Skocz do zawartości

przyszłość z facetem a karta XXI Świat

Agniangel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem tu nawa, jeżeli taki wątek już był poproszę ewentualnie o link. A moje pytanie jest jak zinterpetować nastepującą sytuację:

od roku spotykam się z facetem, niby jest ok, ale parę razy przyłapałam go na drobnych kłamstewkach. Nie ufam mu tak do końca (chodzi raczej o emocje, uczucia i postawy, a nie sprawy materialne) ale nie chcę zostać znowu sama, poza tym mnóstwo jest jednak fajnych chwil. Rozum podpowiada, że powinnam sobie darować, ale postanowiłam zapytać tarota - rozklad z jednej karty. Pytanie brzmiało: po co on pojawił się w moim zyciu, co to jest za człowiek, co sobą reprezentuje i dlaczego stanął na mojej drodze. No i wyciągnełam kartę Świat - związek idealny, dopełnienie, harmonia, połączenie dusz ....... I co o ty sądzić?? Z góry dziękuję za pomoc.

Napisano
Pytanie brzmiało: po co on pojawił się w moim zyciu, co to jest za człowiek, co sobą reprezentuje i dlaczego stanął na mojej drodze. No i wyciągnełam kartę Świat - związek idealny, dopełnienie, harmonia, połączenie dusz ....... I co o ty sądzić?? Z góry dziękuję za pomoc.

4 różne pytania, 1 karta - suuuuper :D

Napisano

Przydałoby się zabezpieczenie do działu :P Jeśli ktoś nie przeczyta regulaminu nie zostaje przepuszczony dalej- tylko czy coś takiego jest możliwe?? :D

Napisano

Zawsze to jakaś informacja. Im głupsze pytanie, tym głupsza odpowiedź. No i wyszło wszystko, czyli nic.

Napisano

Pomijając nieregulaminowe pytanie (zbitek pytań) - aby wróżyć wypadałoby przynajmniej pobieżnie przeczytać jak się do tego zabrać

(choćby zaglądając w wątki tutaj: http://www.ezoforum.pl/ogolnie-o-tarocie/ ), bo kupić karty, mieć burzę w mózgu i "niech gadajo!", to trochę jakbym kupiła sobie samochód, ochoczo otworzyła maskę, włączyła światła, radio, wycieraczki, stanęła z boku i rozkazała "w drogę!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...