Koma Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Jak przebiegnie podroz- Krolowa Bulaw, 8 Pucharow, 6 Pucharow- dobrze , 8 Pucharow to sam wyjazd a6 to.powrot (tego samego dnia) Czy zalatwie sprawe pomyslnie- Kaplanka, 4 Miecze, Sprawiedliwosc, dociagnelam 10 Denarow. Mam odwiedzic 2 instytucje,wiec pewnie najpierw odwiedze pierwsza, potem chwile odsapne i zalatwie w drugiej. 10Denarow- zalatwie wszystko juz co trzeba. Weryfikacja w poniedzialek wiczorem.lub wtorek. Edytowane 7 Lutego 2015 przez Koma Cytuj
Gość grimmoire Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Jak przebiegnie podróż : Krolowa Bulaw, 8 Pucharow, 6 Pucharow Dobrze, będziesz trochę rozmyślać, może ktoś zaczepi Cię, porozmawia Czy zalatwie sprawe pomyslnie- Kaplanka, 4 Miecze, Sprawiedliwosc, dociagnelam 10 Denarow Załatwisz wszystko, co zaplanowałaś na ten wyjazd. Udanej podróży Konstancjo! Cytuj
Lena75 Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Jak przebiegnie podroz- Krolowa Bulaw, 8 Pucharow, 6 Pucharow- Powiedziałabym ze bedziesz wojowniczo nastawiona do tej podrózy, w Q jest sporo energi i odwagi, wiec sobie poradzisz.Patrząc na pozostałe karty mam wrażenie ze dośc emocjonalnie podchodzisz do podrózy, ale chyba niepotrzebnie bo wszystko przebiegnie gładko:) Czy zalatwie sprawe pomyslnie- Kaplanka, 4 Miecze, Sprawiedliwosc, dociagnelam 10 Denarow. Tak Udanej podrózy i załatwienia spraw Cytuj
niiwa Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 W QBuław podróż powinna przebiec wg Twoich oczekiwań - ale te Puchary jednak mogą "złamać" Twoją pewność siebie, więc pojawią się sentymenty niestety. Czy załatwię sprawę pomyślnie? - Ty masz swój skryty plan w Kapłance i wolisz go nie ujawniać 4 mieczy. - wyczuwa się tu jakieś Twoje "ciche" działanie.. Sprawiedliwość zmusza do odkrycia kart oraz do konfrontacji. Wychodzisz z Kapłanki/4 mieczy - Sprawiedliwość więc może ostrzegać przed prawną stroną sytuacji - mogą więc się pojawić jakieś problemy, ale w Kapłance powinnaś być ich wcześniej świadoma. Cytuj
panna.marta Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Jak przebiegnie podroz-Krolowa Bulaw, 8 Pucharow, 6 Pucharow- dobrze , 8 Pucharow to sam wyjazd a6 to.powrot (tego samego dnia) Czy zalatwie sprawe pomyslnie- Kaplanka, 4 Miecze, Sprawiedliwosc, dociagnelam 10 Denarow. Mam odwiedzic 2 instytucje,wiec pewnie najpierw odwiedze pierwsza, potem chwile odsapne i zalatwie w drugiej. 10Denarow- zalatwie wszystko juz co trzeba. Weryfikacja w poniedzialek wiczorem.lub wtorek. 1. Jak przebiegnie podróż - wydaje mi się, że możesz w tym dniu nie mieć nastroju z jakiegoś powodu, możesz o czymś rozmyślać, być może o tym, że chcesz szybko wrócić do domu 2. tak, szybko, konkretnie, powinnaś być zadowolona ewntualnie zakończysz tę sprawę raz na zawsze. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 Jak przebiegnie podróż? Królowa Buław, 8 Pucharów, 6 Pucharów z początku aktywnie, ale później szybko zechcesz wrócić do swoich ciepłych czterech kątów. Cała sprawa wyda się miłym wspomnieniem. Czy załatwię sprawę pomyślnie? Kapłanka, 4 Miecze, Sprawiedliwość, dociągnęłam 10 Denarów. też się zgodzę z twierdzeniem, że w kapłance masz jakiś plan. 4 miecze to spokój albo inaczej cztery ściany instytucji (+ sprawiedliwość). W trzeciej karcie, jeżeli dobrze się przygotowałaś, wszystko powinno iść jak po maśle. W 10 denarach zamkniesz sprawę i odprężysz się (+ 6 pucharów wyżej). Cytuj
Koma Napisano 9 Lutego 2015 Autor Napisano 9 Lutego 2015 Weryfikacja-urzedowe rzeczy zalatwilam bez problemu,sprawnie, nawet i logistycznych klopotow nie bylo, czego sie troche obawaialam. Podroz-w sumie tak, pomysliwalam o roznych rzeczach, uczyciowych glownie. Za to spotkalam istne stada ciachowatych facetow, wrecz zaglebie w tej Wawie-no! Albo na co dzien mam pecha, albo dzisiaj szczescie. Moze o tym ta Krolowa i Puchary Cytuj
panna.marta Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 Weryfikacja-urzedowe rzeczy zalatwilam bez problemu,sprawnie, nawet i logistycznych klopotow nie bylo, czego sie troche obawaialam. Podroz-w sumie tak, pomysliwalam o roznych rzeczach, uczyciowych glownie. Za to spotkalam istne stada ciachowatych facetow, wrecz zaglebie w tej Wawie-no! Albo na co dzien mam pecha, albo dzisiaj szczescie. Moze o tym ta Krolowa i Puchary Te ciacha w Wawie tylko tak ładnie wyglądają, ale uwierz, że pożytku to z nich żadnego nie ma ;p Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Jak przebiegnie podroz- Krolowa Bulaw, 8 Pucharow, 6 Pucharow spokojnie, bez większych turbulencji. Monotonnie bym jeszcze powiedziała. Czy zalatwie sprawe pomyslnie- Kaplanka, 4 Miecze, Sprawiedliwosc, dociagnelam 10 Denarow. tak, 10 monet wskazuje,że załatwisz sprawy urzędowe, sądowe czy inne pomyślnie dla siebie zgodnie z oczekiwaniami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi