Skocz do zawartości

Uczucia na luty

Arbogast

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Napisano

Jaki będzie dla mnie luty pod względem uczuciowym

Tło: SIŁA

Wpływy z przeszłości: AS PUCHARÓW

Źródło problemu: WISIELEC

Karta rady: KOŁO FORTUNY

To co nieuniknione: WIEŻA

Wynik: Diabeł

Karty pokazują, że coś niedawno się mimo wszystko zakończy (as pucharów z wieżą), problemem jest zawieszenie sytuacji i karty radza by dać działać losowi, nie wiem tylko czy diabeł tutaj w wyniku oznacza jakiś romans, seks czy raczej takie uzależnienie się od tej wieży i asa pucharów, czyli taką niemożność wyrwania sie z jakiejś znajomości przy wisielcu w źródle problemu

Napisano

Utknąłeś gdzieś - z tym wisielcem - albo szukasz w niewłaściwym miejscu, uparłeś się na coś konkretnego ("musi być ruda") i nie dostrzegasz możliwości. Koło Fortuny mówi, żebyś szerzej się rozejrzał. Wieża jako konieczność odcięcia się od przeszłości (ex), by móc mieć miejsce do budowania nowego związku. Ostatecznie konieczność poznania nieświadomych modeli, które sam na siebie nałożyłeś (twoje własne demony), albo złe społeczeństwo ci je wcisnęło. As pucharów to dla mnie jakieś zombie lamenty starego związku. Trzeba zrobić mu pożądny pogrzeb. Pierwsza karta - Siła - masz dość wiedzy i siły by ci się powiodło. Powodzenia!

• Maestro
Napisano

Zdaj się na los, to co ma się skończyć i tak nastąpi. Ty się denerwujesz, ze wszystko tak wolno idzie, że ciągle brak konkretnych zmian, ale jak będziesz za bardzo na oślep dążył do celu, to możesz uwikłać się w toksyczną relację.

Napisano

Mam wrązenie ze namietnosc, sex, miłosc...jest Twoją siła napędową...

Chcesz szansy na spełnienie emocjonalne

Twoje wyczekiwanie...

ZDaj sie na los, nic nie jest jeszcze przesadzone.

Coś się zakonczy, przeobrazi, byc moze Twoje podejscie do relacji damsko-meskich.

Wynik: Diabeł

namietnosci i sex :P

Napisano

Piszesz, że coś się zakończy/As Puch z Wieżą/ - ale czy faktycznie można to tak odbierać? - moim zdaniem nie, bo

- DIABEŁ na wyniku jest kontynuacją oraz zmienia/podkreśla zmianę Twojego spojrzenia na tę relację.

O tej zmianie mówi też KOŁO.

Racja - będzie to uzależnienie, ale Diabeł z Kołem i Wieżą - to po prostu nieuniknione!.

Z tła widać/SIŁA/ oraz reszty AW, że ta relacja ma dla Ciebie ogromne znaczenie oraz, że przełomowo wpłynie na Twoje życie uczuciowe.

Bez względu na problem widoczny w Wisielcu, uważam, że - będzie między wami ogromne przyciąganie.

Wyzwoli to u Was wręcz poddanie się losowi, emocjom i uniesieniom - bez względu na wszystko.

Koło F. z Wieżą - pozwól się ponieść - każda zmiana jest lepsza od żadnej /Wisielec/.

Pozdrawiam

Gość grimmoire
Napisano

Ja to widzę tak :

Tło: SIŁA ten miesiąc będzie dla Ciebie romansowy :)

Wpływy z przeszłości: AS PUCHARÓW potencjał z przeszłości, zasiane ziarno teraz będzie mogło ujrzeć światło dzienne

Źródło problemu: WISIELEC [co to za rozkład? jaki problem ;)] zawieszenie, zdystansowanie się, być może się zawiodłeś i odłożyłeś te sprawy na bok, lub coś nie szło po Twojej myśli i odłożyłeś to na później

Karta rady: KOŁO FORTUNY nie walczyć z losem, teraz nadejdzie naturalna sprawa, była stagnacja, a teraz będzie się działo

To co nieuniknione: WIEŻA zmiany, i to takie poważne

Wynik: Diabeł będzie Ci.. przyjemnie ;) ale należy uważać, aby z tą przyjemnością nie przesadzić i nie dać zakuć w diabelskie kajdany

Sumując po okresie stagnacji szykują się duże zmiany, romans, który ma szanse porwać Cię mocno. Stawiałabym kogoś, kto kiedyś wpadł Ci w oko lub sprawy między Wami urwały się z przyczyn zewnętrznych lub sytuacja nie była sprzyjająca. Jeżeli jesteś po zakończonym związku możesz zatęsknić za byciem z kimś, tym dreszczykiem ;) i stanąć na nogi w tych sprawach. Jednak oprócz dobrej zabawy zalecana jest ostrożność... zdrowotna, wiesz co mam na myśli :))

Napisano

Utknąłeś w przeszłości, trzeba dokonać zmian w życiu, zmienić otoczenie, myślenie i stosunek do spraw uczuciowych. Jesteś w momencie swego życia że potrafisz to zrobić. Ty wręcz uzależniłeś się od przeszłości, musisz to przerwać bo to przerodzi się w toksyczność. Tło to jest Siła, czyli wszystko zależy od Ciebie.

Napisano

Czujesz konieczność tego, żeby coś się zadziało w twoim życiu uczuciowym. Ale czy nie czujesz głównie napięcia seksualnego i o to ci chodzi? Jeżeli jesteś w młodym wieku to określiłeś niedawno swoją orientację i wiesz czego chcesz lub po prostu zaszły zmiany. Nie napinaj się, puść życie wolno i bądź otwarty na nowe doświadczenia. Myślę, że na poważny związek nie jesteś gotowy jeszcze, ale może Ci o taki wcale nie chodzi. W wyniku wychodzi rozrywka...

Gość Daffne
Napisano

Jaki będzie dla mnie luty pod względem uczuciowym

Wynik: DIABEŁ

Widać,że jesteś gotowy emocjonalnie i uczuciowo albo nawet czujesz potrzebę posiadania kogoś bliskiego (siła), pragniesz uczucia, namiętności i zakochania się, źrodłem problemu jednak jest brak w Twoim otoczeniu kobiety, w ktorej mógłbyś sie zakochać więc czekasz na tą odpowiednią. Karty radzą by się nie poddawać i czekać cierpliwie będąc nastawionym na nowe, ktore nadejdzie w najbliższej przyszłości, nieuniknione jednak,że w najbliższym miesiącu jednak nie będzie szczescia w sferze uczuc, uzbrój sie więc w cierpliwość bo możesz mieć nerwy i możesz byc wkurzony, sfrustrowany (diabeł) z powodu braku dziania się...marazmu w tej sferze. Życzę by się jak najszybciej coś fajnego rokującego wyklarowało :przytul: