Nikolas Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Czy rok2015 przyniesie mi więcej pacjentów w klinice? Księzyc król kielichów 4 miecze Widac moja niepewnosc i niewiadoma czy ruszy sie praca w prywatnej klinice.dorabiam w niej, bo inaczej cięszko byloby u mnie z finansami Kielichowy, to pewnie ja-lekarz, trochę poczekam , chyba w tym roku nie będzie fanfar. Ofres stagnasjon, odpoczynku Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Widać,że jesteś sympatyczny i ludzie to zauważają, wiele też zachowujesz dla siebie, bywasz dla pacjentów tajemniczy, ale to akurat może i dobrze bo czasem tak po prostu trzeba. Potrzebny jest jeszcze czas by pacjentów było więcej, w najbliższym więc czasie jeszcze nie przybędzie Ci duża ilość osób jak tego oczekujesz. Uzbrój się więc w cierpliwość. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 księżyc - Twoje obawy król kielichów - Ty jako lekarz 4 mieczy - bez zmian Cytuj
Koma Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Nie przybedzie finansowo, chociaz pacjenci beda wedlug mnie. Cytuj
pretoria Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Wg mnie niestety nie - tylko sobie pomarzysz o tym. Cytuj
Czarownica Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Jaka to klinika? Księżyc wskazywałby na pacjentów mających zaburzenia psychiczne i wówczas byłabym najbardziej na tak. Jak by nie było, myślę, że przybędzie, same karty lecznicze tu, a w podsumach Rydwan, Diabeł i Siła, czyli również jakieś zmierzanie się z problemami... Wydaje mi się, że to problemy pacjentów a nie Twoje, więc potwierdzałoby to ruch. Cytuj
Lena75 Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 A moze warto zapytać , co zrobic by było wiecej pacjentów ? Oczywiscie nikomu ,żle nie zycze, poza tym nie wiem jakim działem medycyny sie zajmujesz Odnosząc sie do kart...sa w Tobie wielkie nadzieje , marzenia ze coś się ruszy w tym temacie, jednak 4 mieczy na koncu informuje o stagnacji i zastoju, słowem bedzie bez zmian. Pozdrawiam i mimo wszystko zycze wielu pacjentów Cytuj
adivino Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 No bez powodu nie pytasz...chcesz rozwoju...różnie można odczytywać tę 4 mieczy, bo raz jako pacjenci, ale gdyby zestawiać w wynik razem 2 wcześniejsze karty to pozostanie to w sferze nadziei, a dwa jako brak pacjentów, że trzeba poczekać. Cytuj
Lakshmi Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 ale z drugiej strony 4 mieczy to potencjalny pacjent lezacy w lozku szpitalnym, a ty- krol kiel- lekarz przy pacjencie, wiec raczej nie powinno ich zabraknac, praca bedzie, choc jak zwykle stresujaca (XVIII) Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 12 Lutego 2015 Moderator Napisano 12 Lutego 2015 Czy rok2015 przyniesie mi więcej pacjentów w klinice? Księzyc król kielichów 4 miecze Utrzyma się na tym samym poziomie, nie będzie ich więcej Cytuj
Trida Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 Czy rok2015 przyniesie mi więcej pacjentów w klinice?Księzyc król kielichów 4 miecze Nie za bardzo wg mnie. Albo karty przeciągnęły Twoje obawy i emocje albo na prawdę nie zanosi się na zmiany. Niestety :/ Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Szkoda, ze nie wiemy jaki to rodzaj kliniki - przyznam szczerze, ze na to pytanie karty: 18. Ksiezyc, Krol kielichow, 4 miecze wygladaja tak, jakbys to Ty byl pacjentem jakiejs kliniki, lub marzyl o zawodzie lekarza, ale to tak, jak z pytaniami milosnymi, kiedy nie znamy sytuacji osobistej osoby Pytajacej, to trudno cos miarodajnie zinterpretowac, ale tragedii na tych kartach nie widze:-) za to jakis rodzaj "uzaleznienia" zyciowego jest w tych kartach - moze dlatego potrzebne sa dodatkowe pieniadze? Krolowi kielichow przynajmniej w systemie, ktory ja znam, odpowiada 8. Arkan (u mnie Moc) i On daje tu tez kwintesencje - w polaczeniu z 18. Ksiezycem i 4 mieczy....no nic, moze to nie tajemnica i Nikolas nam cos rozjasni, ale wplywow finansowych ja tu nie widze, ale mozna to tez wygladac tak - w Tobie jest sila i uzywajac swoich wplywow/predyspozycji jesli nie polepszysz znaczaco, to raczej nie pogorszysz swojej sytuacji/pozycji w tej klinice. Powodzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi