panna.marta Napisano 9 Lutego 2015 Napisano 9 Lutego 2015 Co się wydarzy w lutym pod względem uczuć. Singielka 4 monety, 2 monety, król monet dołożyłam 5 buław i słońce XIX nic ciekawego, pojawi się jakiś pan, ale podejrzewam, że nie obejdzie się bez jakiegoś zgrzytu Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 na początku nic, a później może zaczniesz się bardziej kręcić wokół kogoś i walczyć o jego uwagę. Król denarów mógł zobrazować: - szefa w Twojej pracy - profesora na uczelni - znajomego, który jest przy kasie Cytuj
Gość grimmoire Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 hmm ktoś powinien się pojawić, może ktoś zajęty :] Cytuj
Trida Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Co się wydarzy w lutym pod względem uczuć. 4 monety, 2 monety, król monet dołożyłam 5 buław i słońce XIX Koleżanko Ty albo będziesz bardziej zajęta pracą albo wszystko zacznie się odbywać na podłożu przyjacielsko - koleżeńskim i nawet się nie spodziewasz, kiedy coś zacznie iskrzyć. Ale póki co bardziej rozmownie niż całuśnie Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Co się wydarzy w lutym pod względem uczuć. Singielka 4 monety, 2 monety, król monet dołożyłam 5 buław i słońce XIX Pierwsza połowa lutego upłynie spokojnie, mogą przewinąć się jacyś znajomi i kontakty z nimi, dopiero w drugiej połowie miesiąca pojawi się mężczyzna, którego już myślę,że znasz i może wyjść z jakąś propozycją do Ciebie miłą wspólnie spędzonego czasu albo inna sytuacja przyjemna i radująca Cię z jego udziałem się przydarzy. Bedziesz zadowolona w końcówce miesiąca, więc warto poczekać :-) Cytuj
Nikolas Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Lojalitet się pan i to taki przy kasie. Moze nie w lutym ale blizej wiosny 1 Cytuj
pretoria Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Co się wydarzy w lutym pod względem uczuć. Singielka 4 monety, 2 monety, król monet dołożyłam 5 buław i słońce XIX Nic specjalnego. Nawet ten król nie będzie zbytnio znaczący, ale pomimo tego będziesz się dobrze czuła. Cytuj
Lena75 Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Początek miesiąca ...flaki z olejem ;P...potem cos się ruszy , jakis Pan , moze nawet dwóch, bedzie mocno o Ciebie zabiegac:) Koniec miesiąca bardzo przyjemny, ale bez jeszcze "och i ach " :) Udanego lutego:) pozdrawiam Cytuj
panna.marta Napisano 11 Lutego 2015 Autor Napisano 11 Lutego 2015 Początek miesiąca ...flaki z olejem ;P...potem cos się ruszy , jakis Pan , moze nawet dwóch, bedzie mocno o Ciebie zabiegac:) Koniec miesiąca bardzo przyjemny, ale bez jeszcze "och i ach " :)Udanego lutego:) pozdrawiam hehe dzięki. W zasadzie jest jeden pan, który mi się podoba, ale on jakiś zajęty swoimi sprawami Cytuj
Lena75 Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 hehe dzięki. W zasadzie jest jeden pan, który mi się podoba, ale on jakiś zajęty swoimi sprawami Oni zawsze niby zajęci swoimi sprawami ...a w rezultacie okazuje sie co innego Uszy do góry Faceta czasem trzeba kopnąc zeby "zaskoczył " :p Cytuj
panna.marta Napisano 1 Marca 2015 Autor Napisano 1 Marca 2015 Weryfikacja: w I połowie miesiąca nic ciekawego w drugiej poznałam jednego chłopaka, ale nic z tego nie wyszło a teraz pojawił się drugi i zobaczymy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi