Skocz do zawartości

Inofem - lek

kasiulinek87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

jaki efekt przyniesie mi stosowanie Inofemu?

krol denarow as bulaw wisielec giermek bulaw

juz tlumacze co to jest.

generalnie jest to suplement diety dla kobiet starajacych sie o dziecko.

ale w szczegolnosci dedykowany kobietom z pcos (czyli cos dla mnie ;))

reguluje hormony i przywraca owulacje w przypadku ich braku, itp

w marcu odstawiam anty i chce zaczac od razu to brac.

jak myslicie? ten wisielec moze mowic jakby o tym, ze nie zadziala na mnie? nadal okresu nie bedzie ;/

choc as bulaw wydaje sie byc obiecujacy, moze cos ruszy jednak :) as denarów bardziej by na owulacje pasowal... giermek denarow...

i jesio moze tak:

Czy beda wystepowaly u mnie owulacje w czasie stosowania Inofemu?

8 denarow 10 kieli smierc

co myslicie? no cos chyba jajniki beda pracowac :)

ale czy owulacja bedzie to nie wiem, smierc konczy, moze mowi o nieskutecznosci, fiasku...

Edytowane przez kasiulinek87
Napisano

ogolnie wydaje mi sie (szczegolnie z tych kart): as bulaw, wisielec, giermek bulaw,

ze na pewno zajdziesz w ciaze, ale musisz na to troche dluzej poczekac niz myslisz (XII)

Napisano
i jesio moze tak:

ale czy owulacja bedzie to nie wiem, smierc konczy, moze mowi o nieskutecznosci, fiasku...

a moim zdaniem śmierć przy 10 kielichów mówi po pozytywnym końcu i patrząc na karty wyżej, to będziesz w ciąży, ale będzie się to bardzo dłużyło

Napisano

Nie bardzo rozumiem, chcesz zajść w ciąże dzięki tym tabletkom czy dostać/wyrównać cykl miesiączkowy?

Jeśli to pierwsze to się uda dzięki tabletkom, zajdziesz w ciążę:). Jeśli to drugie- to nie uda się

Napisano

No jedno wiąże się z drugim, bez regularnych cykli i owulacji nie znajdę w ciążę.

Liczę ze się uda :)

Napisano

No to zajdziesz w ciążę, może nie od razu ale uda się patrząc po kartach :) powodzenia

Napisano

Efektem będzie dziecko :D

Ale po czasdie - wisielec, nie tak szybko, jak byś się tego spodziewała.

Chociaż Wisielec też pokazuje obrót spraw o 180stopni i w te stronę bym się tutaj skłaniała szczerze mówiąc.

Poza tym wisielec to karta embrionu na jednej z talii:

ancestralhang.jpg

Będą jak najbardziej, aż do czasu zapłodnienia (śmierć)

• Maestro
Napisano

juz tlumacze co to jest.

generalnie jest to suplement diety dla kobiet starajacych sie o dziecko.

ale w szczegolnosci dedykowany kobietom z pcos (czyli cos dla mnie ;))

reguluje hormony i przywraca owulacje w przypadku ich braku, itp

w marcu odstawiam anty i chce zaczac od razu to brac.

jak myslicie? ten wisielec moze mowic jakby o tym, ze nie zadziala na mnie? nadal okresu nie bedzie ;/

choc as bulaw wydaje sie byc obiecujacy, moze cos ruszy jednak :) as denarów bardziej by na owulacje pasowal... giermek denarow...

i jesio moze tak:

Powinnaś zajść w ciążę, w przyszłym roku na wiosnę możesz urodzić dziecko. Co do owulacji, to jak najbardziej wystąpi, nie od razu, bo lek będzie wolno działał, ale będzie.

Napisano

Kurcze tak bardzo bym chciała, żeby ten mój cykl był w końcu normalny...

Miesiączkę mam nawet co 4 miesiące, i cykle bezowulacyjne :(

Napisano

ten lek powinien ci pomóc wyjść z tego co się teraz dzieje. Wygląda to korzystnie.

Napisano

Wydaje mi się, że jest spora szansa na normalniejsze miesiączkowanie - początek to denary więc ziemia - mocne zakotwiczenie w ziemi i stabilność -> wracają stabilne miesiączki bo to ce****e króla denarów - stabilność. Buławy ce****e ogień który ma kolor jak krew a as to już w ogóle. Wisielec sugeruje ciąże moim zdaniem :) Wisielec jako tako kojarzy mi się nawet z jajnikami wizualnie :)

8 denarów moim zdaniem to praca leku, może nie błyskawiczna ale solidna, 10 kielichów to pełne szczęście i zadowolenie z działania leków, a śmierć ma też pozytywne aspekty tutaj kończy coś starego dając początek nowemu zupełnie jak cykl miesiączkowy :) Może po zadowalającym efekcie owulacja zatrzyma się na 9 miesięcy ^^

trzymam mocno kciuki :)