Meganos Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 zepsul mi sie kran i zaczela wyciekac woda w lazience sporo bylo na podlodze i zastanawiam sie czy bede miala jakies problemy z sasiadami z dolu, tzn czy ich nie zalalo? (wczesniej wiem, ze juz byly problemy z tym ale to jak ktos inny wynajmowal to mieszkanie). umiarkowanie, kaplan, rydwan dolozylam jeszcze jedna karte- sila. (wrozone z AW) chyba nie powinno byc problemow, ale nie wiem co ten rydwan na koncu oznacza? dociagnelam jeszcze jedna karte wypadla sila wiec moze wszystko jakos rozejdzie sie po kosciach? Cytuj
Gość grimmoire Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 wydaje mi się, że nie będzie problemu z sąsiadami ciekawa jestem weryfikacji ;] Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 kapłan lubi mówić, ale przy umiarkowaniu może się wstrzyma. W rydwanie - sprawa minie bardzo szybko Cytuj
Meganos Napisano 10 Lutego 2015 Autor Napisano 10 Lutego 2015 dzieki dziewczyny! zdenerwowalam sie dzisiaj tym kranem, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Patrząc na karty to nie powinno być problemu, ktoś może coś zauważyć ale do konsekwencji raczej Cię nie pociągnie. Meganos ubezpiecz może mieszkanie od takich sytuacji, nie jest to duży koszt a na przyszłość w razie W będziesz spokojniejsza;) Cytuj
Meganos Napisano 17 Lutego 2015 Autor Napisano 17 Lutego 2015 WERYFIKACJA: odczekalam kilka dni zeby miec pewnosc, ale wszystko skonczylo sie dobrze:) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi