Skocz do zawartości

rozkład urodzinowy

Ivone2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witajcie

Miałam urodziny wiec położyłam obie karty na rozkład urodzinowy.

Proszę o pomoc w interpretacji tego rozkładu.

Pracująca singielka z przeszłością.

Rozkład urodzinowy na rok 2015

1. Energie i sprawy które już się kończą, odchodzą z Twojego życia- król pucharów- chęć zbudowania relacji damsko męskiej opartej na duchowym porozumieniu poszukiwanie duchowych przyjaciół.

2. Cele które udało się osiągnąć w ostatnim roku/cyklu (zadania ukończone)-8 puchary- odcięłam się od tego co było dla mnie niszczące mimo miłości odeszłam ze związku z bólem serca. Odbudowałam samą siebie dzięki podróży w głąb swej osoby. Trochę takie samotne życie.

3. Sprawy i zadania które przechodzą do tego roku/cyklu 2 monety (o)- podwójna praca, brak skupienia się na 1 zadaniu niechęci i zmęczenie, takie myślenie a po co to mam robić jak i tak się nie uda.

4. Gdzie jesteś dzisiaj.- gwiazda- - uspokojona stabilna sytuacja życiowa, bo praca jest zdrowie jest. Nic na siłę. Spokojne podejście do przyszłości ze wszystko się ułoży.

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku/cyklu -4 buław- znalezienie swojego miejsca na ziemi, założenie rodziny, współpraca partnerska, budowanie na dobrych trwałych fundamentach swojego życia.

6. Wyzwania i trudności z którymi się zmierzysz – rycerz monet (o) i walet puchary (O)- z lenistwem dystansem i brakiem wiary w to ze umiem potrafię i dam radę.

7. Cele które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku/cyklu- rycerz buław

możliwość zmiany miejsca zamieszkania; świadomy i przemyślany wybór partnera życiowego.

8. Ogólna prognoza na ten rok lub cykl 5 mieczy (o) 8 mieczy (o) As buław

Odcięcie się od przeszłości rozpoczęcie nowego lepszego etapu w swoim życiu która zmusi mnie do zakasania rękawów i zarabiania pieniędzy dla siebie samej. Możliwa nieplanowana ciąża.

9. Urodzinowy Dar od Wszechświata - błogosławieństwo które otrzymujesz na ten rok lub cykl 7 mieczy, cesarz (O) Głupiec (O)

Dar mądrość do przekonania o swoich racjach silny głos wewnętrzny pewność ze to co się robi ma cel. .Skupienie się na urzeczywistnianiu swoich marzeń pogodzenie się ze swoim losem. Oraz nauka życia od nowa.

dziękuję dobre duszyczki za pomoc ;*

• Maestro
Napisano

1. Energie i sprawy które już się kończą, odchodzą z Twojego życia- król pucharów- czy odszedł z Twojego życia jakiś mężczyzna, który był Tobie bliski emocjonalnie, ew.TY jemu?

2. Cele które udało się osiągnąć w ostatnim roku/cyklu (zadania ukończone)-8 pucharów - odejście ze związku, z bólem emocjonalnym...

3. Sprawy i zadania które przechodzą do tego roku/cyklu 2 monety (o)- zmiany, wahania co robić, czy wrócić do tego co było, czy szukać nowej drogi

4. Gdzie jesteś dzisiaj.- gwiazda- jesteś pod wpływem karty ochronnej,cokolwiek by nie było spadniesz jak kot, na cztery łapy

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku/cyklu -4 buław- tez myślę, że odnajdziesz swoje miejsce na ziemi

6. Wyzwania i trudności z którymi się zmierzysz – rycerz monet (o) i walet pucharów (O)- może będą koło Ciebie uwodziciele, ale TY musisz patrzeć na nich ostrożnie, rozważnie

7. Cele które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku/cyklu- rycerz buław możesz mieć z kimś romans, ew.ktoś będzie o Ciebie zabiegał

8. Ogólna prognoza na ten rok lub cykl 5 mieczy (o) 8 mieczy (o) As buław może być nieciekawie, ktoś może robić podchody, możesz odczuwać lęki, obawy, pod koniec roku znowu poczujesz energię

9. Urodzinowy Dar od Wszechświata - błogosławieństwo które otrzymujesz na ten rok lub cykl 7 mieczy, cesarz (O) Głupiec (O) nauczysz się sprytu i wymigiwania się od rzeczy, które Ci nie pasują, może być mężczyzna, który okaże się być nieodpowiedzialny,jemu się wymkniesz

Napisano
1. Energie i sprawy które już się kończą, odchodzą z Twojego życia- król pucharów- czy odszedł z Twojego życia jakiś mężczyzna, który był Tobie bliski emocjonalnie, ew.TY jemu?

2. Cele które udało się osiągnąć w ostatnim roku/cyklu (zadania ukończone)-8 pucharów - odejście ze związku, z bólem emocjonalnym...

3. Sprawy i zadania które przechodzą do tego roku/cyklu 2 monety (o)- zmiany, wahania co robić, czy wrócić do tego co było, czy szukać nowej drogi

4. Gdzie jesteś dzisiaj.- gwiazda- jesteś pod wpływem karty ochronnej,cokolwiek by nie było spadniesz jak kot, na cztery łapy

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku/cyklu -4 buław- tez myślę, że odnajdziesz swoje miejsce na ziemi

6. Wyzwania i trudności z którymi się zmierzysz – rycerz monet (o) i walet pucharów (O)- może będą koło Ciebie uwodziciele, ale TY musisz patrzeć na nich ostrożnie, rozważnie

7. Cele które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku/cyklu- rycerz buław możesz mieć z kimś romans, ew.ktoś będzie o Ciebie zabiegał

8. Ogólna prognoza na ten rok lub cykl 5 mieczy (o) 8 mieczy (o) As buław może być nieciekawie, ktoś może robić podchody, możesz odczuwać lęki, obawy, pod koniec roku znowu poczujesz energię

9. Urodzinowy Dar od Wszechświata - błogosławieństwo które otrzymujesz na ten rok lub cykl 7 mieczy, cesarz (O) Głupiec (O) nauczysz się sprytu i wymigiwania się od rzeczy, które Ci nie pasują, może być mężczyzna, który okaże się być nieodpowiedzialny,jemu się wymkniesz

Ad 1. Tak ja odeszłam od osoby który była mi bliska emocjonalnie. Bolało ale musiałam to zrobić dla samej siebie. Ten związek mnie niszczył Przez to boje sie znów komuś zaufać.

Ad. 2 odchodząc od powyżej opisanego pana miałam nadzieje ze coś zrozumie, jednak rozstanie okazało sie ostateczne gdyż zdradzając mnie zrobił dziecko innej ożenił sie i sobie żyje jak tam mu sie podoba. Dla mnie to był cios w samo serce.

Ad. 3. waham sie z życiem prywatnym, z życiem zawodowym.. taki rozstaj dróg

Resztę zweryfikuję za rok...

Dzięki INEZ2503 :*

Napisano

4. gwiazda to karta uzdrowienia, więc wracasz do samej siebie, do swojej siły wewnętrznej

5. skupisz się na tym, co jest najważniejsze w życiu - budowanie swojego domu, mam na myśli samej siebie, to Ci jest potrzebne... odzyskasz to, co utracone...

6. będziesz chciała "coś" szybko osiągnąć, może będziesz chciała szybko kogoś znaleźć, ale tutaj potrzebny jest czas i cierpliwość

7. możliwe, że kogoś spotkasz

8. nie kładę kart odwróconych, więc ciężko mi się do nich odnieść - zinterpretuję je po swojemu - użyjesz swojego sprytu/inteligencji, aby przezwyciężyć jakieś swoje blokady i nauczyć się wykorzystywać nadarzające się okazje.

9. nauczysz się panować nad sobą, nie szukaj wsparcia u innych, staraj się być samodzielna w działaniu.