Nikolas Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 czy wyjedziemy razem na zaplanowany letni urlop z moja kobieta? Swiat as denarów 4miecze Swiat to razem podróz albo kazdy w selja stronę. Podkast się jakas okazja, szansa. Znowu ta karta 4 mieczy, przesladuje mine ta karta, a moze jakies choróbsko sie przyplacze i nici z wyjazdu Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) mimo konkretnych planów i realnej szansy na wyjazd i ciekawy urlop może okazać się,że z jakiegoś powodu (choroba, brak kasy itp) trzeba będzie urlop odłożyć na dogodniejszy i bardziej sprzyjający temu czas. Edytowane 10 Lutego 2015 przez Daffne Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 raczej nie... świat na początku zamyka całą sprawę - nici z tego wyjdą As denarów to szansa, ale tutaj zaraz ją hamuje 4 mieczy. Cytuj
adivino Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Może być coś zaplanowane, ale nic z tego nie będzie... Cytuj
Czarownica Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Nie wyjedziecie, wstrzymacie się ze względów finansowych. Cytuj
Koma Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Czy ja wiem? Swiat -podroz, As zaliczka/oplata, 4 Muecze to wypoczynek moglby byc w sumie, chyba ze zamierzacue spedzac czas tam.aktywnie, to nie. Cytuj
Lakshmi Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 wyjedziecie! a 4 mieczy oznacza wypoczynek lub ( tfu tfu) choroba na wyjezdzie / na urlopie. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Nie wyjedziecie, 4mieczy zazwyczaj nie wypala na wyjazdy. Umiarkowanie z sumy potwierdza, na ten urlop który planujecie nie pojedziecie. Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Ja bym jednak powiedziała, że wyjazd się zrealizuje. As Denarów i 4 Mieczy pokazują opłacone nic nierobienie, a Świat, to świat, wyruszenie z miejsca zamieszkania i przebywanie gdzieś tam, daleko-daleko Cytuj
Lakshmi Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 jako ciekawostke podam, ze niedawno stawialam pewnemu panu karty na wyjazd na inny kontynent na urlop, i tez byla 4 mieczy (w rozkladzie na trzy karty), a mimo to facet wyjechal na urlop, tylko ze sie tam dorobil zatrucia pokarmowego...pare dni pochorowal. dlatego uwazam, ze ta 4 mieczy w twoim rozkladzie nie przekresla Twoich szans na wyjazd na urlop Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 uważam ,że wyjedziecie, świat - podróż, as monet- realizacja i fajne miejsce, a 4 mieczy - wypoczynek i odprężenie Cytuj
Lena75 Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 czy wyjedziemy razem na zaplanowany letni urlop z moja kobieta?Swiat as denarów 4miecze Jestem zdania że wyjedziecie , tyle ze w czasie wypoczynku, możliwa choroba typu "klątwa faraona " ;P;P Cytuj
adivino Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 A ja też pomyślałem teraz, że wyjedziecie. Bo niektórzy uważają, że nie wróży się z jednej karty..inni że tak...mi jeżeli wyszłaby tak wymowna karta jako pierwsza na takie pytanie, to nie stawiałbym dalej, dlatego sądzę, że wyjedziecie, ale coś tam będzie nie tak..albo szybciej wrócicie? Cytuj
Trida Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 czy wyjedziemy razem na zaplanowany letni urlop z moja kobieta?Swiat as denarów 4miecze Jak dla mnie będziecie mieli już wszystko dopięte praktycznie na ostatni guzik ale nie pojedziecie lub będziecie musieli coś zmieniać. 4 mieczy to wstrętna karta na wszelkie inwestycje czy pomysły. Cytuj
afercia Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Jestem za wyjazdem. Świat to jednak podróż też w ten świat, As denarów ciekawa okazja, 4ka mieczy chociaż 4ki zazwyczaj utożsamiam z domem to tutaj może oznaczać leżenie i nic nie robienie, spanie cały dzień i wielki odpoczynek możesz jakieś spa skoro taka trumna Powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi