agaMAJ Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Ja matka kwoka. Moja panna półtora roku temu wskutek głupoty wstrętnego babska miała ułamane obydwie stałe jedynki i naruszoną dwójkę. Niestety, okazuje się, że nie skończy się jedynie ich sztukowaniem W piątek moje dziecię bedzie miało kanałowo leczone dwie jedynki i jedną dwójkę za jednym zamachem. Jak to zniesie? Paź Pucharów--8 buław--3 miecze chyba bedzie to tak szybko, że dopiero później troche zaboli, jak znieczulenie minie Czy powinnam podawac jej antybiotyk? ( moje dziecko jeden jedyny raz brało antybiotyk jak miało pół roku, nie jestem przekonana czy teraz powinna brać) 2 buławy--6 pucharów--9 Monet powinnam zaufać przeczuciom i jej go nie dawać? Antybiotyk jest na stan zapalny, który zaczął się zmniejszać gdy zaczęłam jej parzyc szałwie . Ogólnie jestem przeciwnikiem antybiotyków dlatego mam teraz dylemat Edytowane 9 Lutego 2015 przez agaMAJ Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Jak to zniesie? Paź Pucharów--8 buław--3 miecze paź pucharów to Twoje dziecko lub dentysta, 8 buław przyśpiesza i mamy 3 miecze - krew, ból. Z HB wychodzi (8+3=11) XI Siła, więc wszystko pójdzie dobrze i córka zniesie to mężnie, nie ma się czym martwić giermek pucharów też daje nadzieję - osoba na tej karcie źle się nie czuje, ale mogła pokazać ten stan w czasie znieczulenia. Czy powinnam podawać jej antybiotyk? 2 buławy--6 pucharów--9 Monet w 2 buław są wahania, w 6 kielichach może podasz jej coś, co już wcześniej brała (to ten sam antybiotyk?), w 9 denarach powinna po tym czymś poczuć się lepiej. Z HB XVII Gwiazda - nadzieja na to, że dany lek zadziała i dziecko szybciej dojdzie do zdrowia. Cytuj
agaMAJ Napisano 10 Lutego 2015 Autor Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję Boje się tego wszystkiego bardziej niż ona. Mała cieszy się, bo w trakcie zabiegu bedzie mogła oglądać bajkę 3 d Antybiotyk mogę zweryfikować, bo jej podaje i polepszyło się. Bałam się go, bo dentystka uprzedzała, że on często wywołuje objawy nieporzadane. Cytuj
Trida Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Jak to zniesiePaź Pucharów--8 buław--3 miecze Jak na moje się po stresuje trochę ale bardziej po wszystkim niż przed czy w trakcie. Jak znieczulenie minie może być nieciekawie i zacznie się ból i płacz niestety :/ Czy powinnam podawac jej antybiotyk? 2 buławy--6 pucharów--9 Monet Ja bym podała szczerze mówiąc, bo 6 kieli to takie 'miłe wspomnienia' i w sumie ta karta w tym rozkładzie tak mi tu się mocno wybija. Powodzenia 1 Cytuj
Koma Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Szybko sie odbedzie, na koncu poboli,moze troche lez, ale pojdzie szybko Antybiotyk, nie jestem.lekarzem, wiec nie traktuj tego zbyt serio , ja bym podala. 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 Ja matka kwoka. Moja panna półtora roku temu wskutek głupoty wstrętnego babska miała ułamane obydwie stałe jedynki i naruszoną dwójkę. Niestety, okazuje się, że nie skończy się jedynie ich sztukowaniem W piątek moje dziecię bedzie miało kanałowo leczone dwie jedynki i jedną dwójkę za jednym zamachem. Jak to zniesie? Paź Pucharów--8 buław--3 miecze chyba bedzie to tak szybko, że dopiero później troche zaboli, jak znieczulenie minie 8 buław pójdzie szybko,ale mała będzie się bać i wiadomo że troche poboli :/ Czy powinnam podawac jej antybiotyk? ( moje dziecko jeden jedyny raz brało antybiotyk jak miało pół roku, nie jestem przekonana czy teraz powinna brać) 2 buławy--6 pucharów--9 Monet powinnam zaufać przeczuciom i jej go nie dawać? Antybiotyk jest na stan zapalny, który zaczął się zmniejszać gdy zaczęłam jej parzyc szałwie . Ogólnie jestem przeciwnikiem antybiotyków dlatego mam teraz dylemat myśle ,że antybiotyk pomoże i że mimo wsyzstko powinnaś sie na niego zdecydować Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 12 Lutego 2015 Moderator Napisano 12 Lutego 2015 Jak to zniesie? Paź Pucharów--8 buław--3 miecze Będzie starała się być dzielna, ale myślę, że jednak będzie ją bolało i łezkę niejedną też uroni. Czy powinnam podawac jej antybiotyk? 2 buławy--6 pucharów--9 Monet Myślę, że zdecydujesz się podać jej leki, właśnie 2 Buław jako rozterki a 6 Kielichów kiedyś mi pokazało podawanie lekarstw, summa summarum dzieciątko powinno poczuć się lepiej po antybiotyku 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Lutego 2015 Autor Napisano 13 Lutego 2015 Były łzy i była histeria a koniec końców okazało się, że małej wcale nie trzeba tak wiele z tymi ząbkami robić, jak to się wydawało na początku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi