Arcan Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 8 kijów, 9 kielichów, sprawiedliwość Ta sprawiedliwość brzydko tu wygląda.... ale coś powinnam dostać...Nie pokazało tylko od kogo...ale powinnam być zadowolona... 8kijów+9 kielichów... może jakaś kartka walentynkowa? Albo pokazało,że nic nie dostane, ale nie zepsuje mi to humoru:D Cytuj
Czarownica Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 Nie dostaniesz, albo coś jakiegoś bzdetnego od koleżanki/kolegi, z którą/ym lubicie sobie robić jaja - coś co "było do przewidzenia" Cytuj
Koma Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 A wedlug mnie dostaniesz cos, jakas wiadomosc, ale nie bedziesz do konca zadowolona. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 Też jestem bardziej za tym, że dostaniesz. Będzie to jakaś wiadomość, która nawet Cię zadowoli ale bez większego szału pału. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2015 Maestro Napisano 4 Lutego 2015 Dostaniesz, ale od kobiety.. Cytuj
Beata39 Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 Mi w 9 pucharów zawsze wychodzi fajna imprezka w miłym towarzystwie, a jeszcze przed nią 8 buław, ruchliwa karta. Jak dla mnie to pójdziesz na jakąś imprezkę walentynkową. Powodzenia Cytuj
Lena75 Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 8 kijów, 9 kielichów, sprawiedliwość Moim zdaniem dostaniesz i bedziesz zadowolona Cytuj
pretoria Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 Nic znaczącego. Coś w stylu lizaka od kogoś z rodziny, bliskiego kolegi, koleżanki itd. Cytuj
Grahanka Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 8 kijów, 9 kielichów, sprawiedliwość Dostaniesz walentynkę, a może nawet walentynki. 8 pałek to wiadomość, 9 kielichów - walentynkowa, sprawiedliwość (dość surowa karta, ale chyba tak jesteś dla siebie samej - surowa w ocenie) - dowartościowanie i odczucie wewnętrznej satysfakcji :-) Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 samego wyznania milosnego nie bedzie, jedynie jakies rozmowy ze znajomymi albo jakas sympatia Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2015 Napisano 5 Lutego 2015 myślę, że ktoś złoży życzenia albo powie Ci coś miłego, niekoniecznie musi to być w formie walentynki, ale zrobi Ci się tak czy inaczej przyjemnie i będziesz zadowolona :-) Cytuj
Gość grimmoire Napisano 5 Lutego 2015 Napisano 5 Lutego 2015 myślę, że dostaniesz walentynkę wirtualną, mailową lub sms-wą czy mms-ową (ech gdzie ta poczta tradycyjna i listy na starym papierze w dzisiejszych czasach....) ciekawe od kogo, pan 11+ ? Cytuj
bimba Napisano 5 Lutego 2015 Napisano 5 Lutego 2015 na pewno dostaniesz jakąś wiadomość która Cię poruszy, ale nie tak jak oczekiwałaś Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 podpisuje sie pod Daffne, usłyszysz coś miłego, lub dostaniesz smsa z fajną wiadomością i to sprawi CI przyjemnosc, chyba też spędzisz ten dzień w jakims ruchliwym miejscu, moze imprezka ? Cytuj
Arcan Napisano 18 Lutego 2015 Autor Napisano 18 Lutego 2015 Dostałam od nic nieznaczącej dla mnie osoby czekoladki...przyjęłam je i tyle 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi