Skocz do zawartości

Nieruchomość

adivino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy w ciągu roku uda się sprzedać?

No raczej do opisywania tu nic nie ma..po prostu pytanie

1) teraźniejszość - królowa denarów

2) przeszłość - 10 monet

3) korzenie - koło fortuny

4) rada - 8 buław

5) nieuniknione - 4 buław

6) wynik - świat

Królowa denarów to kobieta, która siłą rzeczy jest też w to zaangażowana. W talii, z której wróżyłem to brunetka i zgadza się ;) Koło fortuny...hm..kiedyś na działce stał dom i było to bardziej atrakcyjne. Uda się, ale trzeba przedsięwziąć zdecydowane i jak najszybsze kroki. W wodniku?

Gość Noa20
Napisano

Uda się:) pójdzie w świat tylko trzeba szybko działać, tj nie zwlekać jak znajdzie się potencjalny kupiec. Powodzenia!

• Moderator
Napisano

Szybko się pozbędziesz, dokładnie nie trzeba zwlekać tylko od razu jak pojawi się kupiec, to sprzedać :)

• Lubię to! 1
Napisano

Myślicie, że w jakim czasie? że świat wskazuje na czas czy trzeba poczekać 4? ;p

Napisano

Nieruchomość sprzedasz bardzo szybko, bez większych problemów. Zadaj osobne pytanie o czas wyciągając jedną kartę.

• Lubię to! 1
Napisano

Oki ;p

6 kielichów wyszła

stawiam na koniec sierpnia

Gość paulinqa123
Napisano

sprzedasz :) fajne karty ładnie i obrazowo pokazały odpowiedź

Napisano

Byłbym bardzo szczęśliwy gdyby tak szybko się to potoczyło :D

Napisano
Czy w ciągu roku uda się sprzedać?

No raczej do opisywania tu nic nie ma..po prostu pytanie

1) teraźniejszość - królowa denarów

2) przeszłość - 10 monet

3) korzenie - koło fortuny

4) rada - 8 buław

5) nieuniknione - 4 buław

6) wynik - świat

Królowa denarów to kobieta, która siłą rzeczy jest też w to zaangażowana. W talii, z której wróżyłem to brunetka i zgadza się ;) Koło fortuny...hm..kiedyś na działce stał dom i było to bardziej atrakcyjne. Uda się, ale trzeba przedsięwziąć zdecydowane i jak najszybsze kroki. W wodniku?

Ja powiem ogólnie- nieruchomość zostanie sprzedana na pewno!Prawdopodobnie z jakiejś przyczyny się to ciągnie lub stało się coś co sprawia, że trzeba to sprzedać. Myślę, że im szybciej tym lepiej. Wydaje mi się, że sfinalizowanie tego będzie w okolicach lata.

• Lubię to! 1
Napisano
Prawdopodobnie z jakiejś przyczyny się to ciągnie lub stało się coś co sprawia, że trzeba to sprzedać.

Tak, potrzebne są fundusze i trzeba coś z tym zrobić ;)

Napisano

UDA SIE, tylko musisz sie zaangazowac, dzialac wytrwale , rozeslac wici, ogloszenia.... A karta Swiat sugeruje dac ogloszenia dla potencjalnych kupcow zagranicznych, lub w internecie, itp.

• Lubię to! 1