Skocz do zawartości

Czy do konca tygodnia zalatwie sprawe. (ZWERYFIKOWANY)

Koma

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Musze pojechac do Wa-wy, zalatwic pewna sprawe formalna.

Nie mam kasy na bilet,(dosc daleko) a sprawa pilna.

Czy do konca tygodnia uda mi sie zdobyc pienuadze i pojechac?

7 Pucharow, 4 Miecze, Pustelnik,

Pustelnika na koncu nie zrozumialam i dociagnelam:As Mieczy, 9 Pucharow, 8 Bulaw.

Chyba do konca tygodnia nie, moze ew w ostatniej chwili zdaze jakos.

Napisano

7 Pucharow, 4 Miecze, Pustelnik - Nie uda się.

Karty dociągnięte do Pustelnika czytam jako jego "dlaczego?" - no dlatego, że nie będzie odzewy na Twoje ewentualne działania, zostaniesz w nich sama

Gość Noa20
Napisano

Pieniądze może zdobędziesz ale raczej nie pojedziesz. Jakoś inaczej da się to załatwić.

Napisano

do konca tygodnia raczej nie.

Dolozone karty mogą mówic że może spróbować zalatwić to na odległość - telefon, mail??

Napisano

Dolozylam.karty na zasadzie "co dalej sie bedzie dzio", bo Pustelnik , tak z wedrowaniem mi sie skojarzyl.

Teraz juz sama nie wiem.

Nieoczekiwanie zostalam bez grosza i w patowej sytuacji.

Pewnie do konca tygodnia nie, tak czuje.

Napisano

No to dalej będziesz działać, działanie przeniesione na nast. tydzień, ale w dalszym ciągu nie widać tej gotówki.

Napisano

Mnie się bardziej widzi, że zadzwonisz pytając o inny termin tej sprawy formalnej (jeśli to w ogóle prawdopodobne i nie jest to ZUS :lol: )

• Maestro
Napisano

Raczej się nie uda..

A co do kart dociągniętych, to nie dogadasz się z kimś w tej kwestii...

Napisano

7 pucharów - wciąż nie do końca jesteś zdecydowana,

4 Miecze - na mojej karcie człowiek leży odpoczywając, czyli nic z tym nie zrobisz,

Pustelnik - ostrożnie oświetla swoją drogę ciemności. Symbolizuje przeszkody i opóźnienie w realizacji. Jako karta trzecia to przestroga, dlatego nie podejmuj działań.

Sprawa nabierze tempa w przyszłym tygodniu.

Gość Euterpe
Napisano

7 pucharów to spełnione marzenia, więc coś w tej sprawie się uda. Dalej 4 mieczy i pustelnik - karty spokoju, a druga to czasami kontakt przez internet czy telefon.

Następnie - as mieczy i kolejne karty - odetniesz się od tej sprawy i będziesz z tego bardzo zadowolona. Polecisz w gdzieś indziej.

Po 8 buławach lubię dociągać, aby wiedzieć, gdzie te pałki zmierzają, ale tutaj może to oznaczać również rozsiewanie wokół siebie pozytywnej energii.

Napisano (edytowane)

Weryfikacja;

Kupione dzis bilety na Poniedzialek, czyli w tym.tygodniu nie zalatwie.

Czesc pieniedzy pozyczylam, czesc ku wielkiemu wlasnemu zdumieniu znalazlam ee wlasnym.porfelu (zachomikowane w przegrodce).

To tak a propos dodatkowych kart, chociaz tego nie widze, chyba ze w 9 Pucharach ?

Edytowane przez Koma
  • Lubię to! 1