Skocz do zawartości

Powrót ukochanej?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Nie jestem zbyt biegły w interpretacji kart, więc proszę o pomoc. Skorzystałem z tego rozkładu http://www.ezoforum.pl/rozklady-klasycznych/25042-nietypowy-ale-bardzo-skuteczny-rozklad-3.html . Sprawa wygląda tak, że byłem w długim 7-letnim związku (prawie 1,5 roku narzeczeni), moja ukochana zauroczyła się na 3 tygodnie w czerwcu 2014, potem było przyciąganie i odpychanie wiele miesięcy, w październiku 2014 w końcu szansa na pojednanie (przyciągała mnie mocno), z której nie skorzystałem z braku zaufania, potem długi kontakt jeszcze 3 miesiące różny włącznie z odrzucaniem mnie (listopad, grudzień 2014, styczeń 2015). Nigdy krzywdy nie zrobiłem tej dziewczynie, zostałem porzucony znienacka.

Wyszło mi coś takiego. Zadałem 2 pytania. (Czemu takie 2 pytania, bo aż paru, dokładnie 4 tarocistów w analizie związku wskazywało na powolne ocieplenie i że w okresie maj-lipiec lub czerwiec-sierpień szansa na zejście)

1. Ocieplenie kontaktu z A. na przełomie marca, kwietnia

As pik (orcha) - Ja i moja obecna sytuacja życiowa

Oznacza prawdziwą ocztę zmysłów, romantyczną przygodę, miłe chwie. Przpowiada nową znajomość, ale równocześnie nakazuje uzbroic sie w cierpliwosc. Symbolizuje osobę pełna uroku, zmyslowa, wrazliwa, takiego przemilego lekkoducha.

Dama trefl (biel) - Najbliższa przyszłość, zamiary osoby, o której myślę

Obiecuje prawidzwa, glebowka milosc, jest to najbardziej pozytywna karta. Moze wrozyc poznanie kogos, nagly rozkwit uczuc w pozornie nieudanym ziwazku albo powrot milosci sprzed lat. Symbolizuje osobę szlachetną, wierną i pełną niespożytej energi.

Dama kier (czerwień) - odpowie na pytanie

Symbolizuje namiętność, której nie można się oprzec, wielka fascynację nawet miłość, będaca wyzwaniem i burzacą dotychczasowe zycie. Jest obrazem osoby namietnej i tajemniczej, wrecz nieobliczalnej. Zwiazek z nia moze byc ekscytujacy, ale i niebezpieczny.

I grupa (żólty, biały, pomaranczowy, orcha) wrozy fascynujace spotkanie

III grupa (amarant, błękit, czerwień) symblowizuje przelotny romans

2. Zejście na przełomie maja - sierpnia

Król trefl (fiolet)

Oznacza uspokojenie, wyciszenie burzy w sercu, wkroczenie na wlasciwa droge. Przepowiada pelna harmonie w stalym zwiazku,a samotnym sercom poznanie kogos intrygujacego. Jest symbloem mezczyzny dojzalego i powaznego.

Dama pik (brąz)

Nie wrózy wielkich zmian na lepsze. Raczej niesie spokój i zwykłą szara codzienność, stały zwiazek bez porywow namietności. Pokazuje osobe drobiazgową, skromną, inteligentną, niepotrafiącą błyszczeć w towarzystwie.

Dama trefl (biel)

Obiecuje prawidzwa, glebowka milosc, jest to najbardziej pozytywna karta. Moze wrozyc poznanie kogos, nagly rozkwit uczuc w pozornie nieudanym ziwazku albo powrot milosci sprzed lat. Symbolizuje osobę szlachetną, wierną i pełną niespożytej energi.

IV (róż, fiolet) uspokaja i dodaje wiary w przyszlosc, szybko miajają sercowe klopoty!

II grupa (braz, szary, zielony) tylko z przedstawiacielem I grupy zapowiada zmiany

I grupa (żólty, biały, pomaranczowy, orcha) wrozy fascynujace spotkanie

Nic z tego nie rozumiem, głupi blondyn :) Może Panie pomogą :)

Pozdrawiam serdecznie, P.

Napisano

na takie pytania to ja bym wybrała inny rozkład :) bardziej czytelniejszy :)

Napisano

A gdzie jest Twoja interpretacja? :P Opisałeś poszczególne karty, przeklejając ich znaczenie ogólne, ale jak się to ma do zastosowanego rozkładu oraz zadanych pytań?

Spróbuj na podstawie tych danych wykoncypować odpowiedź własną (wystarczy nawet po jednym zdaniu), a wówczas i my pomożemy z interpretacją.