Koma Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 Musze pojechac do Wa-wy, zalatwic pewna sprawe formalna. Nie mam kasy na bilet,(dosc daleko) a sprawa pilna. Czy do konca tygodnia uda mi sie zdobyc pienuadze i pojechac? 7 Pucharow, 4 Miecze, Pustelnik, Pustelnika na koncu nie zrozumialam i dociagnelam:As Mieczy, 9 Pucharow, 8 Bulaw. Chyba do konca tygodnia nie, moze ew w ostatniej chwili zdaze jakos. Cytuj
Czarownica Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 7 Pucharow, 4 Miecze, Pustelnik - Nie uda się. Karty dociągnięte do Pustelnika czytam jako jego "dlaczego?" - no dlatego, że nie będzie odzewy na Twoje ewentualne działania, zostaniesz w nich sama Cytuj
Gość Noa20 Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 Pieniądze może zdobędziesz ale raczej nie pojedziesz. Jakoś inaczej da się to załatwić. Cytuj
bridaa Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 do konca tygodnia raczej nie. Dolozone karty mogą mówic że może spróbować zalatwić to na odległość - telefon, mail?? Cytuj
Koma Napisano 3 Lutego 2015 Autor Napisano 3 Lutego 2015 Dolozylam.karty na zasadzie "co dalej sie bedzie dzio", bo Pustelnik , tak z wedrowaniem mi sie skojarzyl. Teraz juz sama nie wiem. Nieoczekiwanie zostalam bez grosza i w patowej sytuacji. Pewnie do konca tygodnia nie, tak czuje. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 No to dalej będziesz działać, działanie przeniesione na nast. tydzień, ale w dalszym ciągu nie widać tej gotówki. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 Mnie się bardziej widzi, że zadzwonisz pytając o inny termin tej sprawy formalnej (jeśli to w ogóle prawdopodobne i nie jest to ZUS ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Lutego 2015 Maestro Napisano 4 Lutego 2015 Raczej się nie uda.. A co do kart dociągniętych, to nie dogadasz się z kimś w tej kwestii... Cytuj
Grahanka Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 7 pucharów - wciąż nie do końca jesteś zdecydowana, 4 Miecze - na mojej karcie człowiek leży odpoczywając, czyli nic z tym nie zrobisz, Pustelnik - ostrożnie oświetla swoją drogę ciemności. Symbolizuje przeszkody i opóźnienie w realizacji. Jako karta trzecia to przestroga, dlatego nie podejmuj działań. Sprawa nabierze tempa w przyszłym tygodniu. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 7 pucharów to spełnione marzenia, więc coś w tej sprawie się uda. Dalej 4 mieczy i pustelnik - karty spokoju, a druga to czasami kontakt przez internet czy telefon. Następnie - as mieczy i kolejne karty - odetniesz się od tej sprawy i będziesz z tego bardzo zadowolona. Polecisz w gdzieś indziej. Po 8 buławach lubię dociągać, aby wiedzieć, gdzie te pałki zmierzają, ale tutaj może to oznaczać również rozsiewanie wokół siebie pozytywnej energii. Cytuj
Koma Napisano 5 Lutego 2015 Autor Napisano 5 Lutego 2015 (edytowane) Weryfikacja; Kupione dzis bilety na Poniedzialek, czyli w tym.tygodniu nie zalatwie. Czesc pieniedzy pozyczylam, czesc ku wielkiemu wlasnemu zdumieniu znalazlam ee wlasnym.porfelu (zachomikowane w przegrodce). To tak a propos dodatkowych kart, chociaz tego nie widze, chyba ze w 9 Pucharach ? Edytowane 5 Lutego 2015 przez Koma 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi