Skocz do zawartości

zalanie mieszkania (ZWERYFIKOWANY)

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zepsul mi sie kran i zaczela wyciekac woda w lazience sporo bylo na podlodze i zastanawiam sie czy bede miala jakies problemy z sasiadami z dolu, tzn czy ich nie zalalo? (wczesniej wiem, ze juz byly problemy z tym ale to jak ktos inny wynajmowal to mieszkanie).

umiarkowanie, kaplan, rydwan dolozylam jeszcze jedna karte- sila. (wrozone z AW)

chyba nie powinno byc problemow, ale nie wiem co ten rydwan na koncu oznacza? dociagnelam jeszcze jedna karte wypadla sila wiec moze wszystko jakos rozejdzie sie po kosciach?

Gość grimmoire
Napisano

wydaje mi się, że nie będzie problemu z sąsiadami :) ciekawa jestem weryfikacji ;]

Gość Euterpe
Napisano

kapłan lubi mówić, ale przy umiarkowaniu może się wstrzyma. W rydwanie - sprawa minie bardzo szybko :)

Napisano

dzieki dziewczyny! zdenerwowalam sie dzisiaj tym kranem, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.

Napisano

Patrząc na karty to nie powinno być problemu, ktoś może coś zauważyć ale do konsekwencji raczej Cię nie pociągnie.

Meganos ubezpiecz może mieszkanie od takich sytuacji, nie jest to duży koszt a na przyszłość w razie W będziesz spokojniejsza;)

Napisano

WERYFIKACJA: odczekalam kilka dni zeby miec pewnosc, ale wszystko skonczylo sie dobrze:)

• Lubię to! 1