bimba Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Kierowana ciekawoscia, zapytalam czy spotkam sie z pewnym Panem w ciagu najblizszych dni. Z tym, ze to by musialo wyjsc od niego, ja sie powstrzymuje od kontaktu specjalnie papiez glupiec slonce Pod pozorem kolezenskiej porady moze dojsc do calkiem beztroskiego spotkania, choc z drugiej strony nie sa to chyba karty na randke z meskiej inicjatywy, sama nie wiem, prosze o podpowiedzi Cytuj
Lena75 Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Tak..moze dojsc do spotkania dosc spontaniccznie ...i bedzie raczej to przyjemne spotkanie. Cytuj
adivino Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 W papieżu jest pokazane, że czekasz. Tak, dojdzie Cytuj
panna.marta Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Kierowana ciekawoscia, zapytalam czy spotkam sie z pewnym Panem w ciagu najblizszych dni. Z tym, ze to by musialo wyjsc od niego, ja sie powstrzymuje od kontaktu specjalnie papiez glupiec slonce Pod pozorem kolezenskiej porady moze dojsc do calkiem beztroskiego spotkania, choc z drugiej strony nie sa to chyba karty na randke z meskiej inicjatywy, sama nie wiem, prosze o podpowiedzi ja myślę, że dojdzie do spotkania. Spotkanie spontaniczne, ale głupiec może też wskazywać na luźne spotkanie typu kino, impreza itp Cytuj
Lakshmi Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 powinno dojsc do spotkania , moze nawet z jego inicjatywy, lub dzieki posrednikowi ( papiez) albo moze uczycie sie razem ( papiez) i spotkacie sie w szkole/ na uczelni lub... w kosciele Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 spotkacie sie w tym tygodniu, wróżyłaś z samych AW ? Cytuj
niiwa Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 On w Kapłanie nie wykaże się inicjatywą, - Ty piszesz, że sama też nie będziesz inicjować. Może więc przypadek?/Głupiec/. W Słońcu jest widok na spotkanie. Kapłan contra Głupiec - chyba jednak nie wytrzymasz i się odezwiesz pierwsza. Cytuj
bimba Napisano 9 Lutego 2015 Autor Napisano 9 Lutego 2015 wytrzymam, wytrzymam nie ma mocnych jak się uprę 1 Cytuj
Czarownica Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 Wydaje mi się, że się przypadkiem zobaczycie, czy raczej Ty go gdzieś obczaisz, ale spotkania w sensie rendez-vous tu nie widzę. 1 Cytuj
Trida Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Kierowana ciekawoscia, zapytalam czy spotkam sie z pewnym Panem w ciagu najblizszych dni.papiez glupiec slonce Spotkacie się wg mnie gdzieś niechcący,przypadkiem, przelotem. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 spotkacie się gdzies przypadkiem...:-) Cytuj
bimba Napisano 11 Lutego 2015 Autor Napisano 11 Lutego 2015 no to się spotkaliśmy przypadkiem: widzieliśmy się po przeciwnych stronach ulicy, takie to spotkanie było Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 moze papiez pokazał ten dystans... bardziej krótką obserwacje niż spotkanie... a głupiec że własnie takie szybkie,przelotne, tak czy siak karty dały Ci odpowiedź Cytuj
bimba Napisano 12 Lutego 2015 Autor Napisano 12 Lutego 2015 nie świeciło ale to dziwne ludzie sie normalnie spotykają a później już tylko na ulicy się mijają Cytuj
Czarownica Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 Bimba, serio dziękuj ludziom za interprety, bo nie chce mi się dopominać o to w imieniu wszystkich w każdym Twoim wątku. To nieeleganckie Cytuj
bimba Napisano 12 Lutego 2015 Autor Napisano 12 Lutego 2015 spoko, co się chwilę odwlecze to nie uciecze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi