bimba Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 (edytowane) Z Panem Z poznaliśmy się kilka miesięcy temu, zaiskrzyło romansowo, coś mu się pokręciło, a ja nie mam cierpliwości to zaczęłam go trochę olewać, to się olaliśmy oboje i tak sobie to jest w zawieszeniu A więc jestem ciekawa jak rozwinie się dalej ta relacja, a może już się nie rozwinie No i wyszło: sprawiedliwość, 6 buław, słońce hmm...w sprawiedliwości widzę jakieś wyjaśnienie sytuacji, może wyrównanie rachunków, 6 buław zawsze mi bardzo pomyślnie wróży a w połączeniu ze słoneczkiem niby też, choć słońce nigdy mi jeszcze nie pokazało nic do po mojej myśli Reasumując na formalnym koleżeństwie się skończy pewnie. czas: miesiąc Edytowane 12 Lutego 2015 przez bimba Cytuj
Czarownica Napisano 12 Lutego 2015 Napisano 12 Lutego 2015 No lipka, nie rozwinie się już bardziej. tak jak jest pozostanie. On jakoś specjalnie w tym słońcu się tym nie przejmuje, Ty chyba też nie, choć troszkę Cię to będzie uwierać ambicjonalnie. Takie zwyczajne "jest jak jest". 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 w sprawiedliwości podejmiesz decyzję, która Cię uszczęśliwi (6 buław) i rozjaśni wszystko (słońce). ciągu dalszego relacji nie widzę. Cytuj
Lena75 Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 sprawiedliwość, 6 buław, słońce Własciwie 6 Buław i Słonce mówią o przezwyciężonym kryzysie...obstawiam, ze do relacji prawdopodobnie wrócicie....co bedzie dalej ...zobaczymy Cytuj
Lakshmi Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 (edytowane) po obecnym okresie wzajemnego zdystanowania sie ( VIII Sprawiedliwosc) odezwiecie sie do siebie, wiadomosc moze od niego dostaniesz ( 6 bulaw) i jest mozliwy ponowny rozkwit relacji ( Slonce) On, ten facet chce dominowac, tak, zeby jego duma i meskie Ego bylo zaspokojone(6 bulaw, slonce), wiec jesli Ty sie do niego pierwsza odezwiesz (sms, tel), to bedzie wieksza szansa na ponowne pogodzenie sie i rozkwit relacji miedzy wami ( slonce) Edytowane 13 Lutego 2015 przez Lakshmi 1 Cytuj
Trida Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 No i wyszło:sprawiedliwość, 6 buław, słońce No jakaś rozmowa, spotkanie, zryw i chyba tyle... Taki odgrzewany trochę kotlet :/ Cytuj
adivino Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 Jeżeli karty byłyby stawiane na czas nieokreślony to zgodziłbym się z większością, że po wyjaśnieniu sobie nic z tego nie wyniknie poza przyjaźnią albo, ale nie wiadomo jak będzie po tym czasie. Teraz przyjaźń, albo postanowicie, że dobrze jest tak jak jest i rozejdziecie się w zgodzie. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 podpisuje sie pod Lakshmi fajne kart wg mnie, uważam że jeszcze się odezwie Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 "to zaczęłam go trochę olewać, to się olaliśmy oboje" i tu mamy Sprawiedliwosc;-) Cytuj
bimba Napisano 13 Marca 2015 Autor Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) faktycznie nic sie nie rozwinelo, zostalo jak jest, od tego czasu 4 razy przypadkiem wpadalismy na siebie (nie laczy nas ani wspolna, praca, szkola, nic) ! Byla z jego strony jakas zakamuflowana proba aranzacji spotkania pod pretekstem, ale to tak mizerne ze dalam sobie spokoj z nim. To jest o osoba; niby chce, niby nie chce, po co sie bujac z takim Edytowane 13 Marca 2015 przez bimba 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi