Skocz do zawartości

Kabała Lenormand na karty klasyczne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Napisano

Robiłam karciany przegląd i znalazłam kabałę Lenormand na klasyki w formacie PDF, w opracowaniu Marii Ginter, wydanie z 1990 r.

Rozkładanie kart trochę upierdliwe, ale niekoniecznie trzeba się ściśle tego trzymać. Za to interpretacja jest bajecznie łatwa, bo bierze się pod uwagę zestaw parami - po 2 karty - które mają z góry określone znaczenie. Można się tego nauczyć nawet na pamięć. Można stosować ją jako jedną z technik wróżebnych.

Jeśli ktoś chce - niech się wpisze.

O ile nie uda mi się wysłać z forum (bo to ponoć nie zawsze chodzi a i ja jestem noga netowa), to wtedy podam maila.

• Lubię to! 3
  • Administrator
Napisano

Wysłałam Ci stąd wiadomość, żebyś napisała do mnie maila, bo średniowieczna ciemnota przy mnie to społeczeństwo oświecone. Nie umiem tu wkleić tego PDF i musi pójść z normalnej poczty. Gdyby i to nie doszło to pisz:[email protected].

Gość gość5
Napisano
Wysłałam Ci stąd wiadomość, żebyś napisała do mnie maila, bo średniowieczna ciemnota przy mnie to społeczeństwo oświecone. Nie umiem tu wkleić tego PDF i musi pójść z normalnej poczty. Gdyby i to nie doszło to pisz:[email protected].

:) wyslalam prosbe)

Napisano (edytowane)

Ja też poproszę jeżeli to nie problem.

Edytowane przez werona
  • Administrator
Napisano

Wysłałam. Jak nie dojdzie, to bombardujcie, będę poprawiać aż do skutku :)

• Lubię to! 1
  • Administrator
Napisano

Dziewczyny, bardzo proszę napiszcie na @, bo tylko z mojej poczty potrafię wysłać ten PDF, stąd mi nie wychodzi :(

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Napisano

Wysłane:) mam nadzieję, że kabała się przyda:)

• 6 lat później...
Napisano

Ismer, odkopuję ten archeologiczny wątek i jeśli ten manuskrypt jeszcze posiadasz na dysku bądź w historii wysłanych wiadomości na mailu, to daj znać czy można Ci podesłać adres :D