Skocz do zawartości

Czy tok 2015 przyniesie mi wiecej pacjentow w klinice

Nikolas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy rok2015 przyniesie mi więcej pacjentów w klinice?

Księzyc król kielichów 4 miecze

Widac moja niepewnosc i niewiadoma czy ruszy sie praca w prywatnej klinice.dorabiam w niej, bo inaczej cięszko byloby u mnie z finansami

Kielichowy, to pewnie ja-lekarz, trochę poczekam , chyba w tym roku nie będzie fanfar. Ofres stagnasjon, odpoczynku

Gość Daffne
Napisano

Widać,że jesteś sympatyczny i ludzie to zauważają, wiele też zachowujesz dla siebie, bywasz dla pacjentów tajemniczy, ale to akurat może i dobrze bo czasem tak po prostu trzeba. Potrzebny jest jeszcze czas by pacjentów było więcej, w najbliższym więc czasie jeszcze nie przybędzie Ci duża ilość osób jak tego oczekujesz. Uzbrój się więc w cierpliwość.

Gość Euterpe
Napisano

księżyc - Twoje obawy

król kielichów - Ty jako lekarz

4 mieczy - bez zmian

Napisano

Jaka to klinika? Księżyc wskazywałby na pacjentów mających zaburzenia psychiczne i wówczas byłabym najbardziej na tak.

Jak by nie było, myślę, że przybędzie, same karty lecznicze tu, a w podsumach Rydwan, Diabeł i Siła, czyli również jakieś zmierzanie się z problemami... Wydaje mi się, że to problemy pacjentów a nie Twoje, więc potwierdzałoby to ruch.

Napisano

A moze warto zapytać , co zrobic by było wiecej pacjentów ? Oczywiscie nikomu ,żle nie zycze, poza tym nie wiem jakim działem medycyny sie zajmujesz :)

Odnosząc sie do kart...sa w Tobie wielkie nadzieje , marzenia ze coś się ruszy w tym temacie, jednak 4 mieczy na koncu informuje o stagnacji i zastoju, słowem bedzie bez zmian.

Pozdrawiam i mimo wszystko zycze wielu pacjentów :)

Napisano

No bez powodu nie pytasz...chcesz rozwoju...różnie można odczytywać tę 4 mieczy, bo raz jako pacjenci, ale gdyby zestawiać w wynik razem 2 wcześniejsze karty to pozostanie to w sferze nadziei, a dwa jako brak pacjentów, że trzeba poczekać.

Napisano

ale z drugiej strony 4 mieczy to potencjalny pacjent lezacy w lozku szpitalnym, a ty- krol kiel- lekarz przy pacjencie, wiec raczej nie powinno ich zabraknac, praca bedzie, choc jak zwykle stresujaca (XVIII)

• Moderator
Napisano

Utrzyma się na tym samym poziomie, nie będzie ich więcej

Napisano

Nie za bardzo wg mnie.

Albo karty przeciągnęły Twoje obawy i emocje albo na prawdę nie zanosi się na zmiany. Niestety :/

Gość Ezotynka
Napisano

Szkoda, ze nie wiemy jaki to rodzaj kliniki - przyznam szczerze, ze na to pytanie karty: 18. Ksiezyc, Krol kielichow, 4 miecze wygladaja tak, jakbys to Ty byl pacjentem jakiejs kliniki, lub marzyl o zawodzie lekarza, ale to tak, jak z pytaniami milosnymi, kiedy nie znamy sytuacji osobistej osoby Pytajacej, to trudno cos miarodajnie zinterpretowac, ale tragedii na tych kartach nie widze:-) za to jakis rodzaj "uzaleznienia" zyciowego jest w tych kartach - moze dlatego potrzebne sa dodatkowe pieniadze? Krolowi kielichow przynajmniej w systemie, ktory ja znam, odpowiada 8. Arkan (u mnie Moc) i On daje tu tez kwintesencje - w polaczeniu z 18. Ksiezycem i 4 mieczy....no nic, moze to nie tajemnica i Nikolas nam cos rozjasni, ale wplywow finansowych ja tu nie widze, ale mozna to tez wygladac tak - w Tobie jest sila i uzywajac swoich wplywow/predyspozycji jesli nie polepszysz znaczaco, to raczej nie pogorszysz swojej sytuacji/pozycji w tej klinice. Powodzenia.