Gość Ezotynka Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Wybieram sie w Walentynki gdzies wyjatkowo sama - jak sie bede tam czuc? Uzylam talii Mona Lisa Tarot. Sygnifikator na to wyjscie: 19. Slonce 3 Karty: Rycerz monet, 4. Cesarz, 1. Mag. (suma: 0. Glupiec) Sygnifikator pozytywny - po bardzo dlugim czasie ide sama sie "odchamic" :-) na tej karcie nie ma pary, ale jest np. taca z owocami, a wiem, ze bedzie tam bufet. Karty bardzo fajne mysle - Rycerz monet sugeruje moze, ze sie mi to na tyle spodobac, ze jeszcze kiedys sobie zaplanuje takie wyjscie w pojedynke. Ten Cesarz posrodku w talii Mona Lisa taki podlamany - to moze moja "gorsza" polowka, ktora zostanie w domu sama i to w Walentynki.... Mag na koncu moze mowic o tym, ze przedstawienie sie mi spodoba, bedzie czarujaco. Dolozylam jedna karte do tego Maga, zeby sprawdzic, czy to czasem nie jakis "men", ale wyszedl 9. Pustelnik, wiec chyba wroce do domu (poznym wieczorem) sama - zreszta nie ma innej opcji;-) Glupiec w podsumowaniu sugeruje, ze robie cos "pierwszy raz" i nie mam doswiadczenia:-) Cytuj
Lena75 Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Sporo energii męskiej...:) Obstawiam raczej że bedziesz miała spore powodzenie Udanej imprezy:) Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Lena nie strasz;-) ee tam, ja nie jakas seksbomba, wrecz przeciwnie, ale duzo WA jak na jedno pytanko...:-) Dziekuje za glos i zyczonka :-) Cytuj
Lena75 Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Lena nie strasz;-) ee tam, ja nie jakas seksbomba, wrecz przeciwnie, ale duzo WA jak na jedno pytanko...:-) Dziekuje za glos i zyczonka :-) Nie trzeba byc sexbombą żeby miec powodzenie u mężczyzn....czasem wystarczy mieć to "COŚ" :) Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 tego CZEGOS tez nie mam, ale fakt - duzo "meskiej energii"......ale moze bede sie czuc tam bardzo...."mesko";) Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 po Walentynkach napisze jak te karty sie mialy do tego mojego tam poczucia....narazie ide po aspirynke, zeby mi nie przeszlo calkiem kolo nosa....apsik;-) Cytuj
Lakshmi Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 bedziesz czuc sie dobrze.. tam bedzie jakis conajmniej jeden mezczyzna, ktory bedzie cie zabawiac , a twoj partner, o ktory jak pisalas- zostaje w domu- bedzie do ciebie telefonowac: (cesarz+mag) by spytac ,jak sie bawisz i kiedy wracasz do domu Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 13 Lutego 2015 Napisano 13 Lutego 2015 Dziekuje za podpowiedz Lakshmi - juz sie wlasnie spytal, czy moge mu wyslac smsa w przerwie...ale powiedzialam, ze nie dam rady, bo..nie dam rady :-) ale "kaze" mi wziac komorke. wiec wedlug moich nadziei i kart bede sie tam czuc dobrze - na to licze :-) Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 chora jeszcze nie, ale taka w super formie tez nie jestem - byleby ten Cesarz + Mag, to nie byl moj maz, ktory mnie chora bedzie zabawial....gdyby nie to Slonce w Sygnifikatorze, to bym sie moze juz poddala, ale bilet juz kupilam - moze to ta motywacja w Rycerzu monet - w tej talii Rycerz wyraznie galopuje z grodu, wiec nie grzeznie....przedwczoraj sobie postawilam (elektroniczne) karty, czy mnie to podziebienie nie uziemi i mialam: 17. Gwiazda, 6 kijow, 9 monet, sumowanie 20. Zmartwychwstanie i duzo pije ziolek wiedziona ta pierwsza karta...zaraz sobie zaaplikuje, co moge, wezme dlugi prysznic i bede jak nowonarodzona;-) Milych Walentynek Dziewczyny - to jest takie cholerka problematyczne swieto;-) Cytuj
Trida Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 Wybieram sie w Walentynki gdzies wyjatkowo sama - jak sie bede tam czuc?Sygnifikator na to wyjscie: 19. Slonce 3 Karty: Rycerz monet, 4. Cesarz, 1. Mag. (suma: 0. Glupiec) Ogólnie się trochę pobawisz, sporo mężczyzn będzie się kręciło wokół Ciebie ale w końcu do domu wrócisz sama. Zabawa będzie zaliczona do udanych i wnioskuję po tym głupcu, że nawiążesz całkiem fajną znajomość, która gdzieś tam później może się rozwinąć. Cytuj
Czarownica Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 Sygnifikator na to wyjscie: 19. Slonce - dobry nastrój, ładna pogoda, ogólnie wypad zapowiada się pozytywnie 3 Karty: Rycerz monet, 4. Cesarz, 1. Mag. (suma: 0. Glupiec) Głupiec w sumie sugeruje beztrosko spędzony czas, takie nic konkretnego się nie zadzieje, ale będzie przyjemnie i wyluzujesz się. Możesz się też poczuć miło przez jakieś zaczepki ze strony Pana, coś w stylu niby nic a cieszy Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 pytanie, czy w sumowaniu uwzglednia sie tez Sygnifikator? moim zdaniem nie, ale tu by akurat sumowanie powrocilo do karty Slonce. przewidziana jest tylko jedna przerwa w przedstawieniu, a czlowiek sie musi wysiusiac, cos wszamac, wiec moge byc ten Glupiec, co nawet nie zauwazy jakichs Panow..zreszta moze beda same pary..ale w koncu ide sie "odchamic", a nie szukac partnera..choc napisze Wam "w sekrecie", ze zakochac sie tak od pierwszego wejrzenia i to w Walentynki..tym, co tego oczekuja zycze - jak nie dzis, to najpozniej za rok:-) Cytuj
Czarownica Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 pytanie, czy w sumowaniu uwzglednia sie tez Sygnifikator? - ja bym nie uwzględniała, bo to nie jest odpowiedź na pytanie, tylko taka jakby ogólna aura, trochę poza rozkładem. Ale zapewne ile wróżących tyle opinii, bywało tu, że i z celta dziewczyny obliczały sumy. Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 14 Lutego 2015 Napisano 14 Lutego 2015 w autobusie do mnie zagadywal pan w typie kloszarda, ale nie cuchnacy na szczescie, wiec bylas Czarownico (jak to brzmi, Czarownico..) ogolnie najblizej z interpretacja - bylam na tyle dobrze nastawiona, ze nie zmieszalo mnie to i sie nie zdenerwowalam, czy cos, ale juz tam na miejscu, to srednia wieku widowni jakies 85 lat.. Ludzi pelno, ale gdzie sie nie spojrzalam, to "Dom Starcow" - wyglada to tak, a nie mieszkam w Polsce, ze na bilet maja jeszcze tylko emeryci i to Ci starzy, co pobieraja swiadczenia na starych zasadach, ale ogolnie bylo swietnie, taka pozywka dla Duszy. Na wejsciu panowie z golymi torsami i w fartuszkach rozdawali gratisowe desery, to sie zalapalam - normalnie, to nie lubie gratisow, ale w Walentynki.. Wiekszosc przedstawienia przeplakalam, ale zapowiadali, ze bedzie wyciskalo lzy, no to sie wyplakalam za caly miesiac, ale ulzylo mi przyznam:-) Pierwotnie siedzialam miedzy jakimis emerytami zajezdzajacymi kulkami na mole i szeleszczacymi papierkami od ciastek, to sie przesiadlam do pustego rzedu z przodu i mialam luz :-) Te karty mnie "wypchnely" z domu i sie czulam tam tak troche wedle tych kart, ale te energie meskie mnie "nie dopadaly" tam jakos na szczescie, ale bylo ogolnie super, odchamilam sie przyznam, jak zamierzalam:-) Suma (Glupiec) byla jak najbardziej trafna - pierwszy raz od 10 lat sie "puscilam" na impreze solo i zamierzam to jeszcze kiedys powtorzyc, tylko wczesniej musze sobie chyba poszukac jakiegos sponsora - taki zarcik;-) Dzieki za wpisy i temacik mozna chyba zamknac :-) Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 jeszcze malutka uwaga - Slonce (po mroku), Rycerz (monet), Cesarz, Mag, a nawet ten dociagniety Pustelnik, to jakby nie patrzec symbole "odchamienia" sie, kiedy jest okazja porzadnie sie ubrac (Rycerz monet, Cesarz) i poobcowac ze "sztuka wyzsza" Cesarz, Mag i z cennymi przemysleniami (Mag, Pustelnik) wrocic do domu. Dziekuje i bede tez obmyslac nowy temat do interpretacji, cobysmy tu na tym Forum nie pomarli z nudow - innych tez zachecam do tarotowych inspiracji - gdyby nie te karty, to by mi sie bilet chyba jednak zmarnowal;-) Jeszcze raz dziekuje za cenna pomoc w interpretacji! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi