Skocz do zawartości

Jak się rozwinie relacja z Panem Z? (ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Z Panem Z poznaliśmy się kilka miesięcy temu, zaiskrzyło romansowo, coś mu się pokręciło, a ja nie mam cierpliwości to zaczęłam go trochę olewać, to się olaliśmy oboje i tak sobie to jest w zawieszeniu :)

A więc jestem ciekawa jak rozwinie się dalej ta relacja, a może już się nie rozwinie :P

No i wyszło:

sprawiedliwość, 6 buław, słońce

hmm...w sprawiedliwości widzę jakieś wyjaśnienie sytuacji, może wyrównanie rachunków, 6 buław zawsze mi bardzo pomyślnie wróży a w połączeniu ze słoneczkiem niby też, choć słońce nigdy mi jeszcze nie pokazało nic do po mojej myśli

Reasumując na formalnym koleżeństwie się skończy pewnie.

czas: miesiąc

Edytowane przez bimba
Napisano

No lipka, nie rozwinie się już bardziej. tak jak jest pozostanie. On jakoś specjalnie w tym słońcu się tym nie przejmuje, Ty chyba też nie, choć troszkę Cię to będzie uwierać ambicjonalnie. Takie zwyczajne "jest jak jest".

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

w sprawiedliwości podejmiesz decyzję, która Cię uszczęśliwi (6 buław) i rozjaśni wszystko (słońce).

ciągu dalszego relacji nie widzę.

Napisano

Własciwie 6 Buław i Słonce mówią o przezwyciężonym kryzysie...obstawiam, ze do relacji prawdopodobnie wrócicie....co bedzie dalej ...zobaczymy :)

Napisano (edytowane)

po obecnym okresie wzajemnego zdystanowania sie ( VIII Sprawiedliwosc) odezwiecie sie do siebie, wiadomosc moze od niego dostaniesz ( 6 bulaw) i jest mozliwy ponowny rozkwit relacji ( Slonce)

On, ten facet chce dominowac, tak, zeby jego duma i meskie Ego bylo zaspokojone(6 bulaw, slonce),

wiec jesli Ty sie do niego pierwsza odezwiesz (sms, tel), to bedzie wieksza szansa na ponowne pogodzenie sie i rozkwit relacji miedzy wami ( slonce)

Edytowane przez Lakshmi
  • Lubię to! 1
Napisano
No i wyszło:

No jakaś rozmowa, spotkanie, zryw i chyba tyle...

Taki odgrzewany trochę kotlet :/

Napisano

Jeżeli karty byłyby stawiane na czas nieokreślony to zgodziłbym się z większością, że po wyjaśnieniu sobie nic z tego nie wyniknie poza przyjaźnią albo, ale nie wiadomo jak będzie po tym czasie. Teraz przyjaźń, albo postanowicie, że dobrze jest tak jak jest i rozejdziecie się w zgodzie.

Gość paulinqa123
Napisano

podpisuje sie pod Lakshmi ;) fajne kart wg mnie, uważam że jeszcze się odezwie ;)

Gość Ezotynka
Napisano

"to zaczęłam go trochę olewać, to się olaliśmy oboje" i tu mamy Sprawiedliwosc;-)

• 4 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

faktycznie nic sie nie rozwinelo, zostalo jak jest, od tego czasu 4 razy przypadkiem wpadalismy na siebie (nie laczy nas ani wspolna, praca, szkola, nic) !

Byla z jego strony jakas zakamuflowana proba aranzacji spotkania pod pretekstem, ale to tak mizerne ze dalam sobie spokoj z nim.

To jest o osoba; niby chce, niby nie chce, po co sie bujac z takim ;)

Edytowane przez bimba
  • Lubię to! 1