Skocz do zawartości

czy x się odezwie do końca tygodnia? (ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

spotykam się z pewnym Panem, co ma dużo wahnięć, jestem ciekawa czy się odezwie do końca tygodnia :)

królowa buław, umiarkowanie, moc

królowa buław to zazwyczaj ja w kartach, ale na pewno nie zrobię pierwszego kroku

umiarkowanie i moc interpretuję tak że, on myśli ale tłumi w sobie chęć kontaktu, zwycięża instynkty tak jak pokonany jest lew na karcie :)

więc wydaje mi się, że się nie odezwie, może liczy że ja to zrobię?

będę wdzięczna za podpowiedzi

Napisano

Nie odezwie się, nie ma tu kart męskiej inicjatywy, a Ty będziesz się hamować(umiar+moc) w swoich zapędach(buławowa). Same karty Ciebie i samokontroli, więc wszystko w Twoich rękach.

Napisano

Nie odezwie sie, predzwj Ty, ale jak sie uprzesz to sie nie odezwiesz.

Gość Noa20
Napisano

On się nie odezwie, Ty będziesz rwać się do kontaktu ale chyba duma nie pozwoli Ci odezwać się pierwszej.

• Maestro
Napisano

Twój zapał opadnie,pohamujesz chęć kontaktu z nim, innymi słowy :olejesz temat;)

Napisano

Niestety z jego strony nie widać ruchu. Może ty zrób ten ruch to się przekonasz co on na to. Pozdrawiam

Napisano

A ja jestem odmiennego zdania....:)

Odezwie sie ponieważ jakis sposób go zmotywujesz, zrobisz cos co spowoduje ze Pan sie przełamie.Masz nad nim władzę, więc masz siłę kierować nim:)

Napisano

Kiedy w rozkładzie pojawia się Umiarkowanie, trzeba uzbroić się w cierpliwość. Jest to sytuacja, która wymaga, żeby po prostu czekać. Ty jako Królowa pałek - pobudzona emocjonalnie, spontaniczna, chcesz kontaktu, w mocy czujesz pokusę i zniecierpliwienie. Karta Siły radzi: nie działaj pochopnie, nie ulegaj pokusie.

On się nie odezwie, ale i Ty tego nie rób. Przetrzymaj go, to da mu do myślenia. Wierz mi, to zadziała. Jeśli mu zależy, odezwie się.

• Lubię to! 1
Napisano
czy x się odezwie do końca tygodnia?

Tu nie wiem jak aplikować ten AW Moc. Czy to ta Twoja moc Królowej Buł, która to potęgowałaby poprzednią kartę Umiar, czy jego moc? Bo z drugiej strony to pytanie dotyczy bezpośrednio jego. Prawda?

Także, może to być tak, że to Ty faktycznie nie odezwiesz się i przez to w międzyczasie - jak to pisze Pannica Marta - sprowokujesz go do tego (w tej swej mocy) żeby dał znać; lub będzie na odwrót.

Sam ciekawy jestem weryfikacji, przyznam się. Nie chodzi mi tu o Twe osobiste życie, ma się rozumieć, ale jestem ciekaw jak te karty mogą mówić w tym wypadku.

Co do ram czasu się nie wypowiadam, bo na ogół tego i tak nie robię.

Dlatego chciałbym Cię prosić, żebyś zweryfikowała to dopiero za 2, a nawet 3 tygodnie. Rozumiesz, poślizg w czasie wróżby czasami/często zdarza się.

spotykam się z pewnym Panem, co ma dużo wahnięć

Co to znaczy wahnięcie?

BTW: Tak czytam te komentarze to mam wrażenie jakbym czytał jakieś dziewczynki hihihi. Nie, on piersy. Dobra, on. Nie, ja piersa. Aaa to tak! Dobra, to on niech piersy będzie jak tak! Hehehehe.

Gość Daffne
Napisano

możesz być w tej mocy zawzięta na milczenie skoro przed nią jest umiarkowanie. Mogłabyś się odezwać, ale będziesz wolała /chciała by to on zrobił pierwszy krok. Myślę jednak, że w czasie o który pytasz nie odezwie się pan do Ciebie.

Gość grimmoire
Napisano

czy x się odezwie do końca tygodnia?

także moim zdaniem nie odezwie się

Co to znaczy wahnięcie?

Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało naraz. ;)

Napisano

Nie widzę kontaktu z jego strony. Ty też będziesz czekała tak mi się wydaje, ale i tak wszystko zależy od ciebie... :)

Napisano
Tu nie wiem jak aplikować ten AW Moc. Czy to ta Twoja moc Królowej Buł, która to potęgowałaby poprzednią kartę Umiar, czy jego moc? Bo z drugiej strony to pytanie dotyczy bezpośrednio jego. Prawda?

Także, może to być tak, że to Ty faktycznie nie odezwiesz się i przez to w międzyczasie - jak to pisze Pannica Marta - sprowokujesz go do tego (w tej swej mocy) żeby dał znać; lub będzie na odwrót.

Sam ciekawy jestem weryfikacji, przyznam się. Nie chodzi mi tu o Twe osobiste życie, ma się rozumieć, ale jestem ciekaw jak te karty mogą mówić w tym wypadku.

Co do ram czasu się nie wypowiadam, bo na ogół tego i tak nie robię.

Dlatego chciałbym Cię prosić, żebyś zweryfikowała to dopiero za 2, a nawet 3 tygodnie. Rozumiesz, poślizg w czasie wróżby czasami/często zdarza się.

Co to znaczy wahnięcie?

BTW: Tak czytam te komentarze to mam wrażenie jakbym czytał jakieś dziewczynki hihihi. Nie, on piersy. Dobra, on. Nie, ja piersa. Aaa to tak! Dobra, to on niech piersy będzie jak tak! Hehehehe.

A czemu chlopczykow tu juz nie widzisz :P

Ja to rozumiem, ze przez Umiarkowanie chce wymusic -Moc .

Bo.pan ma wahniecia, czyli raz sie odzywa , raz nie.

Napisano

ja tez obstawiam ze pan sie nie odezwie w tym czasie co wyznaczylas, nie ma tu kart kontaktu

Napisano
Co z weryfikacja?

Chiba nie odezwał się jeszcze jak tak. Pisałem jej, żeby nie śpieszyła się z weryfikacją.

Napisano

Odznaczę jako zweryfikowany, gdy już podziękujesz za interpretację, bo nie uczyniłaś tego pod żadnym postem, a sporo osób się tu udzieliło pomagając.