aloa Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Jakke podjac kroki? Muse podjac decyzje odnosnie zakonczenia zwiazku i powrotu do Polski.dlatego zrobilam rozklad Jakke podjac kroki w tek sprawie 8 kielichow, 6mieczy, wisielec Ciekawe karty, przychodza mi do glowny dwie opcje Zdecydowanie Odciac sie od tego wszystkiego i nie czekac biernie w takim zawieszeniu Druga opcje,to odciac sie na razie od pomyslu odejscia, wyjazdu.poczekac na rozwuj sytuacji, dac Sobie jeszcze czas. Cytuj
Koma Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Wedlug mnie wyszlo czyrtelnie, odciac sie, 6 Mieczy powrot do kraju, Wisielec moze oznaczac taki odpoczynek po tym, albo ze…nic nie zrobisz z powyzszych. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 aloa może lepszy byłby rozkład na decyzję lub chociaż co się stanie, jeśli wybiorę A, a co jeśli B, tak to wygląda, jakby Tarot najlepiej wiedział co dla Ciebie dobre i jakie decyzje powinnaś podejmować w życiu dwie pierwsze karty dosadnie mówią o odejściu, odcięciu się, wywrócić swój świat do góry nogami, ale co zrobisz (i kiedy) to już Twoja decyzja, nie kart mi czasem pomaga kartka papieru podzielona na 2 części, po jednej stronie plusy, po drugiej minusy... potem ustalasz które wartości są dla Ciebie ważne i przypisanym cechom dajesz punkty, a na koniec sumujesz i jest czarno na białym Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Powinnaś się odciąć, ale chyba tego nie zrobić i sprawa zawiśnie... Cytuj
Czarownica Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Wyjechać, ale podobne pytania już zadawałaś i za każdym razem wychodzi to samo i za każdym razem zjawiasz się z nowym rozkładem w tym stylu. I jak za miesiąc się tu zjawisz z podobnym pytaniem to już nawet nie patrząc na karty stwierdzę to samo. Zamiast systematycznie o to pytać, może po prostu w końcu zrób to. Cytuj
bridaa Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 w/g mnie karty pokazały że tego nie zrobisz. Jest i odcięcie i wyjazd ale jeszcze na jakis czas odwleczone przy tym Wisielcu. Jeszcze bedziesz o tym myslec , analizowac. Ale jak najbardziej widać to , tyle że odwleczone w czasie. Cytuj
Koma Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Z drugiej strony nie pozwol zeby Tarot decydowal za Ciebie. Ma byc doradca, ale to Ty decydujesz. Cytuj
roszpunka79 Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Moim zdaniem aloa już zdecydowałaś, tylko boisz się pójść za ciosem i podjąć działanie zgodne z tą decyzją. Cytuj
aloa Napisano 6 Lutego 2015 Autor Napisano 6 Lutego 2015 Moim zdaniem aloa już zdecydowałaś, tylko boisz się pójść za ciosem i podjąć działanie zgodne z tą decyzją. To fakt, praktycznie juz zdecydowalam. Ale, to jest bardziej skomplikowane niebardzo mam godzie wrocic, nie mam pracy .i tu i tu nic ciekawego... Cytuj
Davisa Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Jakke podjac kroki?Muse podjac decyzje odnosnie zakonczenia zwiazku i powrotu do Polski.dlatego zrobilam rozklad Jakke podjac kroki w tek sprawie 8 kielichow, 6mieczy, wisielec Zdecydowanie odeszłabym od partnera, ale zastanowiłabym się poważnie nad powrotem do Polski.... Cytuj
Lena75 Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Lilly !!! Wróciłas :) Ciesze sie Buziale A co do tematu...tez uwazam że powinnaś się zastanowić nad powrotem do Polski a co do Pana...myślę że uciekniesz z tej relacji, mentalnie jesteś już na to gotowa. Cytuj
Lakshmi Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 odjescie od partnera: TAK wyjazd do Polski: NIE KONIECZNIE,bo tu widac zawieszenie wyjazdu: 6 mieczy + wisielec Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 karty radzą jednak odejście od partnera... Cytuj
Gość Daffne Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 Jakke podjac kroki w tek sprawie 8 kielichow, 6mieczy, wisielec wg mnie karty zasugerowały by powoli dojrzewać do odejścia i przygotowywać się na nie psychicznie, emocjonalnie i dosłownie. Może Cię rozstanie kosztować sporo emocji i niepewności, dlatego warto za wczasu pomyśleć i nastawić się na to,że może być trudno. Wisielec wg wskazuje by nie działać zbyt pochopnie i nie być w gorącej wodzie kąpaną. Na spokojnie dać sobie czas ile będziesz potrzebować i potem zdecydowanym krokiem pewnie siebie odejsć. Cytuj
aloa Napisano 9 Lutego 2015 Autor Napisano 9 Lutego 2015 Jakke podjac kroki w tek sprawie8 kielichow, 6mieczy, wisielec wg mnie karty zasugerowały by powoli dojrzewać do odejścia i przygotowywać się na nie psychicznie, emocjonalnie i dosłownie. Może Cię rozstanie kosztować sporo emocji i niepewności, dlatego warto za wczasu pomyśleć i nastawić się na to,że może być trudno. Wisielec wg wskazuje by nie działać zbyt pochopnie i nie być w gorącej wodzie kąpaną. Na spokojnie dać sobie czas ile będziesz potrzebować i potem zdecydowanym krokiem pewnie siebie odejsć. Tak forklaring to wyglada mysli o tym i Wien ze to nastepny.przygotowuje sie do tego.ale potrzebuje troche czasu snu to wszystkiego poukladac. Podszlifowac jezyk-bo praca otworzy mi nowe drzwi... Cytuj
Trida Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 8 kielichow, 6mieczy, wisielec Odciąć się, rozstać, o czym dobitnie mówi 8 kieli i 6 mieczy. Nie bezie to łatwe, miłe i przyjemne wisielec) ale powinnaś jak najbardziej to zrobić. Jednak powrót do Polski... Przede wszystkim zrobiłabym osobny rozkład na to a gdybym miała wnioskować po tych kartach to odejdź od niego ale nie wyjeżdżaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi