Skocz do zawartości

płeć dziecka

kasiulinek87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja bliska koleżanka jest w ciąży. Ma już 2 synów, pragnie teraz córeczki.

Za ok miesiąc będzie weryfikacja.

Jakiej płci jest dziecko które nosi?

królowa denarow rycerz kielichow królowa bulaw

Przewaga energii żeńskiej. Ale ten rycerz kielichow może wskazywać jednak na chłopca...

nie jestem obiektywna, bo z całego serca życzę jej córci.

Napisano

Kielichy to żywioł wody, czyli żeńska energia. Szala przechyla się na córkę.

Sprawdzałaś "na sucho", jakie karty pokazują ci płeć żeńską?

Napisano

Figury przede wszystkim, na nie zwracam uwagę. Królowa to kobieta.

ale np giermek bulaw to chłopczyk a giermek kielichów dziewczynka.

Napisano

Dziewczyna, aczkolwiek nie powinno stawiać się kart kobietom w ciąży.

Napisano

Wiem, i ona tez wie, ale ciekawość ją zżera. Nie stawialysmy wcześniej kart, to pierwszy raz jak jest w ciąży i ostatni.

Napisano

Jeśli nie życzeniowe to ona. A rycerz to nie do końca osobówka jak król czy królowa, a raczej szczęśliwa nowina.

Napisano

Chyba lepiej wybrac jedna karte?

Bo jak wypadnie tak jak teraz, to co zrobic ? ;)

Ja bym.stawiala na pierwsza albo ostatnia, czyli corka.

• Moderator
Napisano (edytowane)

no też na dziewczynkę stawiam

Edytowane przez Arbogast
  • Maestro
Napisano
no też na dziewczynkę stawiam

paź pucharów to energia kobieca, niekiedy ta karta opisuje mężczyzne o zniewieściałym wyglądzie,

Tam jest Rycerz, nie paź:)

• Moderator
Napisano

poprawiłem juz :P

ale to niewiele zmienia :P

Napisano

wczoraj była na USG, 14 lub poczatek 15stego tygodnia jest.

Lekarz mowi, ze moze siusiak byc... :( ale dziecko sie zle ukladalo, wiec nie bylo dobrze widac...

troche wczesnie jak na ocenianie, ale podobno ma super sprzet.

teraz 3.03 ma badania polowkowe, to sie dowie na 100%

TRZYMAJCIE KCIUKI ZA CIPKĘ!!!!!!

Napisano

Nie ma co trzymać kciuków, bo to już się nie zmieni :P Swoją drogą każdy płód z początku jest diewuszką także córkę poniekąd ma, nawet i 3 :D

'Los' płata figle, moja koleżanka ma 2córy, na dniach ma urodzić kolejną, a chciała synka...

No i są przypadki, że całą ciążę się twierdzi, że to chłop, a rodzi się dziołszka - także wszystko możliwe.

Napisano

prawie same królowe, to i królowa powinna się urodzić...

chociaż może być chłopiec z przewagą cech kobiecych...

poza tym, tak jak wcześniej ktoś napisał, że na początku zawsze jest kobitka, więc może jeszcze za wcześnie, aby karty pokazały właściwą energię...

Napisano
więc może jeszcze za wcześnie, aby karty pokazały właściwą energię...

Niee, mi np. Lenkowe karty (i inne stawiane jeszcze dużo wcześniej) na wstępie, jeszcze przed testem ciążowym zakomunikowały chłopaka, zresztą prawidłowo, bo mają przecie pokazywać docelową przyszłość, a nie to co wiemy tzn "póki co nie wiadomo" :P

Ale, mogły pokazać życzeniówkę;)

Napisano

Ale życzeniówka to bardziej jak się sobie samemu stawia nie?

Choć no mogło wyjść życzeniowo w sumie, bo ja bardzo chcę żeby była dziewczynka, bo wiem, że ona tego pragnie :)

Napisano
Ale życzeniówka to bardziej jak się sobie samemu stawia nie?

Nie, już gdzies o tym pisałam :P

Choć no mogło wyjść życzeniowo w sumie, bo ja bardzo chcę żeby była dziewczynka, bo wiem, że ona tego pragnie :)

To + fakt, że jak często jej stawiasz karty (albo nawet sam fakt, że się znacie dobrze), to zabełtałaś w jej energii na tyle, że energetycznie jesteście już trochę sobą, że tak powiem ubrudzone, poplątane.

A za życzeniówką przemawiałoby to co napisałaś w 100% królowa daje radosną nowinę (bo rycek to raczej działania, wcale niekoniecznie osobówka) drugiej królowej

Napisano

No teraz, po wstępnej weryfikacji, to sobie można :lol: