie chodzić z głową w chmurach.

Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): XV DIABEŁ, II Monet, IX Monet

Osiągniesz to co chcesz, koniec miesiąca przyniesie pozytywne zmiany w sferze pracy i finansów, wiec tak jak wyzej , obstaję przy tym , ze dostaniesz odprawę i odejdziesz z pracy...zakonczysz "stary" etap w zyciu...

• Lubię to! 1
Napisano

będziesz zadowolona, cesarzowa to przedsiębiorcza kobieta, więc pewnie masz już jakiś plan na siebie... 7 buław często mi pokazuje, że jeszcze o coś trzeba zawalczyć...

coś będzie nie tak:-( jakieś nieporozumienia; 8 kielichów to dla mnie odejście, ale nie wiem, jakie są Twoje plany? może być to fizyczna przeprowadzka lub jakieś wewnętrzne rozgoryczenie i chęć odejścia...

będziesz w dobrym nastroju jeśli chodzi o pracę, czujesz, że to Ty sterujesz swoim życiem zawodowym, jesteś silna i niezależna od nikogo, 6 mieczy to być może zmiana w pracy - może nie odejdziesz, a firma zaproponuje Ci jakieś inne stanowisko w strukturze?

nie będzie kasy obłędnie dużo, ale tak akuratnie:-)

będzie jakieś mocniejsze rozczarowanie za sprawą kielichowego...

i tu będzie fajnie:-) coś miłego, jakieś spełnienie emocjonalne będzie!

uważać na kogoś w typie króla buław, bo chyba nie jest do końca szczery...

hm... a ja nie wiem, czy odejdziesz...wdaje mi się, że możesz otrzymać jakąś dobrze płatną propozycję...

• Lubię to! 1
Napisano

dzięki dziewczyny

Iwka78 co do lepszego stanowiska nie m na co liczyć minimalne wynagrodzenie i żadnych perspektyw na podwyżkę a od marca zwiększenie obowiązków bez zwiększenia wypłaty jestem listonoszo - kurierem na poczcie w praktyce to będzie wyglądało tak: że zamiast 3 toreb z 15 kg i 10 km na nogach będę miała 5 toreb z 20 kg i 15 km na nogach a wypłata nadal taka sama :) Jak mi nie zaproponują podniesienia wynagrodzenia x 3 to żadna siła mnie tam nie zatrzyma :)

Napisano
dzięki dziewczyny

Iwka78 co do lepszego stanowiska nie m na co liczyć minimalne wynagrodzenie i żadnych perspektyw na podwyżkę a od marca zwiększenie obowiązków bez zwiększenia wypłaty jestem listonoszo - kurierem na poczcie w praktyce to będzie wyglądało tak: że zamiast 3 toreb z 15 kg i 10 km na nogach będę miała 5 toreb z 20 kg i 15 km na nogach a wypłata nadal taka sama :) Jak mi nie zaproponują podniesienia wynagrodzenia x 3 to żadna siła mnie tam nie zatrzyma :)

Masakra jakaś:/...nie dziwie sie ze chcesz stamtąd uciekać...

Napisano
dzięki dziewczyny

o raju....:-(

no to współczuję...

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja

Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta.

W lutym towarzyszyć mi będzie pewność siebie i zadowolenie, że np coś mi się udało, złożyłam wniosek do programu dobrowolnych odejść z pracy (to taki program coś jak grupowe zwolnienie ale pracownicy sami się zgłaszają a nie wybiera ich pracodawca i dostają odprawę mimo tego, że sami się zwalniają) więc myślę, że te 7 buław mówi, że będę się przy tym upierać, nie zmienię zdania. W HB Jest XI MOC czyli, że wytrwam w swoim postanowieniu.

Cały luty cieszyłam się, że pożegnam się z pocztą polską, bo byłam pewna, że nie będzie problemów z moim odejściem a na koniec nastąpiło rozczarowanie

Nerwowo, jakieś kłótnie i spory, chandra. 8 kielichów skojarzyła mi się z urodzinami, które mam w tym miesiącu. Te kłótnie mogą wynikać z tego powodu iż rozważam wyjazd za granicę.

A bez nerwów było więc chyba chodziło o moje urodziny

Jakieś miłe wydarzenie w pracy, radosna wiadomość może dostanę pozytywną odpowiedź na mój wniosek o dobrowolne odejście.

Mój wniosek o dobrowolne odejście odrzucono

Z pieniążkami będzie ok powiedziałabym, że wpłyną nawet jakieś dodatkowe z kilku źródeł ale będę musiała się za nimi nabiegać.

Z kasa ok nie przelewało się ale też nie zbrakło, z kilku źródeł spłynęły

Jakaś wiadomość, informacja, która mnie nieprzyjemnie zaskoczy, ktoś mnie zrani, taki szok uczuciowy, który będę się starała stłumić.

Nic się nie wydarzyło w moim życiu uczuciowym za bardzo byłam skupiona na planach zawodowych i finansowych, taki rozumowy to był miesiąc jedyne co mnie nieprzyjemnie zaskoczyło to odrzucenie mojego wniosku, osoba odrzucająca była kobieta

Impreza rodzinna (urodziny mam), pogodzenie się z kimś albo spełnienie jakiegoś marzenia w każdym razie niespodzianka będzie pozytywna

impreza ze znajomymi bardzo huczna

Stąpać twardo po ziemi, nie reagować nerwowo.

Chyba ostrzegały mnie karty żebym nie była zbyt pewna mojego odejścia z poczty

Zmiany w sensie finansowym wniesie, polepszy mi się pod tym względem, czyli wyciągnę z mojego pracodawcy tyle ile się da.

Efektem jest, że z pracy nie odeszłam jeszcze mam zamiar odwołać się od decyzji dyrekcji ale jest koniec miesiąca a ja jeszcze mam pieniądze i są widoki na trochę więcej, bo kilka aukcji mi licytują

• Lubię to! 1