adivino Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Czy w ciągu roku uda się sprzedać? No raczej do opisywania tu nic nie ma..po prostu pytanie 1) teraźniejszość - królowa denarów 2) przeszłość - 10 monet 3) korzenie - koło fortuny 4) rada - 8 buław 5) nieuniknione - 4 buław 6) wynik - świat Królowa denarów to kobieta, która siłą rzeczy jest też w to zaangażowana. W talii, z której wróżyłem to brunetka i zgadza się Koło fortuny...hm..kiedyś na działce stał dom i było to bardziej atrakcyjne. Uda się, ale trzeba przedsięwziąć zdecydowane i jak najszybsze kroki. W wodniku? Cytuj
Gość Noa20 Napisano 7 Lutego 2015 Napisano 7 Lutego 2015 Uda się pójdzie w świat tylko trzeba szybko działać, tj nie zwlekać jak znajdzie się potencjalny kupiec. Powodzenia! Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 8 Lutego 2015 Moderator Napisano 8 Lutego 2015 Szybko się pozbędziesz, dokładnie nie trzeba zwlekać tylko od razu jak pojawi się kupiec, to sprzedać 1 Cytuj
adivino Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 Myślicie, że w jakim czasie? że świat wskazuje na czas czy trzeba poczekać 4? ;p Cytuj
Grahanka Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Nieruchomość sprzedasz bardzo szybko, bez większych problemów. Zadaj osobne pytanie o czas wyciągając jedną kartę. 1 Cytuj
adivino Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 Oki ;p 6 kielichów wyszła stawiam na koniec sierpnia Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 sprzedasz fajne karty ładnie i obrazowo pokazały odpowiedź Cytuj
adivino Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 Byłbym bardzo szczęśliwy gdyby tak szybko się to potoczyło Cytuj
panna.marta Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Czy w ciągu roku uda się sprzedać? No raczej do opisywania tu nic nie ma..po prostu pytanie 1) teraźniejszość - królowa denarów 2) przeszłość - 10 monet 3) korzenie - koło fortuny 4) rada - 8 buław 5) nieuniknione - 4 buław 6) wynik - świat Królowa denarów to kobieta, która siłą rzeczy jest też w to zaangażowana. W talii, z której wróżyłem to brunetka i zgadza się Koło fortuny...hm..kiedyś na działce stał dom i było to bardziej atrakcyjne. Uda się, ale trzeba przedsięwziąć zdecydowane i jak najszybsze kroki. W wodniku? Ja powiem ogólnie- nieruchomość zostanie sprzedana na pewno!Prawdopodobnie z jakiejś przyczyny się to ciągnie lub stało się coś co sprawia, że trzeba to sprzedać. Myślę, że im szybciej tym lepiej. Wydaje mi się, że sfinalizowanie tego będzie w okolicach lata. 1 Cytuj
adivino Napisano 8 Lutego 2015 Autor Napisano 8 Lutego 2015 Prawdopodobnie z jakiejś przyczyny się to ciągnie lub stało się coś co sprawia, że trzeba to sprzedać. Tak, potrzebne są fundusze i trzeba coś z tym zrobić Cytuj
Lakshmi Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 UDA SIE, tylko musisz sie zaangazowac, dzialac wytrwale , rozeslac wici, ogloszenia.... A karta Swiat sugeruje dac ogloszenia dla potencjalnych kupcow zagranicznych, lub w internecie, itp. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi