kasiulinek87 Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 Skonczylam ten kurs, i teraz juz na serio ide po podwyzke czym zakonczy sie moja rozmowa na temat podwyzki z szefowa? (karty wirtualne) krolowa bulaw as bulaw 6 kieli co myslicie? pewnie bedzie jeszcze powrot do tematu, bo podobno trzeba sie upominac u niej. pewnie od razu mi nie da... ;/ Cytuj
Grahanka Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 Podwyżka się należy, a jakże, każdemu ;-) ale 6 kielichów na końcu wymownie mówi: marzenia są takie piękne. I na marzeniach się skończy. Cytuj
kasiulinek87 Napisano 4 Lutego 2015 Autor Napisano 4 Lutego 2015 Poszłam do szefowej pogadać... Powiedziała ze porozmawia z prezesem. Końcem marca mija mi rok jak tu pracuje, i wtedy może dostanę... Wyższe stanowisko też mi da. Tak powiedziała... Cytuj
Lakshmi Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 wg mnie to pozytywne, dynamiczne karty, wiec jak sie zaangazujesz, to sie uda i dostaniesz te podwyzke. Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 Skonczylam ten kurs, i teraz juz na serio ide po podwyzke czym zakonczy sie moja rozmowa na temat podwyzki z szefowa? (karty wirtualne) krolowa bulaw as bulaw 6 kieli co myslicie? pewnie bedzie jeszcze powrot do tematu, bo podobno trzeba sie upominac u niej. pewnie od razu mi nie da... ;/ w zasadzie takich typowych kart na pieniadze nie ma, ale wydaje mi sie, ze powinnas cos uzyskac Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2015 Napisano 5 Lutego 2015 mogą CI coś obiecać i póki co na obetnicach sie skoczy bo nie ma kart działania poza słowami i szansami w asie, do tego 6 kielichów nie sprzyja otrzymaniu awansu..a raczej wyczekiwanie go z utęsknieniem. Uzbrój się w cierpliwość jeszcze jakiś czas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi