Skocz do zawartości

Czy wyjedziemy razem na zaplanowany letni urlop z moja kobieta

Nikolas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy wyjedziemy razem na zaplanowany letni urlop z moja kobieta?

Swiat as denarów 4miecze

Swiat to razem podróz albo kazdy w selja stronę. Podkast się jakas okazja, szansa. Znowu ta karta 4 mieczy, przesladuje mine ta karta, a moze jakies choróbsko sie przyplacze i nici z wyjazdu

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

mimo konkretnych planów i realnej szansy na wyjazd i ciekawy urlop może okazać się,że z jakiegoś powodu (choroba, brak kasy itp) trzeba będzie urlop odłożyć na dogodniejszy i bardziej sprzyjający temu czas.

Edytowane przez Daffne
Gość Euterpe
Napisano

raczej nie...

świat na początku zamyka całą sprawę - nici z tego wyjdą

As denarów to szansa, ale tutaj zaraz ją hamuje 4 mieczy.

Napisano

Nie wyjedziecie, wstrzymacie się ze względów finansowych.

Napisano

Czy ja wiem?

Swiat -podroz, As zaliczka/oplata, 4 Muecze to wypoczynek moglby byc w sumie, chyba ze zamierzacue spedzac czas tam.aktywnie, to nie.

Napisano

wyjedziecie!

a 4 mieczy oznacza wypoczynek lub ( tfu tfu) choroba na wyjezdzie / na urlopie.

Napisano

Nie wyjedziecie, 4mieczy zazwyczaj nie wypala na wyjazdy. Umiarkowanie z sumy potwierdza, na ten urlop który planujecie nie pojedziecie.

Gość Rywka Blumenstein
Napisano

Ja bym jednak powiedziała, że wyjazd się zrealizuje. As Denarów i 4 Mieczy pokazują opłacone nic nierobienie, a Świat, to świat, wyruszenie z miejsca zamieszkania i przebywanie gdzieś tam, daleko-daleko :)

Napisano

jako ciekawostke podam, ze niedawno stawialam pewnemu panu karty na wyjazd na inny kontynent na urlop, i tez byla 4 mieczy (w rozkladzie na trzy karty), a mimo to facet wyjechal na urlop, tylko ze sie tam dorobil zatrucia pokarmowego...pare dni pochorowal.

dlatego uwazam, ze ta 4 mieczy w twoim rozkladzie nie przekresla Twoich szans na wyjazd na urlop :)

Gość paulinqa123
Napisano

uważam ,że wyjedziecie, świat - podróż, as monet- realizacja i fajne miejsce, a 4 mieczy - wypoczynek i odprężenie :)

Napisano

Swiat as denarów 4miecze

Jestem zdania że wyjedziecie , tyle ze w czasie wypoczynku, możliwa choroba typu "klątwa faraona " :P;P;P

Napisano

A ja też pomyślałem teraz, że wyjedziecie. Bo niektórzy uważają, że nie wróży się z jednej karty..inni że tak...mi jeżeli wyszłaby tak wymowna karta jako pierwsza na takie pytanie, to nie stawiałbym dalej, dlatego sądzę, że wyjedziecie, ale coś tam będzie nie tak..albo szybciej wrócicie? ;)

Napisano

Swiat as denarów 4miecze

Jak dla mnie będziecie mieli już wszystko dopięte praktycznie na ostatni guzik ale nie pojedziecie lub będziecie musieli coś zmieniać.

4 mieczy to wstrętna karta na wszelkie inwestycje czy pomysły.

Napisano

Jestem za wyjazdem.

Świat to jednak podróż też w ten świat, As denarów ciekawa okazja, 4ka mieczy chociaż 4ki zazwyczaj utożsamiam z domem to tutaj może oznaczać leżenie i nic nie robienie, spanie cały dzień i wielki odpoczynek możesz jakieś spa skoro taka trumna :D

Powodzenia!