Skocz do zawartości

Luty 2015 - po 1 karcie, więc szybko:-)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

ponieważ u mnie się dużo dzieje w życiu zawodowym to i ja postanowiłam rozłożyć karty na ten miesiąc.

Jestem zatrudniona na etacie, ale po dużych problemach z pracodawcą odpoczywam w domu (próbuję do siebie dojść emocjonalnie) i rozkręcam dodatkową pracę - to tak ogólnie, gdyby ktoś nie czytał moich rozkładów.

Dom - 9 denarów - myślę, że czeka mnie dużo twórczej pracy w zaciszu domowym

Praca tam, gdzie jestem zatrudniona - 6 pucharów - będę jeszcze żyć emocjami i tym, co się wydarzyło, będę wspominać i popłakiwać...

Praca dodatkowa w domu - król denarów - będę inwestować i dużo pracować, aby rozwinąć to co chcę

Finanse z pracy na etacie - 5 buław - dużo kasy nie będzie...

Finanse z dodatkowej pracy - XXI świat dobrałam 2 pucharów - może się wewnętrznie otworzę i może mało zarobię, albo nic, ale będę z zadowolona:-)

Niespodzianka - królowa denarów - kurcze... może jednak zarobię coś w tym pierwszym miesiącu.... no byłabym zdziwiona... to fakt! :-)

Ostrzeżenie, na co zwrócić uwagę, czemu nie ulegać - rycek mieczy - być cierpliwą... nie rzucać się na nikogo z mieczem...

DZiękuję:-)

Napisano

.

Dom - 9 denarów - odniesiesz sukces, pozytywne zmiany, nieoczekiwany zwrot ku lepszemu

Praca tam, gdzie jestem zatrudniona - 6 pucharów - beda Cie meczyc wspomnienia

Praca dodatkowa w domu - król denarów - masz trzezwe podejscie do tego co robisz, mocno stapasz po ziemi.

Finanse z pracy na etacie - 5 buław - raczej zadawalające

Finanse z dodatkowej pracy - XXI świat dobrałam 2 pucharów - w 2 Pucharów widac realizacje artystyczna która przynosi zadowolenie,a Swiat- znalazłas swoje powołanie...mówiac krótko , nawet jesli beda z tego małe pieniadze bedziesz szczesliwa i zadowolona bo bedziesz robic to co lubisz :)

Niespodzianka - królowa denarów - zysk i satysfakcja.

Ostrzeżenie, na co zwrócić uwagę, czemu nie ulegać - rycek mieczy - uważac na konflikty

Napisano

Dom - 9 denarów - bardzo miło i sympatycznie, fajne kontakty rodzinne

Praca tam, gdzie jestem zatrudniona - 6 pucharów - wróci coś z przeszłości

Praca dodatkowa w domu - król denarów - ok, mozliwe jakies inwestycje

Finanse z pracy na etacie - 5 buław - dosc kiepsko,

Finanse z dodatkowej pracy - XXI świat dobrałam 2 pucharów -przyniesie wieksze korzysci niz ta powyzsza

Niespodzianka - królowa denarów - bedziesz zajeta praca, doskonale sobie w tych sprawach poradzisz

Ostrzeżenie, na co zwrócić uwagę, czemu nie ulegać - rycek mieczy - nie ulegaj nowym kontaktom, rywalizacji

Napisano

Witam

ponieważ u mnie się dużo dzieje w życiu zawodowym to i ja postanowiłam rozłożyć karty na ten miesiąc.

Jestem zatrudniona na etacie, ale po dużych problemach z pracodawcą odpoczywam w domu (próbuję do siebie dojść emocjonalnie) i rozkręcam dodatkową pracę - to tak ogólnie, gdyby ktoś nie czytał moich rozkładów.

Dom - 9 denarów - sporo nowych pomysłów, praca dajaca zadowolenie

Praca tam, gdzie jestem zatrudniona - 6 pucharów - polepszenie, pozytywnie

Praca dodatkowa w domu - król denarów - skupienie sie na niej z wymiernymi efektami

Finanse z pracy na etacie - 5 buław - sporo drobnych przypływów gotówki, okupione

Finanse z dodatkowej pracy - XXI świat dobrałam 2 pucharów - rozwiniesz się, nawiążesz korzystne znajomosci zaawodowe

Niespodzianka - królowa denarów - pczujesz sie właściwą osobą, we właśiwym miejscu i czasie

Ostrzeżenie, na co zwrócić uwagę, czemu nie ulegać - rycek mieczy - nie dać sie sprowokowac

Gość Daffne
Napisano

Dom - 9 denarów

- skupisz się na obowiązkach, troszke siebie dopieścisz :-)

Praca tam, gdzie jestem zatrudniona - 6 pucharów

- spokojna atmosfera, sympatycznie

Praca dodatkowa w domu - król denarów

- bedzie dodatkowy zarobek, wpadną zlecenia co może ucieszyć.

Finanse z pracy na etacie - 5 buław

- będzie co wydawać co pokazuje mi 5 buław. Pewnie sporo rachunków w pierwszej kolejności

Finanse z dodatkowej pracy - XXI świat dobrałam 2 pucharów

- wpadnie troszkę grosza, nie będziesz narzekać.

Niespodzianka - królowa denarów

- poczujesz sie doceniona w jakiejś dziedzinie :-)

Ostrzeżenie, na co zwrócić uwagę, czemu nie ulegać - rycek mieczy

- nie ulegać własnym emocjom albo wojowniczości, czasem troszkę wyluzować jeśli za mocno Cię ponosi :-)

• Maestro
Napisano

Tak w wielkim skrócie, ale czeka Cię przypływ gotówki dzięki swojej pracy;)

Napisano

Dom - 9 denarów - fajnie, miło, przyjemnie, na wydatki domowe wystarczająco kasy

Praca tam, gdzie jestem zatrudniona - 6 pucharów - sprawy z przeszłości w tobie będą

Praca dodatkowa w domu - król denarów - na wysokim poziomie

Finanse z pracy na etacie - 5 buław - dobra sytuacja, widzę w tym że może być jeszcze jakiś dodatkowy projekt/zlecenie

Finanse z dodatkowej pracy - XXI świat dobrałam 2 pucharów - pieniądze będą przypływać, będziesz się realizować, nowe kontakty

Niespodzianka - królowa denarów - będziesz mogła sobie na dużo pozwolić, niespodziewane zakupy

Ostrzeżenie, na co zwrócić uwagę, czemu nie ulegać - rycek mieczy - walcz o swoje

• 4 tygodnie później...
Napisano

***WERYFIKACJA***

Podsumuje tak ogólnie - rozchorowałam się, dorwał mnie jakiś paskudny wirus, który nie chciał mnie opuścić niestety... cały miesiąc byłam skupiona na swojej nowej działalności, projektowałam, szyłam, szukałam partnerów do współpracy, to był naprawdę bardzo owocny miesiąc. Pieniędzy z tego jeszcze nie ma żadnych i myślę, że jakiekolwiek pierwsze zarobki będą dopiero w kwietniu lub maju, bo tyle trwają przygotowania:-( staram się być racjonalna w swoich planach, więc mam kilka różnych exceli:-) co do pracy na etacie.... hm... no tutaj cały czas trzymają mnie negatywne emocje... jak mam kontakt z kimś z firmy, to później śnią mi się wojny, mam ból brzucha itd....:-( mam nadzieję, że z czasem to się uspokoi...