Skocz do zawartości

podwyzka, moze teraz?

kasiulinek87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Skonczylam ten kurs, i teraz juz na serio ide po podwyzke :P

czym zakonczy sie moja rozmowa na temat podwyzki z szefowa?

(karty wirtualne)

krolowa bulaw as bulaw 6 kieli

co myslicie? pewnie bedzie jeszcze powrot do tematu, bo podobno trzeba sie upominac u niej. pewnie od razu mi nie da... ;/

Napisano

Podwyżka się należy, a jakże, każdemu ;-)

ale

6 kielichów na końcu wymownie mówi: marzenia są takie piękne.

I na marzeniach się skończy.

Napisano

Poszłam do szefowej pogadać...

Powiedziała ze porozmawia z prezesem. Końcem marca mija mi rok jak tu pracuje, i wtedy może dostanę... Wyższe stanowisko też mi da. Tak powiedziała...

Napisano

wg mnie to pozytywne, dynamiczne karty, wiec jak sie zaangazujesz, to sie uda i dostaniesz te podwyzke.

Napisano
Skonczylam ten kurs, i teraz juz na serio ide po podwyzke :P

czym zakonczy sie moja rozmowa na temat podwyzki z szefowa?

(karty wirtualne)

krolowa bulaw as bulaw 6 kieli

co myslicie? pewnie bedzie jeszcze powrot do tematu, bo podobno trzeba sie upominac u niej. pewnie od razu mi nie da... ;/

w zasadzie takich typowych kart na pieniadze nie ma, ale wydaje mi sie, ze powinnas cos uzyskac

Gość Daffne
Napisano

mogą CI coś obiecać i póki co na obetnicach sie skoczy bo nie ma kart działania poza słowami i szansami w asie, do tego 6 kielichów nie sprzyja otrzymaniu awansu..a raczej wyczekiwanie go z utęsknieniem. Uzbrój się w cierpliwość jeszcze jakiś czas.