Skocz do zawartości

czy dostanę od kogoś walentynkę? (ZWERYFIKOWANY)

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

8 kijów, 9 kielichów, sprawiedliwość

Ta sprawiedliwość brzydko tu wygląda.... ale coś powinnam dostać...Nie pokazało tylko od kogo...ale powinnam być zadowolona... 8kijów+9 kielichów... może jakaś kartka walentynkowa?

Albo pokazało,że nic nie dostane, ale nie zepsuje mi to humoru:D

Napisano

Nie dostaniesz, albo coś jakiegoś bzdetnego od koleżanki/kolegi, z którą/ym lubicie sobie robić jaja - coś co "było do przewidzenia"

Napisano

A wedlug mnie dostaniesz cos, jakas wiadomosc, ale nie bedziesz do konca zadowolona.

Gość Noa20
Napisano

Też jestem bardziej za tym, że dostaniesz. Będzie to jakaś wiadomość, która nawet Cię zadowoli ale bez większego szału pału.

Napisano

Mi w 9 pucharów zawsze wychodzi fajna imprezka w miłym towarzystwie, a jeszcze przed nią 8 buław, ruchliwa karta. Jak dla mnie to pójdziesz na jakąś imprezkę walentynkową. Powodzenia

Napisano

Moim zdaniem dostaniesz i bedziesz zadowolona :)

Napisano

Nic znaczącego. Coś w stylu lizaka od kogoś z rodziny, bliskiego kolegi, koleżanki itd.

Napisano

Dostaniesz walentynkę, a może nawet walentynki. 8 pałek to wiadomość, 9 kielichów - walentynkowa, sprawiedliwość (dość surowa karta, ale chyba tak jesteś dla siebie samej - surowa w ocenie) - dowartościowanie i odczucie wewnętrznej satysfakcji :-)

Napisano

samego wyznania milosnego nie bedzie, jedynie jakies rozmowy ze znajomymi albo jakas sympatia

Gość Daffne
Napisano

myślę, że ktoś złoży życzenia albo powie Ci coś miłego, niekoniecznie musi to być w formie walentynki, ale zrobi Ci się tak czy inaczej przyjemnie i będziesz zadowolona :-)

Gość grimmoire
Napisano

myślę, że dostaniesz walentynkę wirtualną, mailową lub sms-wą czy mms-ową (ech gdzie ta poczta tradycyjna i listy na starym papierze w dzisiejszych czasach....) ciekawe od kogo, pan 11+ :D ?

Napisano

na pewno dostaniesz jakąś wiadomość która Cię poruszy, ale nie tak jak oczekiwałaś :)

Gość paulinqa123
Napisano

podpisuje sie pod Daffne, usłyszysz coś miłego, lub dostaniesz smsa z fajną wiadomością i to sprawi CI przyjemnosc, chyba też spędzisz ten dzień w jakims ruchliwym miejscu, moze imprezka ?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dostałam od nic nieznaczącej dla mnie osoby czekoladki...przyjęłam je i tyle

• Lubię to! 1