Meganos Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wspolprace z panem? (wrozne z AW) glupiec, diabel, kolo fortuny wydaje mi sie ze pozytywnie. moga byc jakies problemy z tym zwiazane (wlasciwie to juz sa, ale mozliwe ze jest to kwestia do przedyskutowania) i ogolnie jest szansa na wspolprace mysle ze juz wszystko ruszylo w dobrym kierunku. jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na pozytywne zatwierdzenie mojej nowej pracy w urzedzie? (wrozone z AW) sad ostateczny, umiarkowanie, glupiec widac ze zaczne nowy etap, i wydaje mi sie ze praca zostanie pozytywnie zatwierdzona mozliwe ze zajmie to troche czasu. Cytuj
pretoria Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wspolprace z panem? (wrozne z AW) glupiec, diabel, kolo fortuny Nie zrealizuje jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na pozytywne zatwierdzenie mojej nowej pracy w urzedzie? (wrozone z AW) sad ostateczny, umiarkowanie, glupiec czy będzie pozytywne to nie wiem, w każdym bądź razie sprawiedliwe Cytuj
Czarownica Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 Z panem współpracy nie będzie, a zatwierdzenie z urzędu bez problemu. Cytuj
Meganos Napisano 4 Lutego 2015 Autor Napisano 4 Lutego 2015 dzieki dziewczyny! dzisiaj wieczorem bede wiedziala czy sie uda z ta wspolpraca to dam weryfikacje. Cytuj
Meganos Napisano 4 Lutego 2015 Autor Napisano 4 Lutego 2015 zadalam jeszcze takie pytanie: jaka bedzie decyzja pana w sprawie wspolpracy ze mna? (wrozone z AW) ksiezyc, slonce, kochankowie pan moze sie wachac i nie byc pewny, ale te dwie ostatnie karty pozytywne i raczej potwierdzaja szanse na zalozenie spolki. generalnie spolka z firma pana jest mi potrzebna do przedstawienia tego projektu w urzedzie wszystko jest ze soba scisle powiazane wiec jesli pan sie nie zgodzi to rowniez odpowiedz na moje drugie pytanie bylaby negatywna. narazie jeszcze nie mam zadnego potwierdzenia ze strony pana musze czekac. Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wspolprace z panem? (wrozne z AW) glupiec, diabel, kolo fortuny wydaje mi sie ze pozytywnie. moga byc jakies problemy z tym zwiazane (wlasciwie to juz sa, ale mozliwe ze jest to kwestia do przedyskutowania) i ogolnie jest szansa na wspolprace mysle ze juz wszystko ruszylo w dobrym kierunku. jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na pozytywne zatwierdzenie mojej nowej pracy w urzedzie? (wrozone z AW) sad ostateczny, umiarkowanie, glupiec widac ze zaczne nowy etap, i wydaje mi sie ze praca zostanie pozytywnie zatwierdzona mozliwe ze zajmie to troche czasu. Ad 1.: może dość do niedogadania się natury finansowej Ad2:mogą Ci zaproponować coś niezobowiązującego bądź mało poważnego, dorywczego Cytuj
Gość Daffne Napisano 5 Lutego 2015 Napisano 5 Lutego 2015 jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wspolprace z panem? (wrozne z AW) glupiec, diabel, kolo fortuny nerowow to wygląda, widzę w kartach Twój stres, który może Ci być ciężko opanować w nowych sytuacjach, możliwe też, że diabeł pokazuje że bardzo CI zalezy na wspołpracy z panem, aczkolwiek nie widać tutaj by współpraca miala być nawiązana...myslę, że karty pokazały Twój strach zamiast odpowiedzieć na Twoje pytanie. Przed wyciągnieciem kart wyciszaj się i skupiaj na zadanym pytaniu inaczej będze jak tym razem... jak zrealizuje sie moje oczekiwanie na pozytywne zatwierdzenie mojej nowej pracy w urzedzie? (wrozone z AW) sad ostateczny, umiarkowanie, glupiec troszkę moze być dłużącego czekania, ale ostatniecznie doczekasz się :-) Cytuj
Meganos Napisano 17 Lutego 2015 Autor Napisano 17 Lutego 2015 WERYFIKACJA: Pan nie zdecydowal sie na wspolprace 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi