Arcan Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Co przytrafi mi się optymistycznego w najbliższym czasie? Coś co mnie uszczęśliwi, zmotywuje, postawi na nogi...słowem da kopa w d:D 6 kijów, król kielichów, 3 miecze eeee.... trochę tego nie kumam... albo zwyciężę nad królem który przyprawił mnie o łzy, albo spotkam króla przez którego będę płakać... 3 miecze w tym pytaniu... może będę płakać ze szczęścia? no nie wiem Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 no wiesz, artysci mowia, ze pewne doswiadczenia jak sa nie-ten-teges, to sa..inspirujace, a ja z mojego skromnego tarotowego doswiadczenia powiem na te karty tak..to co sie Ci przytrafi naprowadzi Cie mimo wszystko na fajna droge z widokami na zycie, gdzie tych pozytywnych kopow moze troche byc, czego Ci zycze:-) Cytuj
Arcan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Napisano 15 Lutego 2015 to co mnie zrani zmotywuje mnie? chyba jestem za mało artystyczna na to:D Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 tez mialam kiedys taka 3 mieczy i po czasie mysle, ze inaczej byc nie moglo..i tez mialam pewna 6-tke jako pierwsza i rownie optymistyczna karte z sumowania kart - tak to jest, jak sie pyta o "kopy"....kopy na ogol bola, ale sa nam czasem potrzebne, jesli potrzebujemy czegos, co nas postawi na nogi....mnie postawilo, to i Ciebie postawi;) Cytuj
Gość Noa20 Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Pierwsze co pomyślałam to o tym "koledze" z pracy, że mu porządnie czymś dokopiesz, zwyciężysz i zażegnasz ten konflikt:) Cytuj
Arcan Napisano 15 Lutego 2015 Autor Napisano 15 Lutego 2015 ja nie umiem żyć bez kopów...raz na jakiś czas musi się wydarzyć coś co przysłowiowo doda mi skrzydeł...jak przez długi okres czasu jest kiepsko to zaczynam popadać w marazm... To takie kopy energetyczne:D Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Co przytrafi mi się optymistycznego w najbliższym czasie? Coś co mnie uszczęśliwi, zmotywuje, postawi na nogi...słowem da kopa w d:D 6 kijów, król kielichów, 3 miecze->Sąd/kapłanka Być może jakiś mężczyzna zapragnie Cię poderwać bo mu się spodobasz, może adorować w jakiś sposób i to może być w jakimś sensie miłym akcentem w codzienności. Może Ci się nie spodobać w nim nachalność i burzenie Twojego spokoju, więc możesz dać mu kosza. Sam fakt, że dasz mu kosza może CIę ucieszyć bo ocenisz tego pana jako podrywacza i uznasz, że kosz mu dobrze zrobi Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 dasz mu kopa i to da Ci kopa? ale czy wypada mi tak pisac;) Gwiazda z sumowania mowi moze o tym, ze szukasz inspiracji...ja zamierzam szukac "kopa" w klubie fitness - moze to tez jakis pomysl?:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi