Skocz do zawartości

W poszukiwaniu kopa

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co przytrafi mi się optymistycznego w najbliższym czasie? Coś co mnie uszczęśliwi, zmotywuje, postawi na nogi...słowem da kopa w d:D

6 kijów, król kielichów, 3 miecze

eeee.... trochę tego nie kumam... albo zwyciężę nad królem który przyprawił mnie o łzy, albo spotkam króla przez którego będę płakać... 3 miecze w tym pytaniu... może będę płakać ze szczęścia? no nie wiem

Gość Ezotynka
Napisano

no wiesz, artysci mowia, ze pewne doswiadczenia jak sa nie-ten-teges, to sa..inspirujace, a ja z mojego skromnego tarotowego doswiadczenia powiem na te karty tak..to co sie Ci przytrafi naprowadzi Cie mimo wszystko na fajna droge z widokami na zycie, gdzie tych pozytywnych kopow moze troche byc, czego Ci zycze:-)

Napisano

to co mnie zrani zmotywuje mnie? chyba jestem za mało artystyczna na to:D

Gość Ezotynka
Napisano

tez mialam kiedys taka 3 mieczy i po czasie mysle, ze inaczej byc nie moglo..i tez mialam pewna 6-tke jako pierwsza i rownie optymistyczna karte z sumowania kart - tak to jest, jak sie pyta o "kopy"....kopy na ogol bola, ale sa nam czasem potrzebne, jesli potrzebujemy czegos, co nas postawi na nogi....mnie postawilo, to i Ciebie postawi;)

Napisano

Pierwsze co pomyślałam to o tym "koledze" z pracy, że mu porządnie czymś dokopiesz, zwyciężysz i zażegnasz ten konflikt:)

Napisano

ja nie umiem żyć bez kopów...raz na jakiś czas musi się wydarzyć coś co przysłowiowo doda mi skrzydeł...jak przez długi okres czasu jest kiepsko to zaczynam popadać w marazm... To takie kopy energetyczne:D

Gość Daffne
Napisano

Co przytrafi mi się optymistycznego w najbliższym czasie? Coś co mnie uszczęśliwi, zmotywuje, postawi na nogi...słowem da kopa w d:D

6 kijów, król kielichów, 3 miecze->Sąd/kapłanka

Być może jakiś mężczyzna zapragnie Cię poderwać bo mu się spodobasz, może adorować w jakiś sposób i to może być w jakimś sensie miłym akcentem w codzienności. Może Ci się nie spodobać w nim nachalność i burzenie Twojego spokoju, więc możesz dać mu kosza. Sam fakt, że dasz mu kosza może CIę ucieszyć bo ocenisz tego pana jako podrywacza i uznasz, że kosz mu dobrze zrobi :D

Gość Ezotynka
Napisano

dasz mu kopa i to da Ci kopa? ale czy wypada mi tak pisac;) Gwiazda z sumowania mowi moze o tym, ze szukasz inspiracji...ja zamierzam szukac "kopa" w klubie fitness - moze to tez jakis pomysl?:-)