Skocz do zawartości

czy dojdzie do spotkania w ciagu najblizszych dni?(ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kierowana ciekawoscia, zapytalam czy spotkam sie z pewnym Panem w ciagu najblizszych dni. Z tym, ze to by musialo wyjsc od niego, ja sie powstrzymuje od kontaktu specjalnie :)

papiez glupiec slonce

Pod pozorem kolezenskiej porady moze dojsc do calkiem beztroskiego spotkania, choc z drugiej strony nie sa to chyba karty na randke z meskiej inicjatywy, sama nie wiem, prosze o podpowiedzi :)

Napisano

Tak..moze dojsc do spotkania dosc spontaniccznie ...i bedzie raczej to przyjemne spotkanie.

Napisano
Kierowana ciekawoscia, zapytalam czy spotkam sie z pewnym Panem w ciagu najblizszych dni. Z tym, ze to by musialo wyjsc od niego, ja sie powstrzymuje od kontaktu specjalnie :)

papiez glupiec slonce

Pod pozorem kolezenskiej porady moze dojsc do calkiem beztroskiego spotkania, choc z drugiej strony nie sa to chyba karty na randke z meskiej inicjatywy, sama nie wiem, prosze o podpowiedzi :)

ja myślę, że dojdzie do spotkania. Spotkanie spontaniczne, ale głupiec może też wskazywać na luźne spotkanie typu kino, impreza itp

Napisano

powinno dojsc do spotkania , moze nawet z jego inicjatywy, lub dzieki posrednikowi ( papiez) albo moze uczycie sie razem ( papiez) i spotkacie sie w szkole/ na uczelni lub... w kosciele ;)

Gość paulinqa123
Napisano

spotkacie sie w tym tygodniu, wróżyłaś z samych AW ?

Napisano

On w Kapłanie nie wykaże się inicjatywą, - Ty piszesz, że sama też nie będziesz inicjować.

Może więc przypadek?/Głupiec/.

W Słońcu jest widok na spotkanie.

Kapłan contra Głupiec - chyba jednak nie wytrzymasz i się odezwiesz pierwsza.

Napisano

Wydaje mi się, że się przypadkiem zobaczycie, czy raczej Ty go gdzieś obczaisz, ale spotkania w sensie rendez-vous tu nie widzę.

• Lubię to! 1
Napisano
Kierowana ciekawoscia, zapytalam czy spotkam sie z pewnym Panem w ciagu najblizszych dni.

papiez glupiec slonce

Spotkacie się wg mnie gdzieś niechcący,przypadkiem, przelotem.

Napisano

no to się spotkaliśmy przypadkiem: widzieliśmy się po przeciwnych stronach ulicy, takie to spotkanie było :P

Gość paulinqa123
Napisano

moze papiez pokazał ten dystans... bardziej krótką obserwacje niż spotkanie... a głupiec że własnie takie szybkie,przelotne, tak czy siak karty dały Ci odpowiedź :P

Napisano

nie świeciło :)

ale to dziwne ludzie sie normalnie spotykają a później już tylko na ulicy się mijają :P

Napisano

Bimba, serio dziękuj ludziom za interprety, bo nie chce mi się dopominać o to w imieniu wszystkich w każdym Twoim wątku. To nieeleganckie :P