Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2015 Maestro Napisano 1 Lutego 2015 Jestem w trakcie rozwodu, mąż nagle zaczął mi pomagać, ale z dystansem, ten drugi, którego porzuciłam kręci sie ciągle koło mnie, mimo, że mu powiedziałam wprost, że nic już tego nie będzie. Na spodzie mam kartę Mocy, co informuje mnie, ze jakby nie było dam sobie radę. Znowu czuje się silna. Tło: 7 buław - moja obrona przed powrotem tego co było, ale i niezłomna waleczność pana o mnie Wpływy z przeszłości: Król Kielichów mężczyzna, który mimo wszystko nadal bardzo mnie kocha Źródło problemu: 9 monet moja chęć pozostania niezależną Karta rady: Gwiazda mam kartę ochronna, mam nadal marzyć, wierzyć w lepszą przyszłość To co nieuniknione: Śmierć/3 kielichów nastąpi zmiana w moim życiu, może bardziej uderzę w życie towarzyskie Wynik: Rycerz Mieczy (dołożone 9 buław As kielichów Rycerz Monet) nooo, złość mężczyzny, może w tej 3 kielichów kogos poznam?? Widąc, ze on sie wścieknie i odpuści, bo dam szansę komuś innemu.. Cytuj
Lena75 Napisano 2 Lutego 2015 Napisano 2 Lutego 2015 Ja sie odniose tylko do wyniku bo zreszta sie zgadzam i nic bym tam nie zmieniła:P Wynik: Rycerz Mieczy (dołożone 9 buław As kielichów Rycerz Monet) nooo, złość mężczyzny, może w tej 3 kielichów kogos poznam?? Widąc, ze on sie wścieknie i odpuści, bo dam szansę komuś innemu.. Jak na mój gust w tym miesiącu bedziesz raczej dmuchała na zimne i nie w głowie beda Ci amory. Co prawda Rycerz Monet liczy na szanse, a Rycerz Mieczy sie wscieka, ale bedziesz raczej zdynstansowana . Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 rycerz mieczy przyniesie wiadomość, która spowoduje większy dystans między Tobą a tym człowiekiem. 9 buław + as kielichów mogą sugerować wybuch uczuć w samotności (płacz, niepohamowany śmiech) rycerz denarów to stabilny mężczyzna (mąż, przyjaciel), obok tego asa może nie będzie przy Tobie skąpił gotówki. Z sumy HB wychodzi X Koło fortuny (1+9=10) z dwoma rycerzami - możesz nie mieć zbyt wielkiego wpływy na zachowaniu tych dwóch panów w stosunku do Ciebie. Cytuj
QPucharów Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 Witaj Inez:) Czy Ty nie bronisz się przed swoim mężem?(7 buław + król) chcesz chyba zwalczyć wszelkie jego inicjatywy, jakbyś nie dopuszczało go do siebie. U mnie Król Kielichów pokazuje się właśnie w takiej postaci(ale wiadomo, że u każdego karty trochę inaczej "funkcjonują") Śmierć łączy mi się z tym Rycerzem mieczowym. Nastąpi jakaś zmiana. Rycerz jest nieprzewidywalny, wnosi zamieszanie ale kolejne karty stopują, przyhamowują to wszystko. Widać Twoją ostrożność. Gwiazda w radzie mówi żebyś zaufała. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Lutego 2015 Autor Maestro Napisano 3 Lutego 2015 Witaj Inez:)Czy Ty nie bronisz się przed swoim mężem?(7 buław + król) chcesz chyba zwalczyć wszelkie jego inicjatywy, jakbyś nie dopuszczało go do siebie. U mnie Król Kielichów pokazuje się właśnie w takiej postaci(ale wiadomo, że u każdego karty trochę inaczej "funkcjonują") Śmierć łączy mi się z tym Rycerzem mieczowym. Nastąpi jakaś zmiana. Rycerz jest nieprzewidywalny, wnosi zamieszanie ale kolejne karty stopują, przyhamowują to wszystko. Widać Twoją ostrożność. Gwiazda w radzie mówi żebyś zaufała. Król Kielichów to nie mąz, ale facet, z którym byłam do niedawna, to przed nim się wzbraniam...bo nie odpuszcza :/ Cytuj
Lisenne Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Inez2503, spotkałam się z interpretacją, że Król Pucharów, to właśnie "ten jedyny". Osoba uczuciowa (Puchary), a zarazem dojrzała i odpowiedzialna (Król). Przy czym wiek partnera jest tu nieistotny. Można być po 40-tce kochliwym bawidamkiem Rycerzem Pucharów. I można być 20-letnim oddanym Królem Pucharów. Na pewno masz powody, że się przed tym swoim Królem Pucharów wzbraniasz. Ale bałabym się, czy po latach patrząc wstecz, nie okaże się, że to była Twoja szansa od losu? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Lutego 2015 Autor Maestro Napisano 27 Lutego 2015 Jestem w trakcie rozwodu, mąż nagle zaczął mi pomagać, ale z dystansem, ten drugi, którego porzuciłam kręci sie ciągle koło mnie, mimo, że mu powiedziałam wprost, że nic już tego nie będzie. Na spodzie mam kartę Mocy, co informuje mnie, ze jakby nie było dam sobie radę. Znowu czuje się silna. Tło: 7 buław - moja obrona przed powrotem tego co było, ale i niezłomna waleczność pana o mnie Wpływy z przeszłości: Król Kielichów mężczyzna, który mimo wszystko nadal bardzo mnie kocha Źródło problemu: 9 monet moja chęć pozostania niezależną Karta rady: Gwiazda mam kartę ochronna, mam nadal marzyć, wierzyć w lepszą przyszłość To co nieuniknione: Śmierć/3 kielichów nastąpi zmiana w moim życiu, może bardziej uderzę w życie towarzyskie Wynik: Rycerz Mieczy (dołożone 9 buław As kielichów Rycerz Monet) nooo, złość mężczyzny, może w tej 3 kielichów kogos poznam?? Widąc, ze on sie wścieknie i odpuści, bo dam szansę komuś innemu.. Weryfikacja Była walka, mocna o powrót relacji, on obrażał się, wkurzał, ja nie odbierałam telefonu itp. Widziałam się z nim dwa razy, we wpływach z przeszłości był on - Król Kiielichów - alkoholik, zakochany we mnie mocno, ale to chora miłość..W źródle jest faktycznie moja chęć bycia samodzielną, bez byle mężczyzny u boku...To co nieuniknione to zmiana mojej postawy, faktycznie uderzyłam w zycie towarzyskie;)Na wyniku mam jego złoszczenie się na mnie i dystans i chyba w końcu dał mi spokój:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lutego 2015 Autor Maestro Napisano 28 Lutego 2015 weryfikacja ostatniego punktu Wynik: Rycerz Mieczy (dołożone 9 buław As kielichów Rycerz Monet) nooo, złość mężczyzny, może w tej 3 kielichów kogos poznam?? Widąc, ze on sie wścieknie i odpuści, bo dam szansę komuś innemu.. mój eks zdystansował się z wściekłości na mnie, bo znów od 5.20 !!! wydzwaniał, że mnie odwiedzi, a ja go pogoniłam i olałam pogróżki (że jak do domu nie wpuszczę to mi obciachu na klatce schodowej narobi), cały dzien źle się czułam, przyjechał mąż, bo miał gdzieś jechac z synem, ale widząc mnie w fatalnym stanie (akurat wymiotowałam - wirus żołądkowy),to został (trochę na moją prośbę też), juz ze mna ok..Stąd pewnie ten As kielichów i Rycerz Monet - wyciągnęłam rękę po pomoc, a on wiernie został. Ciekawe, że obaj mi w Rycerzach wychodzą (do tej pory w królach). Uważam, że stąd, że żaden z nich tak naprawdę nie jest ze mna, kręcą się tylko w pobliżu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi