panna.marta Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 czekam na paczkę z zamówieniem, które zrobiłam już prawie ponad 2 tygodnie temu. Paczka podobno została do mnie wysłana, po czym wróciła. Rzekomo źle podałam adres. Musiałam pokrywać koszty wysyłek. Poza tym sprzedawca jest taki nie miły. Miał wysłać paczkę drugi raz i nie mogę się doczkać. Czy paczka przyjdzie do mnie w przyszłym tygodniu? podczas tasowania wypadł mi rycerz monet koło fortuny X, mag I, świat XII dołożony diabeł XV już jest w drodze, ale czy dojdzie, myślę ,że tak sporo mnie to nerwów będzie kosztowało Zweryfikuję za tydzień Cytuj
Koma Napisano 6 Lutego 2015 Napisano 6 Lutego 2015 Moga byc jakies manipulacje tu, ale chyba w kazdym razie wysle. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 wszystko fajnie, ale ten diabeł na końcu... Gdybyś zakończyła XXI Światem, powiedziałabym, że dojdzie i będziesz zadowolona. Ostatnia karta może mówić, że coś będzie nie tak, ale życzę jak najlepiej. Cytuj
Lena75 Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Ja patrząc na karty pomyslałam ze znowu cos moze pójsc nie tak....przyznam Koło na "dzien dobry " jakiś niefortunny zbieg okolicznosci pokrzyzuje plany...:/ ...mam nadzieje ze sie myle... Cytuj
x-latek Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Przyjdzie, dostaniesz paczkę. Ale czy w przyszłym tygodniu, czy trochę później to nie wiem. Te Koło, to te perypetie z paczką, w zasadzie od początku. Cytuj
emilr Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Paczka przyjdzie. Czy zweryfikwałaś ten adres? Jest na pewno poprawny? Jesli nie, to może sprzedawca ma coś na sumieniu? Cos kręci 1 Cytuj
adivino Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Myślę, że w przyszłym tygodniu on dopiero ją wyśle. Cytuj
Lakshmi Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Paczka przyjdzie. Czy zweryfikwałaś ten adres? Jest na pewno poprawny? Jesli nie, to może sprzedawca ma coś na sumieniu? Cos kręci zgadzam sie z ta interpretacja. moja rada, zaloguj sie w swoje konto/ swoj profil w tym sklepie online, gdzie zamawialas produkty i wejdz w zakladke: ''moje adresy'' i sprawdz sama jaki tam adres wpisalas , jesli poprawny tzn., ze sprzedawca ( MAG) cos kręci ( kolo fortuny...... diabel) Cytuj
panna.marta Napisano 9 Lutego 2015 Autor Napisano 9 Lutego 2015 zgadzam sie z ta interpretacja. moja rada, zaloguj sie w swoje konto/ swoj profil w tym sklepie online, gdzie zamawialas produkty i wejdz w zakladke: ''moje adresy'' i sprawdz sama jaki tam adres wpisalas , jesli poprawny tzn., ze sprzedawca ( MAG) cos kręci ( kolo fortuny...... diabel) Ja już uszczegółowiałam adres. Paczka wróciła bo brakowało dokładnej nazwy firmy do której ma dotrzeć. Pan wysłał mi numer nadania przesyłki. Powinna dojść w tym tygodniu. Cytuj
panna.marta Napisano 9 Lutego 2015 Autor Napisano 9 Lutego 2015 Weryfikacja- dziś dostałam paczkę Cytuj
x-latek Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 No widzicie, moje drogie Wcale ten XV Diabeł nie jest taki straszny. Jeszcze raz kłania się tu nam sprawa, aby nie kierować się schematami w Tarocie. W tym przypadku Diabeł okazał się, nie tyle co nie taki straszny, ale wręcz zbawienny. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 marta, jak byś w takim razie zinterpretowała tutaj tego diabełka? Cytuj
panna.marta Napisano 10 Lutego 2015 Autor Napisano 10 Lutego 2015 hmmm czasem diabeł pokazuje mi wydłużenie się sprawy, czasem jakieś poirytowanie. Różnie bywa ale sama byłam przekonana, że będę długo czekać, bo sprzedawca miał napisane, że jest teraz na urlopie. Diabeł też był kartą dołożoną. Ostatnio słyszałam, że dokładane karty mało co wnoszą do rozkładu. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 może przyjść w połowie tygodnia, wtorek, środa lub czwartek. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 kochana, już po weryfikacji wybacz, nie zauwazyłam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi