bridaa Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Jaka jest płeć dzieciątka? Paź pałek Gwiazda As denarów Jak myslicie? Jak zobaczyłam Pazia pomyslałam o chłopcu, ale Gwiazda i As denarów to już energia żeńska. Stwierdziłam że będzie dziewczynka ale mam wątpliwości. Jak odczytalibyscie ten układ? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 paź pałek - chłopiec gwiazda + as denarów - ciąża Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 szkoda,że nie dołożyłaś do asa...bo as wskazuje samą ciążę. Stawiam na dziewczynkę bo przeważają żeńskie karty, poza tym paź buław często mnie samą pokazuje,a nie jestem chłopcem Cytuj
adivino Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 (edytowane) Nie rozumiem tego pytania... chłopiec Edytowane 10 Lutego 2015 przez adivino 1 Cytuj
bridaa Napisano 10 Lutego 2015 Autor Napisano 10 Lutego 2015 nie rozumiem czego nie rozumiesz :-) Cytuj
bridaa Napisano 10 Lutego 2015 Autor Napisano 10 Lutego 2015 szkoda,że nie dołożyłaś do asa...bo as wskazuje samą ciążę. Stawiam na dziewczynkę bo przeważają żeńskie karty, poza tym paź buław często mnie samą pokazuje,a nie jestem chłopcem tak też odczytałam, paź - dziecko i dalsze karty płeć żeńska ale po zastanowieniu miałam dylemat, bo można to odczytać tak jak pisze Euterpe i wyszło albo albo :-) za jakis czas będzie wszystko wiadomo :-) Cytuj
Czarownica Napisano 10 Lutego 2015 Napisano 10 Lutego 2015 Ja też rozumuje jak Euterpe w tym wypadku, chłopaczek. 1 Cytuj
Gość Rywka Blumenstein Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 Chlopiec...wg mnie plec okreslaja w pierwszej kolejnosci karty dworskie, tutaj sie taka karta pojawila i jest to karta chlopieca ;-) ewentualnie bedzie to bardzo silna dziewczynka (jako dobra wiedzma dalam bardzo jednoznaczna odpowiedz, nie ma co :-D )...natomiast przy koniecznosci dania konkretnej odp, to energia meska ;-) Cytuj
Lena75 Napisano 11 Lutego 2015 Napisano 11 Lutego 2015 bedzie albo chłopiec albo dziewczynka :P:P a tak poważnie...pomyslałam o chłopcu ale raczej takim wrazliwym , delikatnym, o urodzie dziewczęcej ...lub moze byc tez tak jak zasugerowała Rywka - dziewczyna typu "chłopczyca" 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 uważam że dziołszka bo jednak wyszła AW czyli gwiazda... ale dla pewności zsumowałabym karty Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 12 Lutego 2015 Moderator Napisano 12 Lutego 2015 Jaka jest płeć dzieciątka? Paź pałek Gwiazda As denarów myślę, że dziewczynka, bo jest Gwiazda, ale karty faktycznie niejednoznaczne Cytuj
Trida Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 Jaka jest płeć dzieciątka?Paź pałek Gwiazda As denarów Chłopiec Gwiazda i as to jak dla mnie właśnie ciąża i stan błogosławiony. 1 Cytuj
bridaa Napisano 12 Lutego 2015 Autor Napisano 12 Lutego 2015 czyli mamy 7 : 3 :-) (dokładnie do 4-ch bo ja też powiedziałam że dziewczynka) Na weryfikację musimy trochę poczekać. :-) Cytuj
Gość SooYoung Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Dziewczynka w Gwieździe A na kiedy ma termin ? Bo karty mogą też pokazywać chłopca urodzonego w znaku Wagi choć bardziej stawiam na dziewczynkę. Edytowane 12 Lutego 2015 przez SooYoung Cytuj
Czarownica Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 Zsumowałam jeszcze karty, żeby dostać jakąś super podpowiedź, ale niestety wyszło Koło Cytuj
bridaa Napisano 12 Lutego 2015 Autor Napisano 12 Lutego 2015 Dziewczynka w Gwieździe A na kiedy ma termin ? Bo karty mogą też pokazywać chłopca urodzonego w znaku Wagi choć bardziej stawiam na dziewczynkę. Na 12.09 czyli Panienka powinna być Cytuj
Gość SooYoung Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 As denarów jest związany ze znakiem Panny, czyli zostaje nam kwestia co pokazuje pazik a co gwiazda Zsumowałam jeszcze karty, żeby dostać jakąś super podpowiedź, ale niestety wyszło Koło Niespodzianka Fajnie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Lutego 2015 Maestro Napisano 13 Lutego 2015 Chlopiec, a po jego narodzeniu szybko będzie następna ciąża. Czy ma sie urodzic w znaku Barana (marzec/kwiecień, czy lwa lipiec/sierpień)? Doczytałam teraz, że 12.09.Podejrzewam, ze urodzi sie w okolicach 20.08. 1 Cytuj
bridaa Napisano 21 Kwietnia 2015 Autor Napisano 21 Kwietnia 2015 dziewczyny będzie chłopiec :-) taki wynik z USG :-) przyszła mama bardzo zadowolona :-) 1 Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 22 Kwietnia 2015 Napisano 22 Kwietnia 2015 czyli jednak pazik buław to chłopczyk, gdyby wyszedł paź dena to bardziej wskazywałoby na dziewczynke xd Cytuj
bridaa Napisano 22 Kwietnia 2015 Autor Napisano 22 Kwietnia 2015 tak własnie , pierwsza karta pokazała dziecko i pleć, tak jak to dziewczyny pisaly Cytuj
bridaa Napisano 24 Września 2015 Autor Napisano 24 Września 2015 Jest chłopczyk, śliczny , urodził się 9.09. (taka wiadomość dla Inez, bo podawałaś datę :-) ) chciałam załączyć Wam zdjęcie, ale nie umiem :-) Cytuj
gucio19 Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 To dzień po mnie ma urodziny gratulacje A odnośnie pytania moja pierwsza myślą był chłopiec ale widzę że już zweryfikowane ruchliwe dzieciątko będzie.. taki maly ognik-wszędzie go będzie pełno, dobry przyjaciel ale jak dzin-dużo ognia , to typ chłopca co dziewczynki za włosy ciągnie fajny maluszek ^^ duuzo zdrowka dla Ciebie i dzieciątka ) Cytuj
Gość Bethany Napisano 26 Września 2015 Napisano 26 Września 2015 W pierwszej kolejności płeć dziecko podobno określają karty dworskie, czyli tutaj Giermek Buław fajnie chłopca pokazało . Gratuluję ! . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi