Skocz do zawartości

Tydzień 9.II - 15.II 2015 (ZWERYFIKOWANY)

Lena75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Matka - zona - pracownik

Karty Thota wiec w nawiasie podałam karty odpowiadajace "tradycyjnemu" Tarotowi ;P

OGÓLNA AURA- Świat - Rycerz Pucharów ( Król) - 10 Pucharów

Tydzień pełny radości i szczęscią rodzinnego .Odzyskam komfort emocjonalny i uwolnię sie od poczucia winy.

ZDROWIE- 4 Miecze - Księzyc - Ksiąze Buław (Rycerz)

Tu ewidentnie widac powrót do zdrowia , odzyskanie równowagi , przede wszystkim tej intelektualnej.Wyjde na dobre z depresji...Wróci energia i chęc do życia.

UCZUCIA - Książe Monet( Rycerz)- 8 Pucharów - 9 Mieczy

Swiadomie zakoncze etap dotyczący pana S...jednak smutek i niepokój o niego mogą mnie jeszcze męczyc.

DOM - 6 Pucharów - Księżniczka Pucharów (Paż) -Wieża

Mozliwe ze moje dziecko sprawi mi niespodzianke lub jakąś przyjemnosc, niestety z koncem tygodnia mozliwy konflikt :/

NIESPODZIANKA 9 Buław - Rycerz Monet ( Król) - 4 Buław

1. Maż zaskoczy mnie jakąs niespodzianką.

2.mozliwe ze w tym tygodniu dojada meble i tym sposobem zakoncze remont wczesniej niz zamierzałam :)

3.odetne sie od przeszłosci dotyczacej S

TO CO DOBRE 8 Buław - Diabeł - 7 buław

Odzyskam wiare w siebie, znów poczuje się dowartosciowana i poczuje przypływ energii zyciowej:)

Gość grimmoire
Napisano

zaznasz spokoju :) będzie ciepło i komfortowo, poczujesz ulgę

zgadzam się w pełni, dojdziesz do siebie i poczujesz energię do działania

W domu stabilnie, poza domem zaczniesz odpuszczać pana S ale ten proces nie będzie prosty i przyjemny

pozytywnie, jakieś zakłócenia będą lub też możesz w tym tygodniu siedzieć w domu, nie wychodzić wiele

i tu Cię mam, czyli punkt 3 jest niespodziewany :P:D

jestem za niespodzianką od męża, może coś związane z domem, jakiś babski bibelot

będzie się działo, zajdą pewne zmiany, które wyjdą Ci na dobre, ale będziesz musiała o to powalczyć, w sprawach łóżkowych może być interesująco ;)

Napisano

otworzysz się na uczucia od Pana, który Cię kocha, będziesz po prostu szczęśliwa z tego co jest między Wami

widać, że było kiepsko z nastrojem, księżyc jest dość depresyjną kartą, ale na szczęście buławowy to energia ziemi, więc zajmiesz się czymś przyziemnym, co da Ci dużo energii, widać, że to jest coś co lubisz robisz...

widać tutaj duże rozczarowanie jakimś mężczyzną, odejście od niego...

na początku będzie wszystko okey, ale jakieś sprawy dotyczące dziecka mogą Cię mocno zdenerwować...

nie wiem jaką masz relację z mężem, ale tutaj będzie zmiana, skupisz się na niej i na rodzinnym ognisku i da Ci to dużo satysfakcji

dużo dobrej, pozytywnej energii w tym okresie i przełamanie jakichś negatywnych myśli

Napisano

1. nastąpi zakończenie jakiegoś etapu, nastąpi nowy- dotyczyć to może domu, rodziny, uczuć

2. możesz się poczuć przygnębiona, smutna, oderwana od rzeczywistości, zmieszana

3. możesz zostać postawiona w głupiej sytuacji, trudnej, możesz poczuć rozczarowanie, coś może spędzać ci sen z powiek

4.w domu duże zmiany, może zostać naruszona harmonia, spokój

5. dość szybko coś zrozumiesz, postawisz na zmiany, odpoczynek

6. dobrze jest szybko działać, zakończyć spory, zrzucić z siebie stres, gniew i uzależnienie od kogoś

Napisano

WERYFIKACJA

Tydzień pełny radości i szczęscią rodzinnego .Odzyskam komfort emocjonalny i uwolnię sie od poczucia winy.

Bardzo fajny tydzień, po raz pierwszy , od jakiegoś czasu mogę powiedzieć ze układa mi sie we wszystkim. :)

Tu ewidentnie widac powrót do zdrowia , odzyskanie równowagi , przede wszystkim tej intelektualnej.Wyjde na dobre z depresji...Wróci energia i chęc do życia.

Samopoczucie fizyczne i psychiczne super :) Jak przysłowiowa "zdrowa ryba " :P

Swiadomie zakoncze etap dotyczący pana S...jednak smutek i niepokój o niego mogą mnie jeszcze męczyc.

Na początku tygodnia jeszcze mnie pomeczyła cała ta sytacja z Panem S, jego narzeczoną i jego psibziółką ...ale potem miałam najzwyczajniej w świecie "wywalone " :P

Mozliwe ze moje dziecko sprawi mi niespodzianke lub jakąś przyjemnosc, niestety z koncem tygodnia mozliwy konflikt :/

Zadzwonił do mnie tata że babcia chce ze mną rozmawiac na temat przyjazdu mojego i córki do niej. Przeczuwajc co mi babcia powie, zapytałam taty czy gdyby sie okazalo ze babcia nie da rady nas przyjąc to czy znajdzie sie miejsce u niego. Usłyszalam ze nie ma miejsca.

Babcia przekazała mi wiadomosc ze zle sie czuje i chyba bedzie trzeba zrezygnowac z wizyty ( dodam ze miałam jechac 24 lutego i dosłownie na 3 dni)..Nieco pózniej zadzwoniła żona mojego taty i przestawiła prawdziwy powód decyzji babci- jej córka ( a moja CIOCIA) nie życzy sobie naszej wizyty....dodając równiez zebym przemyslała decyzje i jednak przyjechała do nich.

No cóz...rodziny sie nie wybiera...żal mi tylko mojej córki , bo chciałam zeby utrzymywała kontakt ze swoim dziadkiem i prababcią.

1. Maż zaskoczy mnie jakąs niespodzianką.

2.mozliwe ze w tym tygodniu dojada meble i tym sposobem zakoncze remont wczesniej niz zamierzałam :)

3.odetne sie od przeszłosci dotyczacej S

Niespodzianką był dla mnie fakt że tak bardzo dobrze bawiłam się z nim na zabawie karnawałowej :)

Odzyskam wiare w siebie, znów poczuje się dowartosciowana i poczuje przypływ energii zyciowej:)

Oj tak....w pełni to potwierdzam.... :)

zaznasz spokoju :) będzie ciepło i komfortowo, poczujesz ulgę

zgadzam się w pełni, dojdziesz do siebie i poczujesz energię do działania

W domu stabilnie, poza domem zaczniesz odpuszczać pana S ale ten proces nie będzie prosty i przyjemny

pozytywnie, jakieś zakłócenia

będzie się działo, zajdą pewne zmiany, które wyjdą Ci na dobre,

otworzysz się na uczucia od Pana, będziesz po prostu szczęśliwa z tego co jest między Wami

widać, że było kiepsko z nastrojem, księżyc jest dość depresyjną kartą, ale na szczęście buławowy to energia ziemi, więc zajmiesz się czymś przyziemnym, co da Ci dużo energii, widać, że to jest coś co lubisz robisz...

widać tutaj duże rozczarowanie jakimś mężczyzną, odejście od niego...

na początku będzie wszystko okey, ale jakieś sprawy dotyczące dziecka mogą Cię mocno zdenerwować...

nie wiem jaką masz relację z mężem, ale tutaj będzie zmiana, skupisz się na niej i na rodzinnym ognisku i da Ci to dużo satysfakcji

dużo dobrej, pozytywnej energii w tym okresie i przełamanie jakichś negatywnych myśli

1. nastąpi zakończenie jakiegoś etapu, nastąpi nowy- dotyczyć to może domu, rodziny, uczuć

2. możesz się poczuć przygnębiona, smutna, zmieszana

3. możesz zostać postawiona w głupiej sytuacji, trudnej, możesz poczuć rozczarowanie, coś może spędzać ci sen z powiek

4.w domu duże zmiany, może zostać naruszona harmonia, spokój

5. dość szybko coś zrozumiesz, postawisz na zmiany, odpoczynek

6. dobrze jest szybko działać, zakończyć spory, zrzucić z siebie stres, gniew i uzależnienie od kogoś

• Lubię to! 1